Dieta exclusiv fructe si legume

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bravo. Felicitari Rory76.

Eu as dori sa slabesc vreo 12 kg. AM 70 kg la 1,68 plus trei copii in ultimii 5 ani.
La mine problema cea mai grava e oboseala cronica pe care o am. Sint epuizata. Nu expun aici motivele. Ma gindesc ca daca voi minca altfel, dac voi bea mai multe lichide si daca fac sport se va schimba ceva si la mine.

Azi am facut 20 de minute de sport: steper si abdomene, ridicari de picioare. Am facut sport inainte de ora 6. M-am trezit la 5,15 si m-am mobilizat. Ma gindesc ca daca voi face zilnic macar 20 de minute o sa am rezultate. (Acum ma incurajez singura).

E greu si la mine cu ciugulitul deoarece petrec mult timp in bucatarie facind de mincare. Gatesc zilnic deoarece fiecare vrea sa manince altceva. Sper sa renunt la acest obicei cit mai curind.

Succes fetelor care-si propun sa slabeasca si sa se simta mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu una nu pot sa tin o dieta clasica (Scarsdale,Montignac,cu orez sau mai stiu eu care)prefer sa-mi fac seara un rezumat(intr-o agenda) cu ce o sa mananc a doua zi.Intre mese mananc fructe,un iaurt sau o ciocolata Redis(stiu ca uni o considera nepotrivita,dar nu pot renunta la dulce).Imi impart apa(2l)pe ore,10 pahare a cate 200g.Poate o sa radeti,dar mi-e o scarba de apa,o inghit cu noduri.
La pranz mananc cel mai mult,de obicei imi fac salate :
-2rosii,juma'de castravete,juma'de ardei gras,o ceapa mica,branza,ulei de masline,sare si piper
-salata verde(creata),2 rosii,o cutie de ton in suc propriu,sare,lamaie
-porumb conserva(140g},ton bucati in suc propriu,lamaie
La pranz mai mananc 2-3 rosii taiate cubulete,amestecate intr-un bol cu 2 catei de usturoi pisati,sare si ulei.Aceasta amestecatura o pun pe 2 felii de paine(dietetica)lasata in toaster pana se rumeneste.
Mai fierb conopida sau brocoli si rad branza peste.Daca mananc pui(fiert sau gratar),mai adaug si o salata mica de castraveti acrii sau varza acra.
Mananc foarte multe fructe pe parcursul zilei(evit banana),mar,gref,portocala,mandarina,kiwi,pomelo(unu intreg).Daca nu mananc un Redis scap la un iaurt(de baut 450g)de fructe.
Eu una zic ca nu prea ma infometez si mananc destul pe parcursul zilei.
In plus mai iau vitamine + spirulina + fibre,am renuntat la cafea pe care am inlocuit-o cu ceai energizant.
De doua ori pe saptamana imi fac clisma cu cafea.

Azi la cantar aveam 85,2kg, ceea ce inseamna ca am dat 5.6kg din cele 90.8kg cu care am inceput pe 3feb.
Sunt fericita ca alaptez in continuare.Daca puiul meu plangea dupa lapte sigur renuntam ,dar asa se pare ca o sa fim amandoi fericiti.

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

La mine sportul se rezuma la plimbatul carutului pe afara.

Apropo de herbalife,eu am slabit cu produse de la ei,dar cred ca tot de ambitie si motivatie tine totul.Acolo am invat de fapt ca a manca sanatos nu sta in puterile produselor ,ci in puterea noastra de decizie asupra modului in care vrem sa ne hranim.Sincer am crezut ca tot la ei o sa apelez daca nu reusesc eu cu slabitul,dar spre fericirea mea mi-am facut singura educatie asupra alimentelor si a ceea ce contin ele si asa cum spunea si acel articol poti fi propriul tau dietetician.

Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by kokiy
[brDe doua ori pe saptamana imi fac clisma cu cafea.

Ce mai e si asta?Ce efect ar trebui sa aiba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am copiat un meniu scris la un subiect cu numele :retete pentru vegetarienii care vor sa slabeasca,care mi s-a parut interesant.
"Dimineata (intre orele 7 si 8):

- 3 linguri faina integrala de grau (se pun la inmuiat de seara cam in 5 linguri de apa)
- doua linguri stafide (se pun la inmuiat de seara cu apa cat sa le acopere)
- doua linguri nuca maruntita
- sapte migdale maruntite
- doua linguri miere (eu pun lingurite, ca mi se pare foarte dulce)
- doua linguri lamaie
- doua mere rase

Se amesteca bunaciunile astea si se mananca tacticos.
Dupa jumatate de ora de la masa, se bea o cana cu apa calda (nici fierbinte, nici la temp camerei, incalzita ca de un ceai).

Pranz (intre 13 si 14)
- o lingurita miere cu jum. ora inainte de masa
- supa linte : o masura linte, 16 masuri apa, o ceapa, un morcov, o lingura ulei porumb sau de masline, verdeata si, la alegere, un condiment: 1/4 lingurita piper sau 1/4 lingurita ghimbir uscat sau cinci catei usturoi. Si sare, normal. E ffff buna, mie imi place varianta cu piper. Si se mananca in fiecare zi, timp de sapte saptamani :). Eu nu m-am saturat de ea, mi-am mai facut si dupa.

- felul doi: orice mancare de legume cu orice salata; sau ori salata, ori mancare de legume
- dupa o jum de ora de la masa: celebra cana cu apa calda

Seara (19-20)
- celebra lingurita cu miere inaitne de masa, cu jum. de ora
- fructe (orice vrei, inclusiv cele care se spune ca ingrasa - banane, struguri). Pe mine ananasul ma satisfacea foarte, foarte tare, imi potolea foame in primele zile de disperare psihica :)
- si, normal, deja celebra cana cu apa calda.

Sunt vegetariana de 14 ani. Mi-am pastrat greutatea corporala timp de 13 ani. In ultimul, pe fond de stres maxim, m-am ingrasat opt kg. (de la 54 la 62). Nu eram grasuta, dar m-am ingrijorat, fiind destul de multe kg. luate repejor.

Mi-a fost foame primele doua saptamani, seara, mai mult psihologic, pentru ca mancam bine. Nu mi-a pus limita la cantitati si am reglat cantitatea de mancare destul de natural. Initial mancam f. mult, dupa care nu am mai simtit nevoia.
Dupa vreo trei saptamani, toata lumea se minuna ce roza si frumoasa sunt la fata.
Am slabit cam un kg. pe saptamana. Acum nu stiu ce efect are la alte persoane, mie mi-a prins foarte bine si mi-a reglat comportamentul alimentar. Plus ca am "contaminat" un birou intreg de "neierbivori" cu mic dejun sanatos(se numeste Colat - nu stiu daca se scrie asa) si supita de linte

Se tine sapte saptamani.
Nu stiu daca am prins tot, dar sunt prin zona, pentru lamuriri in caz de nevoie.
Va pupacesc!

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - magda raluca on 11/02/2008 15:04: "
Eu stiam ca lintea are multe calorii,dar probabil cantitatea asta e neglijabila.
Mierea ,desi are si ea destule calorii ,cred ca e indicata deoarece ajuta la purgatie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dulcetica

quote:
Originally posted by kokiy
[brDe doua ori pe saptamana imi fac clisma cu cafea.

Ce mai e si asta?Ce efect ar trebui sa aiba?

dulcetica

iti pun decat un link,dar mai poti cauta pe google mai multe explicatii
http://www.evenimentul.ro/articol/clisma-cu-cafea-in.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ma bag si eu la cura de legume-fructe, ca mi se pare cea mai accesibila.
Eu sunt Mihaela, am 1.60m si 71 kg si telul meu este sa ajung la 55 kg pana la vara.
Credeti ca se poate? Ambitie am pentru ca nu ma mai suport asa de grasa! Toata viata am avut probleme cu greutatea! M-am saturat si am spus stop! Am trecut de faza cu motivatia, de care foarte frumos vorbea Rory. Spor la slabit fetelor!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Supermami Mihaela, bineinteles ca se poate daca vrei cu adevarat! Daca eu am putut, care eram un dezastru, o molusca la capitolul vointa si ambitie, tu poti sigur! Totul e sa iti faci o lista de cumparaturi, inainte cu 1 zi de a demara dieta, iti spun din experienta, e nasoool rau in primele zile, ai manca si pereti! trebuie sa ai in frigider ce ti-ai propus sa mananci cam pe 2-3 zile. Nu e greu, iei o cutiuta cu branza de vaci de exemplu, de 200 de gr, nu o sa o poti manca toata odata, ajunge pe 2 zile. La fel, salata sau ce ai pe lista.Asta ca sa nu zici : "mi-era foame si nu mai era decat ciocolata aia sau chipsurile alea sau resturile de pizza..."stii tu despre ce vorbesc! In rest, ai 71 de kile, vrei sa slabesti 16 kile, ai timp 4 luni sa zicem. Deci ar trebui sa dai jos cam 4 pe luna. Cam asa e si recomandat medical vorbind. Eu sunt alaturi de tine, te sustin si am incredere ca poti sa slabesti si chiar o sa slabesti mai mult decat ti-ai propus! Vei vedea! Succes maxim!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Mult succes Mihaela. Eu am tot 1,60 m dar vreau sa ma opresc pe la 57 Kg, acum am 61kg. Un sfat si de la mine care stiu ca merge - incearca daca poti sa nu te gandesti tot timpul la faptul ca trebuie sa slabesti, din experienta iti pot spune ca are efecte inverse. Fa cum a zis si rory76, incearca sa te delectezi cu chestii funny in primele zile ca e cam naspa(a zis bine rory76 ca-ti vine sa mananci si pereti), numai nu te gandi ca trebe sa slabesti, si bucura-te de primavara. Mult succes si ghiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu in primele zile, ca sa mai uit de foame, faceam curat in draci prin toata casa, frecam la cada si la chiuvete, de le zapaceam! ieseam mult afara, ma miscam mult pe jos, la piata, nu prea mergeam in locuri unde se manca...e mai bine sa eviti la inceput asta pentru ca ii vezi pe toti cum indeasa in ei de parca vine sfarsitul lumii, si iei o atitudine din aia, cea mai periculoasa la dieta, zic eu: "ce puii mei, o viata am, macar sa mananc ca lumea!!!" Mai bine nu. Mai bine plimba-te prin magazine, uita-te la hainutele alea marimea 38, ce bine ti-ar sta tie, si numai tie in ele,nu? Succes maxim!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput