Antiperspirant

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rraa spune:

buna fetelor!sincer pentru transpiratia excesiva nu stiu ce sa va recomand,tot ce va pot spune e sa va uitati pe ec contine antiperspirantul si s afaceti pe tot posibil s anu luati pe cei care contin parabeni...nu e bine pt sanatatea noastra(stiti voi al ec ma refer...s'a constata ca nodulii la sana ra parea si din aceasta cauza,asa spun uni doctori) sica ar mai fi foarte bune antiperspirantele de la Elmiplant si Herbagen!va pup pe toate,sa aveti grija de voi!o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omonia spune:

Buna fetelor

Eu folosesc unul de la Vichy..Este ff bun. Se foloseste de 2/ saptamana si tine contra transpiratiei toata saptamana. La mine este singurul remediu care a functionat.
In paralel ma si analizez pe la doctori ca poate gasim cauza.. acum astept rez de la analizele hormonale ca restul sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu folosesc mennen speed stik verde! E singurul care isi face treaba! Siminaf Cum e cu cristalul? Din Romanina il pot comanda?!!Voi am vazt ca sunteti in SUA :(

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Lo_li_Ta
Am cumparat si tratamentul de la Vichy, o sa m-apuc si de el...sa vad daca functioneaza.

Nu functioneaza

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.daria spune:

Am citit si eu aici de antiperspitatul Maxim si m-am gandit sa incerc, am vazut si pe Amazon.com o sumedenie de pareri bune, problema e cu site'ul din Romania, am facut comada, dar au trecut mai bine de 14 zile si niciun semn de colet... Pt cele care ati comandat, in cat timp a sosit pachetul? Ma gandesc ca daca nu a sosit pana acum, nicio sansa in urmatoarele zile, cu sarbatorile de Paste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu cu Maxim ma impac foarte foarte bine.
Inainte era un calvar...la cateva minute dupa ce imbracam o bluza..o patam! Era dezastru, in permanenta eram patata la subrat, ce sa mai zic, inestetic pana in maduva oaselor!
Noroc cu Maxim care m-a salvat! Chiar e o usurare, ma dau cu el la 3-4 zile (seri), acum pot sa imbrac orice bluza, nu le mai aleg dupa culoare sau "daca mi se vede ca transpir"
Il innebunisem si pe sot, la un moment dat ajunsese si el sa ma intrebe: "in asta ti se vede ca transpiri?"

Referitor la timpul de livrare...cred ca in 3 saptamani a ajuns coletul, mi-am comandat la oferta 3+1.

Edit: am recitit mesajul si parca m-ar fi pus cineva sa-i fac reclama, scuzati-ma fetelor, am fost prea...ca la televizor. Oricum ati inteles voi: ma impac tare bine cu el, a functionat si functioneaza, asta-i cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Giulianna, eu te inteleg. Si la mine e la fel, sunt multumita...recomand mai departe. Asta este cea mai buna reclama. Eu nu ma feresc sa recomand ceva care mie mi-a folosit cu adevarat. La fel am facut si cu batista bebelusului. Nu m-a platit nimeni (nici atunci, nici acum), dar dupa ce am postat la batista bebelusului, am vazut ca subiectul a fost trecut la reclama.

On topic, cam 3 saptamani a durat si la mine. Am comandat 3+1, si pentru ca nu stiam nimic de comanda, am sunat la ei. Am vorbit cu cineva care mi-a spus ca pachetul meu fusese deja expediat....urma sa-l primesc.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Am citit tot ce ati scris si imi permit sa va dau si eu un sfat! Roll-on-ul de la Amway.La mine a functionat f. bine si aveam aceeasi problema! Transpiram cand aveam emotii sau eram f. agitata, iarna simteam cum curge apa pe sub brat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am luat si eu crema de la vichi. e mai bine, inca ma ud, dar nu se mai face pata cat un continent.Maxim l-am comandat,si am gasit avizul in cutie prea tarziu, deja plecase inapoi.au si tel pe site,e bi9ne sa sunati.in cazul meu l-au trimis si s-a intors.m-am suparat atuci,au pus avizul prea tarziu in cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2xmama spune:

Fetelor, eu una am incercat tot ce a fost pe piata, si nu m-a ajutat nimic. Acum ma duc o data la 3 luni si fac o injectie cu Botox, si nu mai am probleme (de vreo 2 ani). Intr-adevar, la unii tine mai mult, si pe masura ce trece timpul poti ajunge sa faci o data la un an. E#u una ma duc la 3-4 luni, chiar daca nu transpir nasol atunci cand ma duc. Dar cand vad ca deja ii trece efectul, imi fac programarea. Efectul nu trece imediat, ci gradat.

Nu este adevarat ca nu mai transpiri deloc, TRANSPIRI, dar in limitele normale, adica fara sa uzi hainele. La fel cum transpira oamenii fara probleme. Procentul in care Botox-ul nu ajuta este de maxim 2%, asa ca riscul e minim sa faci injectiile degeaba.

Singura problema este ca persana care le face trebuie sa stie ce face, altfel nu ajuta.

Durerea este doar in momentul in care se fac injectiile, nu ramai cu nici o durere dup-aia.

Eu una sunt fericita cu solutia asta. In sfarsit ma simt bine in pielea mea, dupa ani de zile in care la cumparaturi criteriul meu de alegere a unei bluze era in functie de cum se vede cand transpiri.

Mergi la inceput