Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by aimee_b

Danamiha,imi place tare mult Miss dior cherie (si asta-i pe lista de urmatoare parfumuri). Tu ai Insolance (2006) sau My insolance (2007) ca m-ai facut curioasa. Mie mi-a recomandat vanzatoare de la magazin My Insolance si mi-a placut dar prima varianta a parfumului n-am testat-o. Zici ca nu-i dulce? Eu ce am mirosit pe la Guerlain toate erau dulci si rafinate. Aaaa, dulce este Pleasures intense - Estee Lauder, are un miros puternic de liliac...dupa 3 ore imi era rau de el...dar il mai incerc odata.

Eu am www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=70&products_id=415" target="_blank">acesta, despre My Insolane nici nu am auzit, sa-mi fie rusine
Sa stii ca nu e dulce, miroase a violete, zmeura, trandafir. Cred ca mi-ar fi placut al tau mai mult daca zici ca e dulce
De la Estee Lauder,am mirosit doar Pleasures si nu imi place absolut deloc.
Sunt tare curioasa cum e Shalimar, dar nu l-am gasit sa-l testez, doar Samsara care nu mi-a placut cum miroase pe pielea mea.
Daca mai stii ceva parfumuri dulci, dulci, te rog sa-mi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Danamiha, iti multumesc pentru cuvintele mari pe care mi le atribui.
Gabi, te referi la DKNY? Mda, intr-adevar sticla este rotunda si cum banuiesc ca l-ai comandat pe cel de 100 ml te inteleg. Eu il am pe cel de 30 ml. Sa imi spui te rog, daca persista, eu nu am avut probleme cu el, miroseam si seara data de dimineata cu el. Cat despre D&G Red, sincer mai asteapta sa vina macar toamna, nu are sens sa irosesti banii intr-un parfum incredibil de puternic, nu cred ca il vei putea folosi peste vara, adu-ti aminte de cele cel putin 35 grade pe care le-am avut in ultimii ani. Sunt o multime de parfumuri pentru perioada calda care ne asteapta. Asta este sfatul meu pentru tine, alegerea este a ta! :)
Ieri a trebuit sa ma intalnesc cu iubitul meu in oras si dupa dus cand sa imi iau o sticla de parfum vad parfumul pe care il folosise el in ziua aia si anume Gaultier 2 care este unisex. Asa ca m-am dat cu el. Toata ziua m-am simtit incredibil de bine si de stapana pe mine. Parca imi daduse din puterea lui si din taria lui de caracter. Un sentiment extraordinar!

Mergi la inceput

Manumanu, sper ca esti bine si ca esti prin zona sa ne dechizi, te rog, un nou capitol

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Ieri a trebuit sa ma intalnesc cu iubitul meu in oras si dupa dus cand sa imi iau o sticla de parfum vad parfumul pe care il folosise el in ziua aia si anume Gaultier 2 care este unisex. Asa ca m-am dat cu el. Toata ziua m-am simtit incredibil de bine si de stapana pe mine. Parca imi daduse din puterea lui si din taria lui de caracter. Un sentiment extraordinar!

Carrye, tu ai uitat ca nu-ti da voie sa umbli la parfumurile lui? Sper sa nu primesti bataita
Te rog mai recomanda-ne parfumuri pentru vara, dar sa fie dulci .
Tu ai mirosit Hypnotic Poison de la Dior? Sunt curioasa ce zici de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Pai daca iti spun ca am profitat de faptul ca este foarte racit si nu are miros? Si plus de asta miroseama amandoi la fel, in cel mai rau caz putea sa creada ca nu m-am dat eu cu parfum, ceea ce ar fi fost foarte putin probabil dar am scapat :p
Acum nu am in minte, dar cum imi vine in gand un miros grozav sa fii sigura ca vin sa ne povestim despre el. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Carrye , multumesc de sfaturi.
Mi-am comandat Casmir ca m-au mancat degetelele si nu am putut sta deoparte de calculator.
Cel D@G il vreau dar numai mai incolo , ma gandeam eu ca e de iarna.....
Acum mai caut inca unul fresh si dulce si persistent de vara torida.......care sa fie?
De Anais am citit cum ca ar merge si vara dar mie nu mi se pare..o sa il folosesc inca vreo luna si apoi stop , Nina care il mai miroase minunat dar nu prea persista , DKNY cred ca merge mai bine la vara.....si persista pe mine , sunt multumita de el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi30

Carrye , multumesc de sfaturi.
Mi-am comandat Casmir ca m-au mancat degetelele si nu am putut sta deoparte de calculator.

Ce bine cunosc sentimentul asta...Tot studiez stocul de la esentedelux, peste o saptamana primesc marfa din nou. Desi am o gramada sunt in cautare...Cred ca m-am molipsit de la Carrye
Casmirul e superb, imi place asa de mult, e atat de placut, il simt chiar acum cand scriu
Sa nu renunti la Burbbery London!
Un alt parfum dulce, persistent este Le Classique de la J.P.Gaultier, www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=82&products_id=904" target="_blank">acesta este, eu l-am luat, dar in varianta apa de parfum, e de vis, Carrye l-a avut si ii placea muuult! Eu l-am mirosit la verisoara mea si mi-a placut atat de mult incat l-am cumparat si i-am rugat pe cei de la esente sa-mi aduca varianta tester. In general i-au varianta tester,si la Casmit am luat tot tester. Daca ai ocazia sa mirosi acest parfum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Chiar azi merg la Polus center caci trebuie sa reinoiesc garderoba de primavara/vara si cu siguranta intru si la Sephora la mirosit , mai vreau sa miros gama Clinique , Shalimar/Samsara si incerc si de Guerlain daca ma mai tine nasul

asa off topic am fost ieri la Iulis mall si nu am gasit mai nimic sa imi placa , ma refer la camasi/tricouri , toate sunt verzi-verzi sau galben-galben care iti iau ochii si modelele sunt de toata groaza , e adevarat ca e chestie de gusturi dar mie nu mi se potriversc deloc/o fi varsta.......eu port cel mai des blugi,pantalon de stofa ptr.birou si un tricou/camasa.....tricourile sunt ori foarte lungi si largi cu marginea de jos lata ori scurte scurte cu vedere la buric , nici unele nu ma prind , iar camasile majoritatea au manecile bufante si curele in talie ....si ma enerveaza de nu mai pot

Mergi la inceput

Gabi, te rog sa mirosi Fragile-J.P.Gaultier,apa de parfum daca gasesti, daca nu ai plecat si daca nu uiti, Boucheron Jaipur si Boucheron Jaipur Saphir, ma intereseaza care e mai dulce, stiu ca ambele au vanilie.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iusti_t spune:

Bvlgari, imi place toata gama

Mergi la inceput