Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

pentru fetele care au primit comenzi din 09.02: vi s-au tas banii din cont? eu am comenzi de pe 02,03 si 07.02 si inca nu mi-au luat banii. au fost pe hold 15 zile, acum sunt la "dispozitia" mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by adeea_ro

pentru fetele care au primit comenzi din 09.02: vi s-au tas banii din cont? eu am comenzi de pe 02,03 si 07.02 si inca nu mi-au luat banii. au fost pe hold 15 zile, acum sunt la "dispozitia" mea

Da, pt comanda din 9.02. sosita azi mi s-au tras banii pe 11, in schimb am comenzi din 1 si 6 pt care sumele sunt puse in hold, iar referitor la comenzile din 29.01. am vazut ca abia ieri le-au luat la mana, ca mi-au aparut in "mes remboursement" niste sume, deci sunt produse care nu au mai fost pe stoc. Deci mai devreme de o saptamana degeaba le astept.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

eu am dat pe 16.02 comanda si tot atunci au pus si hold...

www.cazareparticulari.info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Fetele super hainutele pe care le-ati primit.Sa le purtati sanatoase.
Au inceput sa curga comenzile...
Mai sa fie comenzi din 9 feb? Uau.
Am doua comenzi din 7 febr.Astept.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

elly, dar tu ai primit aviz sau te-ai dus pur si simplu? din ce data era comanda?

Deobicei ma duc pur si simplu, ca avizu vine la 3-4 zile dupa ce ajunge comanda...
Dar acum am primit aviz
Si marti fusese soata sa intrebe (pe la pranz cred)... nu era... Miercuri la pranza aveam avziu.. .ce o fi fost cu ei? S-au defectat...
Comada era de pe 25 ianuarie... a plecat de la ei pe 12 parca... si a ajuns pe 19 cred, ca pe 20 aveam avizu.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Legat de banii trasi din cont...
Cele care ati primit puteti sa verificati cam cat a trecut de cand au tras banii si pana au ajuns?
Ca am o banuiala ca au inceput sa ia banii din cont in momentul cand e gata de drum comanda...
Poate au schimbat metoda... ca or fi vazut ca trag banii inainte si peste un timp cand s epun pe impachetat descopera ca n-au un prosdus... si o intrega ameteala dupa aia...
Zic si eu...
Asa ne putem face si o idee cand ajunge comanda...
Daca au tras banii pe 20 sa zicem, comanda ar ajunge peste 7-8 zile.

La mine e verificata... la 7-8 zile dupa data trecuta de ei ca a plecat comanda (pe hartiile de la colet) a ajus la posta...

O sa verific si asta cu banii, cand i-or la ... ca pt. comanda de pe 7 februarie tot pe hold sunt...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

am remarcat 2 chestii:
1.asa cum spunea o fata mai devreme, multe produse vin fara eticheta de carton, sunt ambalate doar in punga, chestia asta nu mi-o explic...
2.coletele pleaca din Franta f. tarziu - comanda din 29 ianuarie a parasit Franta pe 18 februarie, iar eu am ridicat-o ieri seara (desi sosise pe 20 in RO, nu am primit aviz...)

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Sosit colet din 30.01. Cam tot ce am luat s-au vehiculat deja. De data asta 100% multumita. Nu mi-au mai trimis marimi gresite ceea ce e ok. Am luat mai mult hainute de bebe si cateva de fetite pentru cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

In 20 am scris pe sit sa ii intreb de ce nu am primit mail de confirmare pt comanda din 18/02 si ce se intampla cu comenzile din 1/02 si 6/02 si acu' 5 minute am primit si raspunsul de la ei.
Ia uitati ce mi-au raspuns:
Dear Madam,
The parcel 049 6567072(01/02) was dispatched on 18th February, the parcel 049 6573692(18/02) on 19th February and the order 037 1287019(06/02) on 20th February. The averaged delivery delay is now for about 3 to 4 weeks.
Thank you for your patience.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eu am o vaga banuiala ca scrisoarea mea din 29.01 a fost trimisa abia ieri sau oricum saptamana asta. In remboursement au aparut 3 euro abia ieri.
Sunt curioasa daca o sa recupereze diferenta asta de 3-4 saptamani in timp, ca vad ca oricum se dau comenzi...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput