Dieta exclusiv fructe si legume
As vrea sa stiu daca a incercat cineva o astfel de dieta. Si, bineinteles, daca a avut efect
Am citit recent ceva pe acest subiect in Formula AS si ma gandeam sa incerc. Mai tenteaza ep cineva?
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Raspunsuri
rory76 spune:
Da, iubika, eu am tinut o astfel de dieta anul trecut si am slabit de la 74 la 53 de kg in 6 luni! Este foarte eficienta, daca nu iti furi singura caciula. Adica, sa nu mananci altceva decat ce ti-ai propus, sa nu faci excese in week-end, adica reguli generale de dieta. Eu chiar am inceput din nou dieta asta pentru ca vreau sa ajung la 50 sau chiar 48 de kg. daca as putea!!! Asa ca, daca vrei, o tinem impreuna! Vrei? Daca vrei, iti spun cum am procedat eu, dar poate ca tu ai deja o schema...keep in touch!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Iubika spune:
Oh nu.... nu am nici o schema.... chiar mi`ar prinde bine sfaturile tale. Mai ales ca zici ca la tine chiar a avut efect....
Secret monologues
rory76 spune:
Nu stiu cum suna dieta aia din formula as. Eu iti zic cum am tinut eu. Am inceput de la 74 de kg, in luna iulie, aveam toate fructele si legumele la discretie. Dimineata mancam fructe orice fel si in orice cantitate. Imi faceam o salata de fructe, cu banane, capsuni, mere, piersici, caise,o felie de pepene, ma rog, ce aveam chef in ziua aia. Beam si o cafea sau un ness cu pepsi. La pranz imi faceam o salata mare cu legume rosii, castraveti, ceapa, sau varza cu praz si morcov, sau salata verde cu ridichi, oricum portia la inceput era consistenta. Pe parcurs am redus cantitatea ca nu puteam sa mai bag atata...Langa salata asta mancam o bucata de branza telemea cat o cutie de chibrituri-mica, nu din aia mare!!! Mai puneam masline, ulei de masline si lamaie si sare. Iar seara bagam fructe , acum aveam grija sa nu mananc din astea cu zeama , nu de alta dar sa nu ma duc la buda toata noaptea...Mancam 2-3 nectarine sau caise, sau 3 mere. Intre astea bagam doar apa, sucuri fara zahar. oricum, ca regula de baza intre mese doar lichide, nimic care se mesteca! Primele 2 saptamani am crezut ca omor pe careva dar dupa, nu am mai avut nici o problema...chiar nu mi s-a parut greu si acum imi mentin un mod de alimentatie sanatos si asa i-am obisnuit si pe ai mei. Nu am mai mancat cartofi de nici un fel de un an de zile. Dar nici nu le duc dorul, nici prajiti, nici altfel. Chestia e ca am citit undeva ca, cartofii au fost adusi in Europa ca mancare pentru porci initial...ei, si de atunci nu am mai putut sa mananc cartofi...zi-mi ce mai vrei sa stii. te pupik! succes la slabit!
romana spune:
Eu ma intreb daca nu e dezechilibrata dieta asta? Nu are proteine, iar daca nu ai proteine pierzi si masa musculara cind slabesti.
SI nu te-ai simtit rau? Ameteli sau alte senzatii care sa te sperie?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by romana
Eu ma intreb daca nu e dezechilibrata dieta asta? Nu are proteine, iar daca nu ai proteine pierzi si masa musculara cind slabesti.
Proteine = carne??
Secret monologues
Iubika spune:
rory76 - si cat ai slabit?
Secret monologues
romana spune:
Proteinele le iei si din brinza. Dar ea a zis ca a mincat putina brinza, cit o cutie de chibrituri.
Mai gasim proteine si in oua.
A zis ca a tinut cura 6 luni. Ori poate nu am inteles eu bine.
EU va intreb deoarece vreau sa slabesc vreo 10 kg si am incercat niste produse hrebalife, dar a soua zi mi s-a facut rau, am renunta. Mai bine-mi luam o banda de alergat sau plateam o bona sa stea doua ore cu copiii ( am trei ) si eu sa merg la sala.
Am luat joi de trei ori , vineri dimineata, iar pe la ora 10 mi s-a facut rau .. palpitatii, ameteala, si alte senzatii tari. Si acum sint ametita desi nu am mai luat de vineri nimic.
Am sa merg la doctor.
Ceea ce vreau eu sa spun e ca vreau sa slabesc dar nu mai vreau sa am probleme de genul asta.
Aveti vre-un sfat?
rory76 spune:
Nu stiu daca am zis, am slabit de la 74 la 53 de kg. Deci, 21 de kg cam in 8 luni. La inceput am slabit mult si repede, dupa aceea mai incet dar constant.Eu la inceput nu mancam carne dar dupa 2 luni doctorul de familie mi-a zis ca risc sa fac anemie, asa ca mancam o jumate de piept de pui sau 2 felii de sunca presata, sau o bucata de peste...Oricum, astea le mancam la pranz, langa salata. Oricum, eu dieta nu mai tin de cateva luni, dar num-am ingrasat deloc! Asta nu inseamna ca am inceput sa bag in mine ca inainte! Dar mai mananc din cand in cand ciocolata, inghetata, din astea. Acum vreau sa incep din nou pentru ca mi-am propus sa ajung sub 50 de kg pana la vara si nu ma las!!!
silar spune:
mai fetelor va rog eu frumos din suflet scrieti-va si inaltimea ca sa nu ma apuce disperarea cand vad ce target-uri aveti la kg. Din sufletel va rog