silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 4
Fabya spune:
Ss stiti ca intre implantul POLYTECH SILIMED facut in Europe si Matrix Implant facut in USA nu e nici o diferenta de caliatate decit stantz de firma,sincer va spun am tinut in mana si unul si altul atita ca unul e facut in Europa si unul in USA,si era diferenta de 300€ ca pret intre,operatia costa mult nu implantul.....Dati o cautare pe net si gasiti mai multe informati despre acesta doua firme producatoare .
tusferi spune:
quote:
Originally posted by martie
Oanabbb, eu zic sa asteptam pana la Pasti, Craciunul a trecut, poate e vreo oferta, platesti 2 si iti da 3 (1 bonus), mergem impreuna si asa mai obtinem o pereche. Te bagi?
Martie, pai daca ne strangem toate amatoarele de silicoane de pe DC la usa lui Stan poate obtinem si oferta aia cu platesti 2 si iti da 3
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
irina_s spune:
Merci Virgil pt raspuns. Desi stiu cateva fete care au fost la dr din Buc si au fost f multumite, cand vine vb de sanatatea mea si aspectul meu nu mai are rost sa ma uit la bani. Cand zic ca trebuie sa stau cuminte 1 luna ma referam atat la faptul ca trebuie sa ma menajez facand lucruri usoare cat si la faptul ca eu plec destul de des din tara, si daca mi-as pune implanturi ar trebui sa raman aici un timp. Ca trebuie sa ma duc la pansat la scos firele la controale , nu? Cam cat timp dureaza aceste lucruri si dupa cat timp pot sa plec din tara cu avionul? stie cineva ?
Am mai trimis o data mesajul ca pe primul l-am trimis de mult timp si nimic
Laura T spune:
Irina, eu zic ca dupa 10 zile (cand ti se scot bandajele) esti deja "ca noua". Atunci are loc primul control, urmatorul la 6 saptamani. Cu avionul am plecat dupa 3 saptamani.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
martie spune:
Tusferi, clar, eu zic sa luam atitudine, facem o solicitare de redducere pt. grupuri de peste 20 pers. Mai ales ca nu suntem din Bacau, poate ne asigura transportul cu autocarul, nu?
oanabbb spune:
deci......fetele.....serios...dak va bagati...eu am curaj sa sun si sa spu n ca suntem 3,4 fete<dak ne strangem atatea?>si c a avem de ales ori al ei ori la timisoara sau ma rog oriunde in alta parte si dak ne fac reducere...mergem la ei!!!!!!
ce ziceti.......va bagati??????????macar cu 3900 poate ne face.si dak ne strangem mai multe...cred ca merge.da la 2,3 nu cred ca ne face.......cred ca tre sa zicem de macar 4.ceva amatoare?????
XIO spune:
Mai , sincera sa fiu nu cred ca vor face reducere.
ganditi-va ca oricum cliente vor avea , si oricum voi vreti sa va puneti implant
mai ales ca se creeaza un precedent asa .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
oanabbb spune:
in conditiile astea eu ma duc frumusel la bratu!!!!!!
dak nu vrea!ca acolo e 3300 maxim!
ma enerveaza raaaaaaaau...exagereaza cu preturile..!!!!
bine....si eu dak as fi in locul lui as face la fel.