silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 6
martie spune:
Sa-ti dau un ex. (din domeniul tau), la o clinica privata, nu zic unde, sa nu fie reclama, eu personal am un card, la fiecare solicitare catre ei de analize sau orice alt serviciu imi face cate o reducere 5%, 10% etc., procentul creste pe masura ce apelez la serviciile lor. Asta se practica la fiecare clinica particulara. Si asta aici, unde cateva analize nu depasesc 60 de euro, nu 4400.
Exemplele pot continua, dar am mai scris si mai sus. Daca ai un contraexemplu e binevenit..
XIO spune:
quote:
Originally posted by martie
Sa-ti dau un ex. (din domeniul tau), la o clinica privata, nu zic unde, sa nu fie reclama, eu personal am un card, la fiecare solicitare catre ei de analize sau orice alt serviciu imi face cate o reducere 5%, 10% etc., procentul creste pe masura ce apelez la serviciile lor. Asta se practica la fiecare clinica particulara. Si asta aici, unde cateva analize nu depasesc 60 de euro, nu 4400.
Exemplele pot continua, dar am mai scris si mai sus. Daca ai un contraexemplu e binevenit..
Am Nu contraexemplu ci o idee:
la clinica respectiva tu apelezi de mai multe ori , esti un client fidel. Este in interesul lor sa-ti faca mici reduceri pt. a te pastra in lista si pt. a avea un client multumit care revine des.
In schimb la chirurgie estetica , de exemplu , doctorul are doar operatia.
Eu ma gandesc asa : daca a marit prturile inseamna ca doreste mai multi bani sau are nevoie de mai multi bani si are destule cliente care doresc sa se opereze la el si care nu vor fi intoarse din drum de acea scumpire.
Nu este in interesul lui sa-ti faca o reducere pt. ca nu esti client fidel de-al lui , deci venitul lui de pe urma ta este singular.
Parerea mea .Este cam ca la Orange: mie ca si client imi fac reduceri la telefoane , cartele ,etc , ceilalti care nu sunt abonati nu beneficiaza de acee reduceri pt. ca nu sunt un venit constant in firma aia.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
martie spune:
Uite, ajungem de unde am mai plecat noi doua si pe alte subiecte. Eu stiu din practica, tu stii din ... ce crezi tu si ce crezi tu nu e totuna cu realitatea in 99% din cazuri, sper ca nu consideri si asta un "atac".
As putea sa-ti dau un contraexemplu chiar la ceea ce "crezi tu" cu Orange, dar nu vreau sa intru iar intr+o nesfarsita si neproductiva si extrem de sterila lupta cu tine. Nu vreau sa-mi pun nici diplomele de "masterand in contracte comerciale" etc.
Cum bine zicea si oanabbb, poti sa te duci la altul. Trage singura concluzia.
Nu inteleg, atata vreme cat nu te intereseaza subiectul, din cate stiu ai declarat ca esti anti, de ce intri sa faci atmosfera, iti dai mereu cu parerea. Ti-a atras atentia si un moderator pe tema asta, dar nimic...
Asta e, da-ti cu parerea, eu astept fetele zambitoare.
XIO spune:
Eu nu sunt "anti" , pur si simplu eu nu vreau sa-mi fac implant.
Stau pe acest topic pt. ca mi se pare interesant si pt. ca este un forum unde fiecare este liber sa se uite pe ce subiect vrea si sa-si exprime parerea .
Inevitabil s-a ajuns la faptul ca eu vorbesc din imaginatie si tu din experienta Ooooooook , pt. mine ultimul mesaj este destul de sugestiv daca intelegi unde bat .
Daca poti insa , trimite-mi te rog pe privat ideea cu Orange-ul pt. ca sunt curioasa (fara nici o ironie ).
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
oanabbb spune:
MARTIE pai zic sa ne apucam sa racolam fete....
IRINA tine.ne la curent dak te hotarasti.
XIO NU STIU CUM E LA STAN.NICI N.AM IDEE.dar in bucuresti fac astia reduceri pe capete.si dak aduci 2 persoane.stiu ca si bratu face la fel.prietenei mele i.a facut o maaaaaare reducere pt ca e pers publica si va spune la tv cine i.a facut implantu.
asa ca eu oricum am sa intreb.NU MI SE PARE LOGIC sa refuzi 20000e doar pt o reducere de 2000.
problema e de unde atatea fete?poate ne punem la el usa si racolam.........glumesc..evident.
DAR eu oricum tre sa mai astept fo 2 luni si pana atunci cine stie...poate mai intra niste fete...mai vb...
oanabbb spune:
IRINA din cate stiu eu de la cineva cu sili...e bine sa.ti pui primavara sau toamna....explicatia exacta nu o stiu,asa i.a zis ei dr,dar nu cred ca e o regula.
irina_s spune:
Cam intr-o luna o sa stiu exact daca pot sa-mi pun acum in primvara sau trebuie sa astept pana la toamna
Am auzit si de fete care si-au pus vara dar stiu ca e mai indicat in anotimpuri mai reci. Si eu vreau sa fac tot ce este indicat ca sa iasa totul bine si sa am si eu sani!!!!
Si ca atunci cand ma duc sa-mi cumpar un sutien mai de firma sa nu-mi mai zica '' ne pare rau nu avem marimea dumneavoastra incercati poate la j ca ei mai fac nr asa mici ''
martie spune:
Oanabbb, tu sa faci o lista, ti-am zis eu sunt 100% in.
Irina_s, eu una nu ma grabesc deloc, pt. ca am un bolovan de bebi (9 luni 9kg) si daca m-as opera chiar acum, mi-ar fi greu, ca nu as avea voie sa ridic, iar bona nu-mi iau oricum, sunt "anti" ca sa zic asa. Luna mai sunt plecata in Cipru, apoi vine vara si vreau sa stau si eu la soare cu fetele mele, deci in toamna ar fi numai bine si are si oana timp sa stranga "semnaturi" pt. petitie...
oanabbb spune:
MARTIE si bb meu are 8 kg si ceva.si nici eu nu vreau bona.dar vreau in schimb vara asta sa merg la plaja cu o pereche de sani superbi...asa ca eu preconizez ca in aprilie...cel tarziu mai sa fac chestia asta.
acum sun la clinica si intreb inca o data de pret.va tin la curent.