Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)
Raspunsuri - Pagina 18
adeea_ro spune:
pentru fetele care au primit comenzi din 09.02: vi s-au tas banii din cont? eu am comenzi de pe 02,03 si 07.02 si inca nu mi-au luat banii. au fost pe hold 15 zile, acum sunt la "dispozitia" mea
Laura T spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
pentru fetele care au primit comenzi din 09.02: vi s-au tas banii din cont? eu am comenzi de pe 02,03 si 07.02 si inca nu mi-au luat banii. au fost pe hold 15 zile, acum sunt la "dispozitia" mea
Da, pt comanda din 9.02. sosita azi mi s-au tras banii pe 11, in schimb am comenzi din 1 si 6 pt care sumele sunt puse in hold, iar referitor la comenzile din 29.01. am vazut ca abia ieri le-au luat la mana, ca mi-au aparut in "mes remboursement" niste sume, deci sunt produse care nu au mai fost pe stoc. Deci mai devreme de o saptamana degeaba le astept.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
chris25ss spune:
eu am dat pe 16.02 comanda si tot atunci au pus si hold...
www.cazareparticulari.info
acina spune:
Buna,
Fetele super hainutele pe care le-ati primit.Sa le purtati sanatoase.
Au inceput sa curga comenzile...
Mai sa fie comenzi din 9 feb? Uau.
Am doua comenzi din 7 febr.Astept.
Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
elyanne spune:
quote:Deobicei ma duc pur si simplu, ca avizu vine la 3-4 zile dupa ce ajunge comanda...
Originally posted by mirunajr
elly, dar tu ai primit aviz sau te-ai dus pur si simplu? din ce data era comanda?
Dar acum am primit aviz
Si marti fusese soata sa intrebe (pe la pranz cred)... nu era... Miercuri la pranza aveam avziu.. .ce o fi fost cu ei? S-au defectat...
Comada era de pe 25 ianuarie... a plecat de la ei pe 12 parca... si a ajuns pe 19 cred, ca pe 20 aveam avizu.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Legat de banii trasi din cont...
Cele care ati primit puteti sa verificati cam cat a trecut de cand au tras banii si pana au ajuns?
Ca am o banuiala ca au inceput sa ia banii din cont in momentul cand e gata de drum comanda...
Poate au schimbat metoda... ca or fi vazut ca trag banii inainte si peste un timp cand s epun pe impachetat descopera ca n-au un prosdus... si o intrega ameteala dupa aia...
Zic si eu...
Asa ne putem face si o idee cand ajunge comanda...
Daca au tras banii pe 20 sa zicem, comanda ar ajunge peste 7-8 zile.
La mine e verificata... la 7-8 zile dupa data trecuta de ei ca a plecat comanda (pe hartiile de la colet) a ajus la posta...
O sa verific si asta cu banii, cand i-or la ... ca pt. comanda de pe 7 februarie tot pe hold sunt...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
alia_ro spune:
am remarcat 2 chestii:
1.asa cum spunea o fata mai devreme, multe produse vin fara eticheta de carton, sunt ambalate doar in punga, chestia asta nu mi-o explic...
2.coletele pleaca din Franta f. tarziu - comanda din 29 ianuarie a parasit Franta pe 18 februarie, iar eu am ridicat-o ieri seara (desi sosise pe 20 in RO, nu am primit aviz...)
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
socrate spune:
Sosit colet din 30.01. Cam tot ce am luat s-au vehiculat deja. De data asta 100% multumita. Nu mi-au mai trimis marimi gresite ceea ce e ok. Am luat mai mult hainute de bebe si cateva de fetite pentru cadou.
vl-ad spune:
In 20 am scris pe sit sa ii intreb de ce nu am primit mail de confirmare pt comanda din 18/02 si ce se intampla cu comenzile din 1/02 si 6/02 si acu' 5 minute am primit si raspunsul de la ei.
Ia uitati ce mi-au raspuns:
Dear Madam,
The parcel 049 6567072(01/02) was dispatched on 18th February, the parcel 049 6573692(18/02) on 19th February and the order 037 1287019(06/02) on 20th February. The averaged delivery delay is now for about 3 to 4 weeks.
Thank you for your patience.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
poohy spune:
Eu am o vaga banuiala ca scrisoarea mea din 29.01 a fost trimisa abia ieri sau oricum saptamana asta. In remboursement au aparut 3 euro abia ieri.
Sunt curioasa daca o sa recupereze diferenta asta de 3-4 saptamani in timp, ca vad ca oricum se dau comenzi...
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia