Legea impozitarii "avantajelor"

Legea impozitarii "avantajelor" | Autor: Criss75

Link direct la acest mesaj

Am auzit azi dimineata la radio, ministrul Pacuraru spunea ca parlamentul a votat noua lege a impozitarii veniturilor suplimentare acordate angajatilor. Se vor impozita de acum cadourile primite de angajati sau de copiii angajatilor, abonamentele pe mijloace de transport, telefoanele mobile, cadourile primite la pensionare, orice fel de prime, nici nu mai stiu ce a mai enumerat el acolo.. Asta pentru ca, spunea el, multi angajatori acorda pe langa salarii, alte avantaje tocmai pentru a se sustrage de la plata impozitului. Astfel, angajatorul va plati un impozit (pe aceste avantaje) de 19.5%, iar angajatul 9.5%.
Eu i-as propune ministrului sa ne impoziteze si aerul pe care il respiram.

Criss si Alex (11.05.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

F. bine. Asta trebuia sa o faca de acum xx ani.
Apar unii cu salariu de 1 leu si prime cu 6 zerouri...e mai mult decit logic sa fie impozitat tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

F. bine. Asta trebuia sa o faca de acum xx ani.
Apar unii cu salariu de 1 leu si prime cu 6 zerouri...e mai mult decit logic sa fie impozitat tot.

Pai primele s-au impozitat si pana acum!!! Poate nu stia asta ministrul pacuraru. Si inca de doua ori. Prima data cand se da prima, se retine impozit, dupa care se aduna la salariu, ca doar toate veniturile se cumuleaza si se impoziteaza din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Vedeti ce faceti cu cosurile ca astia au citit istorie si stiu de taxa de fumarit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Vedeti ce faceti cu cosurile ca astia au citit istorie si stiu de taxa de fumarit!

au citit si istorie si se pricep si la cosmetica...asa ca atentie la toate cosurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Vedeti ce faceti cu cosurile ca astia au citit istorie si stiu de taxa pe fumarit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

B.nica si Guestus .

Ce se intampla cu cei care nu declara venitul ? Cunosc un avocat care castiga 5000 euro si declara 300. Nu l-a controlat fiscul niciodata, face declaratie pe proprie raspundere si atat.

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariamunteanu
Ce se intampla cu cei care nu declara venitul ? Cunosc un avocat care castiga 5000 euro si declara 300. Nu l-a controlat fiscul niciodata, face declaratie pe proprie raspundere si atat.

Maria

ce se intimpla cu avocatul nu stiu ...dar banuiesc ca e unul dintre cei ce injura guvernul ca nu stringe bani destui pentru pensionari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fii sigur ca nu-i pasa de pensionari. El injura Guvernul ca sunt impozilele prea mari (sic!) si ca totul e scump.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Initial creeata de Criss75

Am auzit azi dimineata la radio, ministrul Pacuraru spunea ca parlamentul a votat noua lege a impozitarii veniturilor suplimentare acordate angajatilor. Se vor impozita de acum cadourile primite de angajati sau de copiii angajatilor, abonamentele pe mijloace de transport, telefoanele mobile, cadourile primite la pensionare, orice fel de prime, nici nu mai stiu ce a mai enumerat el acolo.. Asta pentru ca, spunea el, multi angajatori acorda pe langa salarii, alte avantaje tocmai pentru a se sustrage de la plata impozitului. Astfel, angajatorul va plati un impozit (pe aceste avantaje) de 19.5%, iar angajatul 9.5%.
Eu i-as propune ministrului sa ne impoziteze si aerul pe care il respiram.

-se pare ca se trezise cu fata la cearceaf,iar pe parcursul zilei(o fi citit DC-ul) i-a venit mintea la loc si a mai renuntat la cateva impozitari

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Impozitarea beneficiilor functioneaza si in alte tari, nu a inventat nimic ministrul pacurar.

Alte tari aveau si impozit pe mostenire - probabil ca o sa copiem si noi modelul, in curand.

Stiu ca la noi se impoziteaza folosirea autoturismului de serviciu in interes personal, e o formula de calcul prin care daca iti da firma o masina mai scumpa si noua, ar fi de preferat sa iei taxiul in interes personal, decat sa platesti impozitul aferent, iesi mult mai ieftin.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput