Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by gabi30

quote:
Originally posted by danamiha

quote:

Pe mine tocmai m-au anuntat ca nu a adus Burberry-London.....m-am ofticat rau de tot deoarece speram ca marti sa ma si parfumez cu el....

Las ca te poti parfuma cu Casmir si data viitoare cu Burberry London.

Sa imi zici cum iti place Casmiru'.....
Mi-as lua de vara un Green Tea-Elisabeth Arden dar nu l-am mirosit..oare cum o fi?are cineva?persista cat de cat?

O sa-ti spun.Eu am citit ca parfumurile de la E.Arden nu sunt persistente, dar parerile sunt impartite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by mihaeladm

^e mai usor de zis ce nu imi place.
Nu imi plac: Davidoff - Echo Woman, Flower by Kenzo,Givenchy - Ysatis,LACOSTE POUR FEMME, Paco Rabanne Ultraviolet (poate mai degraba imi place Paco Rabanne XS Pour Elle) si unul de la Jil Sander... si astea imi vin acum in minte.
F by Ferragamo am avut o mostra de 5 ml si chiar mi-a placut.
Mihaela

Cumva PURE??? Mie imi place si vi-l recomand.
De curand mi-am luat si eu Dior Addict 2..este superb.Si cred ca persista pentru ca am fost intrebata dupa 10 ore cu ce-mi dau.Mie imi place cel mai mult acum, o sa ma plictisesc insa si de el..e nou si de-aia inca e in topul meu.
Numai bine,
Crisa

http://tt.lilypie.com/5ygUm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Gabi, eu am DKNY si pot sa iti spun ca sunt indragostita de mirosul lui si sora mea la fel. Si persista incredibil de bine. Este genial si ti-l recomand cu caldura.
Vanderbilt, nu cred ca il gasesti in Sephora. Si uitasem de marca asta. Il folosea mama acum multi ani in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

quote:
Originally posted by hristina

Vanderbilt place cuiva?
Mie personal mi se pare foarte tare;cu greu l-am suportat cand l-am avut si cred ca i l-am dat mamei sa-l foloseasca! In schimb este preferatul nasei!

Kasi si Victoria

De la Vanderbilt imi placea Reverie Pure, dar nu se mai gaseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Pentru gabi30: Elizabeth Arden-Green Tea e foarte potrivit pentru vara,e citric-fresh dar din pacate nu persista.Apoi DKNY-Be Delicious miroase bine,e fructat insa eu m-am plictisit destul de repede de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Gabi, eu am DKNY si pot sa iti spun ca sunt indragostita de mirosul lui si sora mea la fel. Si persista incredibil de bine. Este genial si ti-l recomand cu caldura.
Vanderbilt, nu cred ca il gasesti in Sephora. Si uitasem de marca asta. Il folosea mama acum multi ani in urma.

Acum am dat comanda pe esentedelux, maine il trimite....
am tot oscilat intre casmir si be delicious......dar l-am ales pe ultimul ca e mai fresh......celalt il iau un pic mai incolo , sper ca luna viitoare......pana atunci ne zice si danamiha cum persista
......si nu renunt nici la burberry-london...doar ca mai aman un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Am mai mirosit azi citeva parfumuri...Mirosind destul de bine mi s-au parut urmatoarele:DKNY- Woman(floral-fructat), Armani- Diamond(usor lemnos cu tenta de floral-fructat) si Versace-Cristal Noir(senzual si cald)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu folosesc "Beauty" de la Arden si e f persistent. Ador mirosul de tei...

quote:

quote:

quote:

quote:

Pe mine tocmai m-au anuntat ca nu a adus Burberry-London.....m-am ofticat rau de tot deoarece speram ca marti sa ma si parfumez cu el....

Las ca te poti parfuma cu Casmir si data viitoare cu Burberry London.

Sa imi zici cum iti place Casmiru'.....
Mi-as lua de vara un Green Tea-Elisabeth Arden dar nu l-am mirosit..oare cum o fi?are cineva?persista cat de cat?

O sa-ti spun.Eu am citit ca parfumurile de la E.Arden nu sunt persistente, dar parerile sunt impartite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:

quote:
Originally posted by Carrye

Acum am dat comanda pe esentedelux, maine il trimite....
am tot oscilat intre casmir si be delicious......dar l-am ales pe ultimul ca e mai fresh......celalt il iau un pic mai incolo , sper ca luna viitoare......pana atunci ne zice si danamiha cum persista
......si nu renunt nici la burberry-london...doar ca mai aman un pic

Maine sau cel tarziu miercuri trebuie sa primesc parfumurile, abia astept si va spun cum e. Gabi, daca nu imi place il expediez la Cluj
Gabi, poti sa ceri de la esentedelux noul stoc si mai studiezi...ideea nu e prea buna pentru mine ca mereu vreau ceva.
Sa nu renunti la Burberry-London, personal imi place muuult.
Uite www.scentiments.com/Product/SkuInfo.aspx?id=96139" target="_blank">aici poti sa citesti pareri (reviews) despre parfumul comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

[/quote]

Maine sau cel tarziu miercuri trebuie sa primesc parfumurile, abia astept si va spun cum e. Gabi, daca nu imi place il expediez la Cluj
Gabi, poti sa ceri de la esentedelux noul stoc si mai studiezi...ideea nu e prea buna pentru mine ca mereu vreau ceva.
Sa nu renunti la Burberry-London, personal imi place muuult.
Uite www.scentiments.com/Product/SkuInfo.aspx?id=96139" target="_blank">aici poti sa citesti pareri (reviews) despre parfumul comandat.
[/quote]

Eu cred ca o sa iti placa......si e persistent cel putin pe hartie , e pulverizat de 1 sapt.deja si tot miroase super, la fel si Londonul si Ange ou demon.....oricum asteptam primele impresii
.....am cerut aseara stocul dar nu a reusit sa mi-l trimita nici pe mess nici pe mail

Mergi la inceput