Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
lavi si io tot pe forum de velantainsdei. gabi sforaie dupa ce s-a jucat cu cadoul de la soacra-sa primit anticipat (de fapt cadoul pt noi doi, da' io nu gasesc vo placere sa gadil un aparat de fotografiat)
nici eu nu pot sa sufar sarbatoarea asta. da' mi-a placut "fata" la google de azi. cand am vazut-o mi-am scos de la semnatura mesajul de ura fata de aceasta zi, am revenit la sentimente mai bune.
mada, bea un lapte si te culca (sau manaca o ceapa), pune-ti niste muzica relaxanta/odihnitoare. incearca sa dormi, vezi viata altfel cand esti odihnit
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
anda77 spune:
buna seara,
m-am adunat de pe drumurile prafuite ale bucurestiului la aceasta ora, primul lucru pe care l-am facut a fost ca i-am transmis privat lui madau parerea mea si bine am facut ca n-am postat ca ia uite ce de barbati citesc si nu stim:)))
ca sa fac haz de necaz putin, felicia si celelalte fete care l-ati facut pe marius bou, nesimtit si alte apelative, sunteti rugate sa va stergeti mesajele ca uite maine dimineata vede omu'ca l-ati facut albie de porci
corap, nu culoarea ma intereseaza in mod special, ci forma. in poza cu rosu e mai potrivita pt tine, dar trebuie sa-l tragi cu peria ca tie, ca si mie, nu-ti sta altfel asa cuminte. sa-ti fie de bine!
helep, bine ai revenit, ma bucur de "descetosare". ce scoala o sa faci?
mama di tutti, ce proiect lucrezi la noul job, despre ce e vorba, zi-ne si noua, pls....
deci mai avem baietei "obsedati" cu masinile de fier si marcile lor.. ma bucur. maria-alexia, alea burago sunt intregi la nichita. numai una maestro a avut parbrizul spart si-am aruncat-o ca se taia in cioburile de nedesprins din capota, dar si astea maestro sunt bune.
pumba, s-au redeschis blogurile, vino'ncoa
fiu-meu cere bani dimineata! trebuie sa-i pun in buzunarelul de la pantalonsasi cate 2-3 monede. si se lauda la gradinita ca are bani. dar ii da pe toti:)). manca'l'ar mama de generos, asta e mai rau ca mine la mana. trebuie sa strangem cureaua ca a consumat deja pusculita de monede din bucatarie. de maine primeste doar cate o moneda dimineata, am zis!
Noapte buna Romania, o zi buna diaspora!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
imi pare rau ca nu am reusit s aintru mai devreme, MADAU am vazut in ce te zbati, ma revolt si-mi vine sa iau trenul spre Bucuresti in acelasi timp desi...nu stiu cat as putea rezolva.
Parerea mea: esti Manipulata! In cel mai ordinar si lipsit de bun simt mod posibil, de catre cel care macar atat ti-ar datora, respectul de a te considera un om si nu o marioneta. Ce frumos si-a construit el tot angrenajul asta cu vina, ce bine ti-a stiut punctele slabe si a mizat pe ele, ce usor a manevrat sensibilitatile pe care ti le cunoaste... hm asta vedem noi, din exterior, tu nu ai cum sa vezi, pentru ca tu esti obiectul acestei "opere", care i-a iesit exact asa cum a vrut.
Oricum o iei, nu da ecuatia:
daca X=Y, si X=cauza iar Y=efect, atunci lucrurile stau asa:
tu vezi: X>=Y , verdict, VINOVATA, pedeapsa - te dai cu capul de pereti, iti regreti sansa si intri in caruselul inebunitor al flash-back-urilor, in care toooooot gasesti mici intamplarii menite sa-ti sustina teoria (repet, indusa, dupa parerea mea): atunci cand el a zis ... si tu nu ai..., atunci cand el a vrut...si tu nu ai...etc.etc. Nu-i asa ca vinovatia creste ca bulgarele de zapada? Mai ramane sa-ti intepeneasca bratele deschise pentru cand s-o intoarce musiu, pe terenul gata pregatit sa-l primesca fara prea mare bataie de cap.
ce se vede din afara: X<=Y , adik toate cuplurile au neintelegeri, ciocniri, maruntisuri din viata de zi cu zi, unii le discuta, altii le aduna, dar pana la a PARASI locul faptei, mai sunt niste pasi pe care, da, e usor si comod sa-i sari, dar aste se cheama Imaturitate, Lasitate, Egoism, nimic din ceea ce ar putea servi unei casnicii. In cazul asta, decat cu, mai bine fara.
ce stie el: X <<< Y STIE asta, dar ce convenabil e sa se considere victima! De ce nu, daca se poate? Vina ta este muuult mai mica dar, ce conteaza, are de ce agata pentru a se justifica.
Si aici termin, sa n-o mai lungesc: de cate ori ai tendinta sa-i gasesti scuze si tie invinuiri, PRIVESTE FAPTELE!! Pana la urma, la asta se reduce, nu?
Cu cat te vei considera mai mult vinovata, cu atat ii vei oferi ocazia de a te agresa mai rau(vorbesc aici nu in sensul direct, ci de agresiunea psihica pe care faptele lui o manifesta asupra ta). Nu te lasa, mai bine gandeste-te ca ai in fata o foaie alba, pe care urmeaza sa desenezi viata ta si a Mirunei, asa cum o vrei, asa cum ar trebui sa fie, fara el in peisaj...ca scenariul unui film. Gandeste-te si da-ti curaj! Fa-o ca si cum nu ar vorba de tine, ci de o alta persoana, care sa fie asa cum vrei tu sa fie. Esti o femeie de actiune, ai ocazia sa ti-o dovedesti si nu-ti ajuta la nimic sa stai si sa astepti.
Te imbratisez cu drag!
tania-z spune:
ANDA, am uitat sa-ti spun, sunt perfect de acord cu ceea ce i-ai spus lui JOY, din pacate, asa e , frustrarile copiilor sunt puternice si cele legate direct de afectiunea parintilor (asa cum o percep ei) sunt cele care lasa urme.
JOY, am vazut ca esti constienta de asta, parerea mea este in continuare, cea pe care am mai expus-o:
- gradinita/cresa
- mers la un loc de joaca cu tati dupa-amiaza, sau seara.
In acelasi context l-am inscris si eu pe Che, la gradinita. E la grupa mica, cel mai mic din grupa, germana intensiv. Incepem in 25, dar ma bucur ca sunt 10-12 copii pe grupa si nu 40 cati erau la cresa, deci se reduce riscul de boli.
Sa ne tineti pumnii!
CORAP, faina freza! Astept sa o expui si pe la Sibiu
corap spune:
da, anda, stiu ca-i mai interesanta forma decat culoarea, dar forma nu se prea vede din poze - adica eu sunt incantata de forma, si la spate sta muuuult mai bine. cand o sa am poze mai relevante in privinta formei, le postez.
si al meu stia marcile de masini, pe vremea cand nu zicea mama, tata si alte lucruri esentiale. acu' le-a... uitat. am vazut ca sunt cateva lucruri pe care le facea si acum nu le mai stie.
(spre bucuria mea, a uitat si de marea lui iubire, rata mare galbena, pe care am pitit-o acu 5 zile si n-a mai pomenit de ea. in schimb noaptea isi aduce aminte de rata-inlocuitor si o stiga prin somn "rata mica, unde esti?" )
si al meu are o relatie speciala cu banii, io nu vreau sa fie darnic ca-i da sora-sii care-i baga in gura si n-am chef de mers la urgente. are o cutiuta cu banutii lui si cand vine cate cineva intreaba "vrei sa vezi banutu' meu?" si-si aduce cutia sa-si prezinte averea
pe bunica-sa a stors-o de bani
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
pischi2003 spune:
Sa nu uit. Am vazut pozele Inutei cu Rachelina. Aveti zapada pe saturate, dar si ajutor de nadejde la curatatul ei. Tot asa frig e sau s-a mai dezmortit?
Madau, primeste de la noi un mare si o imbratisare calda.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Siminaf spune:
Madau!!! Ieri cind am vazut filmuletul facut de tine am plins si nu am putut sa-l privesc pina la capat, l-am inchis! Asta pentru ca mi-am amintit de "raposatul" (pentru mine e ca si mort dinsul de dinainte) si de durerea inimaginabila pe care am suferit-o la despartire. Cum intr-adevar mi se parea ca se surpa totul in jurul meu! Dar am reusit sa trec peste asta (ti-am mai scris, mai bine de jumate de an plingeam zilnic! ajunsesem o umbra) si acum am o familie care merita orice pe lumea asta! Iar daca raposatul ar bate la usha (Doamne fereste), cred ca i-as lua gitulpentru ce mi-a facut. Si eu am fost cea "vinovata", dar am avut prieteni care mi-au deschis ochii si mi-am dat seama ca de fapt el incerca se sa auto-dezvinovateasca, aruncind mitza moarta in curtea mea. Am la epitete pentru eeeeel..... cel mai delicat incepe cu J. Culmea e ca multi dintre prietenii lui au fost cei care mi-au deschis ochii si m-au convins ca nu merit sa ma autoflagelez si ca trebuie sa-mi duc viata mai departe ca si cum nu l-as fi cunoscut (mama lui!).
Sa stii ca DD nu face nimic fara rost. Si eu ziceam ca de ce eu, de ce noua... etc. Dar acum imi dau seama ca totul a avut un rost. Eu nu puteam fi fericita cu el. Acum sint. Si tu poti fi si sint sigura ca vei fi, cu Mirunica ta si cu cine o mai aparea in viata voastra. Ai sa fii surprinsa ce surprize iti poate ofri viata! Si inca placute.
Te rog eu mult, ca stiu prin ce treci, te rog mult de tot, incearca macar sa maninci cite ceva, sa nu te vada Miruna asa, ea si de asta plinge, ca simte toata tensiunea din casa.
Iti trimit mii de pupici si de floricele, sa te mai sustina un pic!
Bic spune:
Madau, pardon da' mie mi se pare ca omu' tau n-are coaie.
Acum, exista doo posibilitati: fie il stringi tare de ele sa afle ca le are, fie il lasi alteia careia nu-i plac accessoriile.
Eu as merge pe varianta pugilista, intrucit s-a dovedit empiric ca astora fara coaie nu le trebuie o compresa calda, in speta femeia cu regrete, ci un jandarm cu programa bine stabilita.
Dincolo de gluma, nu stiu de ce anume te invinovatesti tu... sint convinsa ca nici tu nu ai fost usa de biserica si stii cu ce ai gresit, dar de aici pina la a-ti lua jucariile si a pleca, dupa cum zice si Lavi, e o cale luuuunga ce implica explicatii, marturisiri, incercari din partea amindurora, second chances, etc.etc.etc.
Si sa te dai tu cu capul de pereti nu e ok. Cine se crede el sa-ti insufle culpabilitati din astea definitive??? Greselile celuilalt nu sint deloc justificari viabile pentru infidelitate. Sint doar justificari de rahat pentru tentatia careia nu i-a rezistat.
Viata nu incepe sau se termina cu un barbat. Daca te mai calca mult pe coada, multumeste-i ca ti-a daruit un copil atit de frumos si trinteste-i usa in nas.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
joy04 spune:
MADAULE, cred ca te iei la tranta cu mine!!!
uite nu am citit decat postarea ta ca din VINA TA s-a intamplat asa ceva.
este un imatur. dar NU TE MERITA.
cum poate sa-ti spuna asa ceva? cum poate sa dea vina pe tine cand el a plecat dupa fuste? cum poate sa fie atat de imatur?
revino-ti, ai un copil de crescut! care are nevoie de tine ca de aer. pune mana si ia ceva extraveral (sau ce s-o mai gasi de PLANTE, incearca la plafar) dormi cat poti de mult, mananca fructe si hidrateaza-te.
viata nu are numai o prioritate. acum o ai pe MIruna, care trebuie sa fie pe primul loc.
vei suferi imens, sunt sigura, dar te vei ridica, ai sa vezi.
nu stiu de ce Dumnezeu te-a "pedepsit" astfel, dar eu cred ca nu-i chiar pedeapsa, el nu te merita si mai bine e ca s-a intamplat acum.
NU TE MAI STIGMATIZA, nu esti tu de vina, orice ti-ar spune el.
ma duc sa-l iau pe Alex si intru mai incolo.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)