sutienul

sutienul | Autor: trischa

Link direct la acest mesaj

nu am purtat pänä acum decät ocazional si toate care le am(3 buc) au fiecare ceva deranjant.vä rog lämuriti-mä si pe mine cum ar trebui sä fie ca sä nu deranjeze ,sä nu simti cä-l ai.mä refer la ceva de purtat zilnic ,comod,usor din bbc.existä ? cum se numeste?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

poate o bustiera ar fi mai comoda pt.tine!

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

trisha, vad ca esti din Germania. Mergi la un magazin de firma (ex.Triumph, sau altele) si probeaza pana-ti dai seama exact care e masura si modelul care "te prinde". Nu te lega neaparat de bbc. Acum sutienele sunt facute din diverse fibre invelite in bbc sau vascoza (naturala) din care sunt facute materialele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

trischa eu prefer sutienele fara nici o intaritura si din bumbac. Ma simt foarte bine cu ele. SINGURA CHESTIE E CA NU-TI RIDICA SANII PANA-N GAT DAR NU MA DERANJEAZA DELOC : Acum alaptez si mi-am luat de la H&M niste sutiene tot asa simple special pt. alapat.

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

trisha,

si eu am avut mari batai de cap pana mi-am gasit modelul de sutien, in principal pentru ca nu suport "armaturile" cu care se sustin unele din sutiene, cele push-up in general.

Pana la urma m-am oprit la Elastiform , de la Triumph. Nu au o foarte mare varietate de culori, doar alb, bej, negru. La tinute mai colorate am apelat la Jolidon, tot un model fara sarme, dar nu mai stiu cum se numeste.

cum au mai zis si fetele: probeaza, probeaza, probeaza, si o sa descoperi un model care sa iti placa si in care sa te simti comod

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu nu suport sutienul - l-am suportat doar pe cel special pentru alaptat. Ma deranjeaza de fapt bretelele si de aceea mi-am luat fara bretele si ma impac cu el. In germana ii zice trägerlos (BH) , il gasesti fara bretele sau cu bretele care se pot scoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Nici eu nu suport sutienul dar,din pacate,nu prea poti sa mergi fara ca o adolescenta oricat de estetici sunt sanii tai.Asa ca ma chinui sa gasesc cele mai comode modele..si e tare greu.Eu sunt un 75C.Jolidon,de exemplu,nu face la toate modelele cupa C si,la cele care exista C,parca ar fi un B spre C,nu e un C european.Asta e "durerea"mea,cupa.Triumph,in schimb,imbraca foarte bine sanul,in ultimul timp numai de acolo mi-am cumparat.Ce imi place mie foarte mult si nu gasesc in Bucuresti-lenjeria de bumbac gri.Mi-am luat de la VS acum ceva timp dar aici gasesc numai in combinatii care mai de care mai ciudate..gri simplu,bumbac,nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Credeam ca sunt singura care nu suporta sutienul . Eu port mai mult bustiere sport. Sutienele ma enerveaza de mor, nu le pot suporta mai mult de cateva ore si-mi pun doar cand este absolut necesar. In rest bustiere. N-am mai dormit cu sutien de ani buni.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Dormit cu sutien?Glumesti?:-))Eu aici vorbesc de strict indispensabil,adica purtat doar atunci cand nu am scapare!Nu-l suport,chiar si cel mai comod model il simt ca o presiune,ca si cum mi-ar sufoca sanii.Bine,mai sunt si cazuri in care port chiar si push-up,si corset..dar acolo vorbim de tortura in serviciul placerii:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

quote:
Originally posted by dooku3

Dormit cu sutien?Glumesti?:-))Eu aici vorbesc de strict indispensabil,adica purtat doar atunci cand nu am scapare!Nu-l suport,chiar si cel mai comod model il simt ca o presiune,ca si cum mi-ar sufoca sanii.Bine,mai sunt si cazuri in care port chiar si push-up,si corset..dar acolo vorbim de tortura in serviciul placerii:-))

Join the club.
De dormit dorm numai cu bustiere, ca fara nimic iarasi nu suport. Greu cu . Sincer, nu cred ca m-as supara daca as avea cupa A .

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

A?Nahhh,daca ai avea A,ai vrea D!Si sunt sigura ca A nu s-ar potrivi proportiilor tale:P In cele mai multe cazuri,avem cat trebuie,unde trebuie:-)Ca sa fiu on topic,Triumph e recomandarea mea.

Mergi la inceput