Copii cu liniuta pe certificatul de nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna si bine ai venit printre noi,
Bucura-te de fetita ta si fii fericita.Cand va venii vremea explicatiilor sigur vei gasi cuvintele necesare pt a-i explica fetitei tale situatia.Iti doresc mult succes in viata si sa stii ca eu admir mult femeile puternice ca tine care sunt capabile sa fie si mama si tata pt puiutul lor.
Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Nici nu-mi pot imagina price ce treci, vorbesc in necunostinta de cauza, dar cred ca timpul le rezolva pe toate si iubirea pe care ti-o va purta copilul il va face sa inteleaga ca tu l-ai dorit mai mult decat orice. Am vazut in jurul meu multe cazuri in care copiii au avut si numele tatalui pe certificat, dar, daca nu iti ofera ajutorul lui in cresterea copilului, tot degeaba.

, Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Bine ai venit printre noi .Eu cred ca este bine ca fetita ta sa stie cine ii este tatal chear daca el nu vre sa auda de ea ,,,,este dreptul ei sa stie adevarul la varsta potrivita cand o sa fie mai mare ca sa poata sa inteleaga ,,,, Multe femei nu au puterea sa creasca singure un copil, nu este usor dar si satisfactia este mai mare ,,,,fii mandra de tine si eu va doresc tie si fetitei tale numai bine ....Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

fetelor dragelor, mamici puternice. vedetzi cum ne-a lasat Dumnezeu mai puternice shi mai iubitoare decat lashii de barbatzi....
va apreciez enorm ca va creshtetzi singure copilashii dulci, shi nu trebuie sa uitatzi ca intr-o buna zii vetzi gasi shi un tatic pentru puiutzii voshtri sai un sotz iubitor pentru voi.
tata e cel care ishi creshte copilul, nu cel care ajuta la crearea lui shi il abandoneaza.
sa va dea Dumnezeu sanatate shi putere , bucuriile pe care le da un copil, nu le poate aduce nici un barbat din lume.

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Eu as zice sa lasi deschisa posibilitatea ca, intr-o, zi sa se mai maturizeze si sa vrea sa cunoasca copilul, adica sa nu fii tu cea care spune NU. E o raspundere mare si nu stii cum va judeca mai tirziu copilul. Eu am trecut prin asta dupa despartirea parintilor mea. Chiar daca inteleg bine motivele mamei mele, nu am sa scap niciodata de gindul ca nu mi-am cunoscut tatal decit foarte vag si nu am amintiri decit din ce se povesteste. Si tocmai de aceea eu am decis sa accept varianta cu "tatal de duminica" pentru fata mea, care are si ea o linie pe certificat. Chiar asa se intimpla, el e cel mai bun din lume, eu sint cea care trebuie s-o certe, dar fata il iubeste pe tatal ei si el o iubeste in felul lui. Vorbea cineva de rautatea celor din jur. Fata mea a auzit deja la gradinita ceva comentarii despre tatal ei, pe care nu l-a vazut nimeni. Acum e prea mica pentru explicatii, dar macar am putut s-o consolez repede cu argumentul ca tati al ei o iubeste. Ce o fi mai tirziu, om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Roxana.... sa stii ca si noi suntem in aceeasi situatie.... Eu deja am inceput sa ma confrut cu ideile preconcepute, dar.... asta e! Capul sus! Asa cum spunea una din fete mai devreme.... important e ca noi ii iubim cat tata si mama la un loc si ca vom face orice sa fim langa ei! Poate vii la intalnire si vorbim mai multe atunci!

Corina si bb Matei

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Scuze... acum m-am uitat si am vazut ca nu esti din Bucuresti, deci.... nu cred ca ne putem vedea.... Dar, daca te pot ajuta cu ceva, poti sa-mi scrii cand vrei (corina@kappa.ro).

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Parinte este cel care te creste,nu cel care te face!Este un adevar si cu siguranta vei gasi un om bun care sa-ti fie sot,iar pruncului,TATA.Zimbeste!

anatolia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by mihaelas

Iulia mea are scris pe certificat numele tatalui. Si ce folos, daca a trecut deja o lina de cand nu a vazut-o? Ce folos, daca imi trimite SMS-uri cu "Spune-i Iuliei ca o iubesc"... Daca nu sta cu noi, daca nu e in gandurile lui zi de zi, clipa de clipa... este doar un nume. Caci tata nu e cel care il procreaza, ci cel care sta alaturi de ea sa o creasca. Cel care stie dimineata, la prinz si seara ce mananca, daca mai are sau nu lapte, prin ce a trecut la gradinita, ce poezie a invatat.. ce e in sufletul ei. Si noi suntem singure, dar nu regret. Ne distram bine, desi inca nu are 2 ani, ne plimbam, vorbim, ne imbratisam... Este greu sa fii si mama si tata, insa nu e imposibil. Si dragostea copilului penru tine va fi dubla... daca nu inzecita, cand va realiza ce eforturi ai facut pentru el. Nu ai de ce sa regreti. Mult noroc si pupici de la noi doua.

Mihaela si bb Iulia Mihaela

As fi vrut sa-ti scriu cate ceva dar mesajul de mai sus a scris aproape tot ceea ce vroiam...poate ca un copil nu va intelege niciodata aceste lucruri , iar ca adult va fi marcat de asta, insa tu ca mama ai obligatia de a o face sa treaca mai usor peste toate.Nefericirea exista oricum, golul nu se va umple pe de-a `ntregul niciodata,insa important e sa fii alaturi de ea si sa-i oferi liniste, stabilitate, siguranta si lumina, singura , cu el , fara el ...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Toata admiratia pentru mamicile care au curajul si puterea de a-si creste singure copiii. Daca ii iubiti si le aratati asta in fiecare clipa va vor intelege. Si va vor iubi si mai mult pentru ce le daruiti. Mult curaj si de acum inainte. Si capul sus! E prea frumos sa fii mama ca sa te impiedici de barfe si rautati gratuite. Daca n-ar fi existat situatia asta puteti fi sigure ca binevoitorii ar fi gasit orice alte motive trancaneasca aiurea.
Mami Mirela si bebe mare Tudor
http://community.webshots.com/user/tudorcs

Mergi la inceput