Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by elyannequote:Io sunt la 72...
Originally posted by mirunajr
mai fetelor, nu-mi da si mie nimeni o veste buna???? Din avalansa asta de colete nici unul la OP 72????
Cand am luat aseara coletul, mai era ceva intr-un sac... albastru.. .asa cum am mai primit alta data cand a fost cutia rupta... Acu am primit in sac alb...
Credeam ca ala e coletu meu... dar nu era, era alt sac...
Daca aveai colet maaaare, poate ar trebui sa mergi si sa intrebi...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elly, dar tu ai primit aviz sau te-ai dus pur si simplu? din ce data era comanda?
Florentina G spune:
Am luat azi colete din 31 Ian si 9 Februarie
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=31518734&productid=324134523&documentid=344707" target="_blank"> set maieu si chilot foarte dragute, bumbac fin, moale, maieul 34-36 un pic cam fix.
www.laredoute.fr/vente-le-pull-cache-coeur-anne-weyburn.aspx?productid=324063999&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> pulover pt mama - uratel, chiar nu ma asteptam, pare foarte ieftin (nu ca n-ar fi fost ) zici ca e de la taraba
www.laredoute.fr/vente-battle-longueur-knickers.aspx?productid=324125356&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> pantaloni Active wear asemanatori cu acestia, nu i-am mai gasit pe site, a mai fost pus link-ul, sunt super - piesa de rezistenta, fac toti banii cu care am platit coletul tot!
Marea mea dezamagire a fost www.laredoute.fr/vente-pantalon-3-4-kanabeach.aspx?productid=324125502&documentid=201207&categoryid=22932285&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> setul de trei piese Kanabeach 2 tricouri, unul cu maneca lunga, altul cu maneca scurta si pantalonii care pe site aratau super, de un rosu aprins, am constatat ca de fapt sunt visinii si toate put.... de nu-mi vine sa cred! Daca e cineva fan Rapid si le vrea la un meci sa-
mi spuna...ca tricourile sunt in dungi, alb-visiniu ! Iar pantalonii sunt de o ciudatenie...ca nici nu stiu cum sa ii descriu!
www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-capuche.aspx?productid=324058712&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank"> vesta - e super, am luat 162, imi place mult!
Au mai fost cateva chestii...pun link-uri mai tarziu ca mi-a venit cineva in vizita !
Am mai avut 2 sutiene pt mama, le-am nimerit numarul insa am zis sa iau cupa C ca B nu era si nu ii vin bine.
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
nushulica spune:
am mai dat si eu acum o comanda ca nu mai dadusem de pe 9 nush ce am avut in capsi cum de am rezistat(probabil cele vreo 10 comenzi care le mai am inca pe drum mi-au dat de gandit)
sincer mi-a facut ella "pofta" de camasa soft grey la 3 euroi si n-am rezistat am luat pe alb dar parca as lua si pe galben ca si asa e in trend
------------------------------------------------
alia_ro spune:
Am primit coletul din 29 ianuarie... venise in sac, cutia era desfacuta, l-am cantarit si am numarat produsele si slava Domnului ca nu a lipsit nimik. Sunt insa foaaarte dezamagita, pentru ca am slabit in asa hal si hainele vin pe mine ca pe gard...
Io credeam ca port 38, atat am comandat la pantaloni (am primit unii superbi din satin negru) si nu va zig cum stau pe mine... trebuie sa ii duc la croitor. Marea dezamagire este bluza cu maieu col benitier... care pur si spl cade de pe mine, nu se-azeaza de nici un fel... surpirza placuta - balerinii paietati, cei argintii si botinele matlasate (din inlocuitor, balerinii sunt un pic ficsi, insa botinele un pic mari - toate la marimea 38 - atata port, m-am riscat, insa sunt ok).
Acum linkuri:
botinele - super - tot atat au costat si la reduceri
http://www.laredoute.fr/vente-les-boots-matelasses.aspx?productid=324139108&documentid=488607&categoryid=41562830&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
balerinii care vin f. bine
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-fleuri-mellow-yellow.aspx?productid=324125498&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
celebrii balerini paietati - mi se par prea decupati in fata
Pantalonii din satin care imi plac mult, insa cred ca ii dau mamei (marimea 38 imi vine ca pe gard, decat sa-i dau la croitor mai bine mai comand o pereche 36...)
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324075919&documentid=530607&categoryid=23110550&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
revin cu linkuri, ca plange copilul...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
aissa spune:
am dat si eu acum comanda de cei 22,77 euroi (le-am lasat de fapt asa..spaga de la mine 1 euro si ceva). Acum sper sa ajunga: 29 ian si 9 feb ar trebui sa apara din cate vad. Sa vedem maine ce aduce posta.
claujro spune:
S-a spart teava de colete: acum a venit sotul meu cu coletele din 29, 30 si 31! Nici o teapa! Toate excelente!
Mai astept una din 29 si 8.02 si gataaaaaaaa! Am umplut efectiv dulapurile de haine.
alia_ro spune:
quote:
Originally posted by cristicross
Alia cum ai reusit sa slabesti asa mult in asa scurt timp?
cris
Alaptez...nu am tinut dieta, in plus nu mai am pofta de mancare, mananc cam de 2 ori pe zi, sunt dereglata rau, am momente cand mananc o ciocolata intreaga, am mai fost si la un curs timp de 3 luni, de 3 ori pe saptamana cate 4 ore si nu mancam mai nimic...m-am obisnuit asa, atunci am slabit cel mai mult. Am cam 53-54 kg, de la 75 acum 11 luni!
Comanda mea din 29 ianuarie a plecat de la ei pe 15 februarie (scria pe eticheta de pe cutie cand a fost editata)!!!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
poohy spune:
Gata! A venit coletul meu de pe 28 :D O tona de colet.
Am o singura semi-dezamagire, si unul pe care tb sa vad cum vin la blugii pentru care l-am luat. Am nimerit marimile, de unde imi era frica sa nu iau prea mici hainele, sunt chiar cum trebuia
deci:
www.laredoute.fr/vente-la-veste-courte-soft-grey.aspx?productid=324105218&documentid=346107&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">vesta pe gri - mi se pare super super, stiu ca cineva a zis ca e dezamagita, dar mie imi place foarte mult si sunt foarte mofturoasa... Depinde de gust deci
www.laredoute.fr/vente-veste-laura-clement.aspx?productid=324104264&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">vesta de catifea pe negru - super si asta
Mi-am facut plinul de veste ca nu aveam nici una :D Imi si plac si au mai costat si putin...
nu gasesc link-ul pe .fr dar e pe .us
www.us.redoute.com/clothing/VENTILO-LA-COLLINE-Silk-and-Cotton-Skirt.aspx?PfId=43027&DeptId=14042&producttypeid=1&pref=ps&PurchaseType=G" target="_blank">fusta ventilo - nu e ce ma asteptam, dar arata super si e de efect
www.us.redoute.com/clothing/VENTILO-LA-COLLINE-Mini-pleat-Blouson-Top.aspx?PfId=101654&DeptId=14032&producttypeid=1&pref=ps&PurchaseType=G" target="_blank">bluza kaki ventilo - f calumea si asta, tb sa ii mai pun 2 capse ca eu sunt mai pudica :D
in rest mai am (si nu mai gasesc link-uri) pulovarul cu fir argintiu - ok, tricoul aws cu balerina si panglica - haios si ok, si la ce am luat teapa un cache coeur gri care el e ok, dar are niste paiete pe maini... Nu sunt foarte tipatoare dar mie nu imi plac paietele Poate le scot, poate il dau lui mama daca accepta ca de placut ii place sau poate il port asa...
nici nu stiu de cate ori am folosit super :D astia ma fac sa mai comand mai ales ca am ochit si adidasi si cizme...
Acum mai am comanda de pe 29 de 19 euro din care 3 ii vad la retururi... Oare o mai veni ca poate scade sub 10 euro :D
Per total sunt foarte multumita si mirata, incepusem sa imi fac si mustrari de constiinta ca am comandat si ma gandeam cine stie ce primesc... Coletul a venit in sac cu 500 de g mai putin dar nu lipseste nimic
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia