Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 21
gabi30 spune:
M-am intors de la shoping , din pacate nu am gasit la nici una din parfumerii Boucheron Jaipur si Jaipur Saphir de mirosit, am mirosit Boucheron-Boucheron si Miss , cel simplu miroase bine e oriental cu note floral fresh si nu foarte dulce-dar e ok chiar mi-a placut, B-miss sigur nu iti place e mai mult fresh dar nimic special....Le fragile asta e floral fresh si foarte ascutit , nu e dulce nici un pic sigur nu iti va place zic eu nici macar pentru vara......am mai mirosit Ungaro nu imi zice nimic nici nu se mai simte pe hartie...Guerlain Champ Elisses -zic nu , Instant asa si asa , Instant Magic dulceag fresh asa si asa , Issey-L'eau fresh si atat , Nina-Love in Paris nu imi place deloc, Insolence mi se pare puternic si prea greu , My insolence un pic mai usor ......D@G Sicily nu imi place , Dior-Poison nu , Dior-miss cherie nu prea.......Samsara si Shalimar nu, sunt prea grele....o gama ce nu am mai testat-o Hermes-Caleche si Merveilles placute dar nu m-au impresionat deloc.....
am testat din nou si Dior-J'adore si parca imi place mai mult ca la prima incercare
cam atat azi......
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
M-am intors de la shoping , din pacate nu am gasit la nici una din parfumerii Boucheron Jaipur si Jaipur Saphir de mirosit, am mirosit Boucheron-Boucheron si Miss , cel simplu miroase bine e oriental cu note floral fresh si nu foarte dulce-dar e ok chiar mi-a placut, B-miss sigur nu iti place e mai mult fresh dar nimic special....Le fragile asta e floral fresh si foarte ascutit , nu e dulce nici un pic sigur nu iti va place zic eu nici macar pentru vara......am mai mirosit Ungaro nu imi zice nimic nici nu se mai simte pe hartie...Guerlain Champ Elisses -zic nu , Instant asa si asa , Instant Magic dulceag fresh asa si asa , Issey-L'eau fresh si atat , Nina-Love in Paris nu imi place deloc, Insolence mi se pare puternic si prea greu , My insolence un pic mai usor ......D@G Sicily nu imi place , Dior-Poison nu , Dior-miss cherie nu prea.......Samsara si Shalimar nu, sunt prea grele....o gama ce nu am mai testat-o Hermes-Caleche si Merveilles placute dar nu m-au impresionat deloc.....
am testat din nou si Dior-J'adore si parca imi place mai mult ca la prima incercare
cam atat azi......
Draga mea, esti o forta te pricepi asa bine, parca le-am mirosit eu!
Boucheron Jaipur si Jaipur Saphir, astea doua stiu ca au vanilie, dar ce folos ca nu am unde sa le miros, Fragile am inteles ca seamana cu 5th Avenue de la E.Arden si m-am gandit ca nu e dulce, Classique ai mirosit? E total diferit de fragile, .D@G Sicily - de ce nu iti place? E prea dulce, nu-i asa? Imi amintesc ca l-am mirosit o singura data. Samsara si Shalimar - Samsara nu miroase bine pe mine, dar am sperat ca Shalimar nu e asa greu, stiu ca are vanilie, ai putea sa-l mai descrii putin, seamna cu casmir? Stiu ca e tot oriental-lemnos, cam asa ceva. Dior-J'adore l-am mirosit de vreo 3-4 ori si in final l-am comandat, e genul tau, e floral, putin, putin dulce, e persistent si e de primavara-vara, asa a zis si manumanu, care nu stiu pe unde o fi, ca nu mai da nici un semn de viata
Multumesc muuult pentru informatii! te pup si noapte buna
aimee_b spune:
Danamiha,mie Shalimar mi s-a parut ca aduce un pic cu Hypnose (poate din cauza vaniliei, dar e f persistent (chiar si apa de toaleta). E destul de tare, nu place la toata lumea..e considerat un parfum mai matur-old, ca doar a aparut in 1925...Eu l-a testat de 2 ori si mi-a placut, putea sa fie si din 1800. Nu e floral ci oriental-condimentat.
Inca nu am mirosit Insolance, dar daca gabi30 zice ca e mai tare decat My Insolance s-ar putea sa nu ti se para asa dulce :)
blue eyes spune:
www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-136.html" target="_blank">Jaipur si www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-Saphir-138.html" target="_blank">Saphir
cine mai are intrebari se poate uita pe saitul de mai sus, www.fragrantica.com , unde parfumurile sunt detaliat prezentate.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
gabi30 spune:
Am mirosit din nou betisoarele cu parfumuri:Shalimar seamana putin cu Casmir doar ca nu e asa de dulce , e mai placut acum ca miros de cum era aseara dar nu as da Casmir pe el ca mi-a placut de prima data....Le Fragile nu imi place nici acum deloc , e prea ascutit pentru mine....Insolence e asa de greu , da greu nu gluma ,nu cred ca l-as putea purta ,are un miros puternic , dar nu e pentru mine .... Sicily nu mi se pare dulce dar nu imi place , imi place Hermes-Merveilles e usor si placut ca miros si un pic dulce cred ca o sa il cumpar ....
danamiha spune:
Mie nu mi se pare un parfum greu Insolence, dar cand il folosesc sotul meu spune ca miroase toata casa
Acum sunt si mai curioasa cum e Shalimar. Nu stiu cum e Hermes-Merveilles.
gabi, ti-ai gasit haine?
Oana_B spune:
Continuati aici, va rog:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118829
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!