Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
melaniatud spune:
Danuta mi se pare ok.Asa ne-a recomandat si noua
Citind cum se comporta bebelusii vostrii cand apare un dintisor ma apuca groaza .Eu nu stiu ce e aia copil marait.Tudor plange f f rar fara motiv.Sper sa nu fie prea marait atunci cand apar dintii.
Multa bafta celor care sunt acum in criza
Pb noastra este papa....nu papam f bine, n-am facut-o niciodata, noroc ca luam binisor in greutate.
Melania , mami de Tudorica fara frica
Poze de ziua lu mami
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Marunzika spune:
Maruntzescu rade mereu cand citeste postarile pline de umor ale carpatinei. Ar trebui sa te rasplatim cumva pt cata voie buna aduci printre noi. De la mine o virtuala si un tot din aceeasi categorie. Esti fantastica!
O zi insorita si linistita va doresc!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Celia spune:
La mai multe lunite pentru:
Alexandra Mihaela de Cristina florea
Daria de Erina
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
carpatina spune:
Salutam revenirea, Maruntescule!
Betty, pana la 6 luni doar lapte si acum 2 mese diversificate? Asa ti-a recomandat pediatrul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Fetelor unde gasesc si eu o schema de diversificare mai buna? S-au imi puteti spune voi o schema de diversificare. Si pt cele care dau bebicilor Humana, de la cate luni se da Humana 2?
Multam.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
luy spune:
A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti ...
Povestea incepe acum 5 luni, cand lucruri magice s-au petrecut la vremea cand soarele sta tantos in mijlocul cerului, mangaind cu razele lui intreaga suflare pamanteasca. Se-nfaptuiau atunci doua minuni care aveau sa schimbe pentru totdeauna cursul vietii pentru unii : veneau pe lume doua frumoase domnite, dornice sa cucereasca lumea si sa aduca fericire in sufletul celor carora incepand cu acele momente se transformau pentru totdeauna in MAMA si TATA.
Ursitoarele s-au grabit sa le prevesteasca numai lucruri bune: sanatate si intelepciune, frumusete si noroc, bogatie si suflet bun ca painea calda.
Venim asadar astazi sa ne inchinam si noi in fata lor si sa le uram un sincer La multi ani ! slavitelor domnite:
domnita cu cei mai frumosi ochi albastri de la poalele Pietricicai Daria de Erina
dulcea domnita Alexandra de Cristina Florea
Fie ca toate cele ursite sa se implineasca ! Iar Fat Frumos si Praslea cel Voinic sa gaseasca drumul catre voi cand va fi vremea lor si sa va ofere acel final atat de mult dorit : " ... si au trait fericiti pana la adanci batranete "
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
si mie mis e pare prea mult, Betty....lasa-l doar cu o masa catve zile, altfel s-ar putea sa te trezesti cu el ca vrea numa tzitzi....serios, se poate simti"abandonat" de la san si sa refuze mancarea mai incolo, plus sa se scoale noaptea de N ori ca sa recupereze tzitzi de peste zi.
masa de fructe si peste cateva zile restu...dpdv emotional, nu digestiv neaparat, ca sunt alimente neutre ce i-ai dat pana acuma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Scriu si eu 2 vorbe repede, sa nu ziceti ca nu-s activa
S-a trezit printesa deja, asa ca n-o sa mai zabovesc mult pe DC, ca tre' sa facem turul de onoare al casei
Am observat ca asteptam si noi cat de curand un dintisor ( dreapta, jos) asa ca cerem extra-atentie si rasfat.
Deci nu am sanse sa raspund la ce ati scris de ieri dimineata pana azi, imi pare rau.
Felicitari pentru crestinarea reusita a ursuletului zulufat , nu m-am indoit nici o clipa ca o sa iasa totul perfect cu asa parinti. Pupam bucla-n vant si asteptam poze [omulet cu balele curgand]
Rox, vezi care e cea mai reusita terapie pt optimism si voie buna ? Zi-i sotului ca trebuie sa mergeti la Munchen macar o data pe luna
Felicitari pt dintisorul nr.2, Cristian de Cecilia ! Te-ai grabit sa o prinzi din urma pe Antonia, cred
luy spune:
greyeras, sunt scheme complete de diversificare pe mailul comun, activeaza-ti PM-ul ca sa-ti putem trimite parola
Yaia spune:
quote:
Originally posted by kriss79quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by kriss79
la 4 luni ar treb sa aiba de 2 ori greutatea de la nastere..in medie..asa mi-a spus pediatrul. A mea a implinit sambata 4 luni si are 5,550 gr.E la limita, si azi si maine facem proba suptului sa vedem cat mananca..ar putea sa ii treb. supliment..eu sper ca nu.
Pai ti-a spus gresit! Abia la 5 luni trebuie sa isi fi dublat greutatea. Daca a fost mai micuta la nastere, atunci mai repede. Daca a fost mai mare (peste 3,5 kg) atunci isi poate dubla greutatea chiar mai tarziu de 5 luni, caci statistic, cei mari iau mai greu in greutate (fain spus). Eu zic sa nu te stresezi cu proba suptului ca mai mult rau ii faci si buburuzei, si tie. Daca mananca, zambeste, se joaca, se satura cu tzitzi, atunci e ok (curbele de crestere sunt facute dupa statistici, fiecare bebe e o individualitate, unii mai grasi, altii mai slabi). Hai ca nu va trebuie completare!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Eu am citit si in carti si tot asa scrie..de 2 ori greutatea cu care ai iesit din spital..in fine, noi am iesit cu 2,750 gr..daca pana acum lua 800-950 gr pe luna, luna asta a luat 450 gr..e vioaie, chiar f vioaie..sper si eu sa nu treb suplim..eu pana acum nu i-am dat decat san si putin ceai din cand in cand..
Ancasilv, sa va traiasca crestinul!!
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Sigur in Capraru scrie ce ti-am zis mai sus (la 5 luni dublu de la nastere). Chiar aseara am citit! Si tot el scrie ca nu recomanda proba suptului din motivul mentionat deja. Si cred ca e cea mai buna carte scrisa de un medic roman referitoare la bebelusi.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)