Antiperspirant
Raspunsuri - Pagina 5
Iubika spune:
quote:
Originally posted by mirib
am luat si eu crema de la vichi. e mai bine, inca ma ud, dar nu se mai face pata cat un continent.
Si cu mirosurile cum te impaci? Sau nu ai probeleme de genul asta?
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by mirib
din fericire nu aveam probleme si cu mirosul.
In mod normal nici eu nu am. Insa cand am folosit tratamentul Vichy sau roll-on Maxim, au inceput sa apara si mirousuri neplacute. Repet, numai pe durata folosirii acestora.
Acum alternez Lady Spped Stick Gel cu roll-on Bourjois, dar continui sa ud bluzele...
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
alison spune:
nu am avut timp sa citesc tot,dar ceva din gama rexona ai incercat?deodorantele alea cu talc sunt f. eficace!eu personal transpir normal si folosesc roll-on,acum de la adidas,imi pare bun-bun.
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21
Deianira spune:
Eu folosesc de cativa ani Secret Platinum Cream, mi-l aduce cineva de dincolo , nu stiu ce m-as face fara el
Butterfly1 spune:
Buna fetelor ! Eu folosesc stik de la Dove. `mie imi foloseste , insa nu stiu cum o sa ma impac cu mirosul daca o sa fie si sper sa se intample cat mai curand posibil...
Va pupa fata !
Vreau si eu sa fiu !
dass spune:
offf stiu ca a mai adus cineva vorba despre timpul in care vine comanda, dar chiar am nevoie de el luna aceasta si trebuie sa stiu neaparat ca vine. Am dat comanda pe 15 aprilie, am primit mailul de confirmare, m-am mai uitat pe adresa o data sa fiu sigura ca e corect si toate-s ok numai ca nu dau niciun semn de viata....in mod normal nu trebuie sa-ti aduca postasul hartiuta aceea prin care te anunta ca trebuie sa te duci sa ridici pachetul de la posta? Voua cat v-a luat pana v-a adus deodorantul? DIn momentul in care ati dat comanda.
b.daria spune:
Am primit in final coletul cu deodorantul Maxim si mai ca nu imi vine sa cred ca merge!
E un deodorant pe baza de clorhidrat de aluminiu, ceea ce m-a facut sa am niste retineri, nu atat substanta, cat doza destul de mare(15%), dar din cate am vazut, ina lte tari (Germania, in State), e cea mai des recomandata solutie pentru hiperhidroza, ba chiar am vazut alte produse cu o concentratie de 20%.
Eu il recomand din toata inima celor care sufera de acest calvar, nu mi-a venit sa cred de 1 mai, cand dupa o zi intreaga de stat in soare, agitatie, jucat volei, fotbal si cate si mai cate, eram efectiv uscata, fara vesnicele pete intuncate de la axila.
O singura bila neagra din partea mea, si anume faptul ca ma irita ingrozitor. Prima data cand l-am folosit a fost suportabil si a trecut dupa vreo 20 de minute, dar a doua seara, chit ca am respectat intocmai instructiunile, nu am reusit sa adorm pana nu am curatat cu apa si sapun vreo cateva zone care se inrosisera. Apoi l-am mai folosit de-abia a 3a seara si am dat cu mai putin. Mancarimi tot au fost, dar in limita suportabilului si am citit ca e o reactie relativ normala, ce apare la f multi si e bine ca la vreo jumatate de ora dupa ce te dai cu roll-on'ul, sa te dai cu Bepanthol sau ceva de genul...
Alta problema e ca orice produs pe baza de clorhidrat de aluminiu isi pierde efectul dupa un timp de folosire, mai lung sau mai scurt, depinde de fiecare.
Eu astept cu groaza momentul in care nu va mai functiona, pt ca in cazul meu a fost o minune, nu altceva, dupa ani de zile de stres, complexe si haine negre, dar pana atunci
amalisimona spune:
Daria, te-ai dat 3 zile la rand?
Eu n-am avut curajul asta, tocmai pentru ca am vazut ca ma irita si ma mananca de mor. Cand l-am primit, l-am folosit in doua zile din saptamana respectiva, dar nu au fost 2 zile consecutive. Apoi o data pe saptamana, cand si cand, adica nu in fiecare saptamana. Pe perioada de toamna-iarna, cand nu am purtat bluzite pe care sa se vada ceva, am intrerupt folosirea. Ma tem ca-mi voi obisnui glandele cu Maxim, si nu va mi functiona. Din cauza asta, incerc sa minimizez cat pot de mult folosirea lui. Vreau sa tina "minunea" cat mai mult.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG