Copii cu liniuta pe certificatul de nastere
Raspunsuri - Pagina 4
mirela.mustaciosu spune:
Dar daca n-ar fi avut liniuta, iar tatal ei ar fi plecat dupa o vreme? Cred ca ar fi fost cel putin la fel de greu de explicat. Poate cand va ajunge la vremea explicatiilor va avea un tata care sa o iubeasca si care sa-i daruiasca suficienta fericire cat sa nu se complice cu prea multe intrebari. Pana atunci fii fericita alaturi de copilul tau drag! Sunt convinsa ca va intelege si singurul pe care il va condamna va fi tatal ei.
Denisa_35 spune:
Eu zic sa nu-ti faci prea mari probleme despre ceea ce se va intampla peste cativa ani! Toata admiratia pentru tine, ca ti-ai asumat rolul de single parent si sunt sigura ca Lizuca va intelege adevarul daca i-l vei spune la momentul potrivit! Si poate cine stie, veti intalni candva un om minunat care sa va iubeasca pe amandoua!
Numai bine!
Denisa si copilul Alecu
roxanasc spune:
Fetelor, sinteti absolut minunate! M-au sustinut cei din jur dar voi sinteti de milioane!
Spunea cineva ca iubirea va rezolva problema. Adevarul e ca o alint toata ziua, o sarut de cite ori o vad sau o iau in brate. Iar cind ea imi raspunde printr-un zimbet sau cind intinde minutele la mine ma topesc iremediabil... Iar cind ride in hohote in timp ce ne jucam ce sa mai spun. Sper ca atunci cind va fi mare si va intelege sa nu fie deloc complexata.
Ai mei ma intreaba daca nu cumva tatal se simte frustrat ca nu se poate bucura de copil. Dar nu cred.
Lizuca si Roxana
Flavia spune:
Draga mea , ma bucur ca ai avut curajul sa faci asta. sora mea cea mica a insistat ca el sa recunoasca copilul si cu ce s-a ales , cu un certificat de nastere aruncat din usa salonului in spital de i s-a oprit laptele de suparare. daca tu consideri ca nu merita sa fie tatal copilului tau e deajuns nu trebuie sa te consulti cu nimeni decat cu sufletelul tau.Plus ca numele lui in certifcat inseaman niste drepturi pentru el . Adica peste 10 ani se trezeste ca viata lui e un mare c.... si ca urmare numai copilul crescut de tine il poate insenina si ce sa vezi incepe nebunia.
Fii tare ca doar ai un copil si e cea mai buna motivatie pentru a merge inainte.
Flavia