Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by Andries
ha ha.. stiti ce-am facut eu? i-am culcat impreuna!! in dormitorul nostru, dorm tun!! sunt f happy si stau pe net, de acum asa ii culc si eu cu husband ne mutam in dormitorul lui Vic!!
Andries
BRAVOS ,am si eu in plan o mutare cam la fel ,baiatul cel mare e de acord ,eu ma mai gandesc ...
bikmaria spune:
Andries asa este ALEX imi este de mare ajutor ,daca sunt la bucatarie ,el ii tine companie ,ii vorbeste ,se maimutareste ,dar o pacaleste pentru ca ea este foarte incantata cand il vede ,si uite asa eu reusesc sa-mi termin treaba
Andries spune:
Maria la mine nu a fost gandita, pur si simplu Vicma bazaia ca ii e frica singur si cum husband nu e, sa ne culcam fiecare cu un copil, m-am culcat eu cu amandoi. Mai bine zis i-am parcat si m-am dus pana la bucatarie. Cand m-am intors, ei dormeau.
Andries
Andries spune:
ehei Mario, eu stiu prea bine ca am sora mai mica cu 10 ani si sora mai mica cu 16 ani...
Andries
Andries spune:
da' cum pe primul l-am produs la 30, nu puteam sa astept sa-l fac pe al doilea la 40, de fapt a iesit el de capul lui, pe mine nu m-a intrebat si eu fraiera...nici habar nu am cand m-a prins husband, de fapt...fix acu' un an cred ca a fost conceptia, azi e un an de cand a murit bunica si cred ca in ziua aia am comis-o cand am venit de la job...sau nu mai stiu, in orice caz pe la 23 m-a sunat mama ca s-a sfarsit... saraca bunica...
Andries
bikmaria spune:
quote:
ehei Mario, eu stiu prea bine ca am sora mai mica cu 10 ani si sora mai mica cu 16 ani...
Andries
sa-ti traiasca surioarele ,ele nu vin acum pe la tine sa te ajute cu cei mici?
Alex imi tot spune sa nu uit sa-i spun Teodorei cand o creste ca a avut si el grija de ea ,si poate s-o simtii si ea cand o avea el copii sa-l ajute
(cam asa gandeste un pusti de 11 ani juma )
sim_stoian spune:
Vorbaretelor, ma apuc de capitol nou ca in asta nu mai am loc de voi ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
bikmaria spune:
quote:
da' cum pe primul l-am produs la 30, nu puteam sa astept sa-l fac pe al doilea la 40, de fapt a iesit el de capul lui, pe mine nu m-a intrebat si eu fraiera...nici habar nu am cand m-a prins husband, de fapt...fix acu' un an cred ca a fost conceptia, azi e un an de cand a murit bunica si cred ca in ziua aia am comis-o cand am venit de la job...sau nu mai stiu, in orice caz pe la 23 m-a sunat mama ca s-a sfarsit... saraca bunica...
Andries
sa-i fie tarana usoara bunici ,iar sotului tau sa-i fi recunoscatoare a te-a prins ,ca uite asa ai doi baieti si are si VIC cu cine dormi cand ii este frica

Andries spune:
Cea mai mica m-a ajutat f mult si la Vic (avea 15 ani) si acum (are 18), deja e f experimentata cu plozii, dar pe-ai ei ii face peste 8 ani. Cea mijlocie e cam speriata de bebei, cand ii ia in brate zici ca-i e frica sa nu se sparga! Sunt doua caractere complet diferite.
Andries
aniast72 spune:
Ca tot vorbiti de bb2, eu am fost ieri si la doctor inainte de intalnire sa intreb cand mai umblam la embrionasi ca sa-i facem lui Vladi un fratior sau o surioara. Mi s-a spus ca dupa un an de la conceptie dar oricum trebuie sa fiu cu lactatia oprita cu 3 luni inainte, ca sa intre prolactina in limite. Ma gandesc ca daca o sa-mi ajute DD sa alaptez pana la 9 luni, dupa aceea sa opresc lactatia ca sa pot la sfarsitul anului sa mai fac un ET. Daca iese din prima, o sa mai am un bb tot fecioara...deci cu 3 fecioare in casa o sa-mi iau campii cu siguranta. ![]()
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)