Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 15
danamiha spune:
In urma cu patru ore am incercat din nou Coco M, persista si acum, dar nu pot sa spun ca imi place atat de mult incat sa-l cumpar. Imi place mai mult Allure. Asta e, am incercat
Imi spunea vanzatoarea ca orice parfum, indiferent ca e EDP sau EDT, trebuie sa persiste trei ore pe piele, dupa care totul depinde de ph-ul pielii.
vincenzina spune:
Chair astazi am mirosit niste parfumuri de-ale "vip"-urilor si cel mai mult mi-a placut Celine Dion-Always Belong.Cu siguranta va fi urmatorul meu parfum.De asemenea mi-a placut si Paris Hilton-Just Me.Am auzit o gramada de pareri pro pentru J.Lo-Glow,dar mie nu imi place deloc.Este intradevar persistent dar nu e asa de soft si delicat cum am auzit.
vincenzina spune:
Pot sa mai zic inca o data ca J.Lo -Glow persista intr-adevar.
L-am testat la incheietura miinii la 12 dupa amiaza si acum,la ora 22 inca il mai simt.Chiar daca l-a inceput mi s-a parut foarte puternic si dur ca si note florale,acum pare ca miroase mai bine...
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
revin ...pe lista mea urmatorul e Chopard-Casmir imi place enorm de mult
Mi-am comandat acest parfum azi, varianta tester alaturi de Guerlain-Insolence.
Am spus ca nu mai imi cumpar pana nu termin ce am, dar nu am rezistat.
gabi30 spune:
Pe mine tocmai m-au anuntat ca nu a adus Burberry-London.....m-am ofticat rau de tot deoarece speram ca marti sa ma si parfumez cu el....
danamiha spune:
quote:
Pe mine tocmai m-au anuntat ca nu a adus Burberry-London.....m-am ofticat rau de tot deoarece speram ca marti sa ma si parfumez cu el....
Las ca te poti parfuma cu Casmir si data viitoare cu Burberry London.
hristina spune:
Vanderbilt place cuiva?
Mie personal mi se pare foarte tare;cu greu l-am suportat cand l-am avut si cred ca i l-am dat mamei sa-l foloseasca! In schimb este preferatul nasei!
Kasi si Victoria
gabi30 spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Las ca te poti parfuma cu Casmir si data viitoare cu Burberry London.
Sa imi zici cum iti place Casmiru'.....
Mi-as lua de vara un Green Tea-Elisabeth Arden dar nu l-am mirosit..oare cum o fi?are cineva?persista cat de cat?
gabi30 spune:
quote:
Originally posted by hristina
Vanderbilt place cuiva?
Mie personal mi se pare foarte tare;cu greu l-am suportat cand l-am avut si cred ca i l-am dat mamei sa-l foloseasca! In schimb este preferatul nasei!
Kasi si Victoria
Nu am mirosit niciodata...deci nu ma pot pronunta.....daca il gasesc la Sephora il adulmec sapt.viitoare....
Imi face tare cu ochiul un DNKY-Be delicious...dar inca nu am mirosit...dar in descriere e super....si apoi sper sa ma opresc ca deja o iau razna