Nou stil de viatza (179)
Raspunsuri - Pagina 17
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by gusta
Sa inteleg Tzuni ca ma iei pe mine pana la urma?
Gusta, vrei sa fii printzesa mea?

Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
rolo spune:
quote:
Sunt suparata vaca grasa ce sunt eu si scroafa.Mi-am luat baterii noi la cantar si acuma arata 63,7kg..Sunt suparata rau pe mine asa ca dupa ziua de maine chiar ca apa paie si bataie ca de aveam baterie veche si ma vedea frumoasa foc
.
Marilena si Mara Augusta
Pai in cazul asta nu mai schimb bateriile la cantar pana nu imi place mie cum arat

Rolo
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
Delidana spune:
Tzuni, eu cred ca inca n-ai gasit decodoru' potrivit. ![]()
l_carmen, interesanta "povestea". Eu n-am fost in Dubai (oras) dar am trecut prin aeroport intr-o escala si mi s-a facut cam frica, erau "turbanisti" peste tot cu arma la mina (paza din personalul aeroportului) si parca se uitau ciudat la noi. 
Postez si eu meniul da' nu dati cu biciusca, deocamdata sint la mentinere. ![]()
MD: 1 banana, 1 portocala, cereale cu nuci si lapte
Gustare: 1 mar.
P: mamaliga cu brinza, 2 felii de chec
C: inca nu stiu, probabil un ceai cu 2 felii de piine cu ceva.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Ha-ha, v-am luat cu cantarul
problmele astea aveam si eu cu cantarul si ma tot plangeam la sot, nu-i domne bun cantarul
Si sotul meu care este si electrician, a facut o smecherie si acum il bag la priza, asa ca sunt sigura pe el, cred ca se saturase sa ma vait atat, sa dau vina pe cantar
Asa ca....super oferta...veniti la sotul meu ca va rezolva cantarele![]()
Am crezut ca am gresit subiectul, va faceti declaratii, puneti de nunti....hm, vreau loc special la masa, ca sunt cuscra Gustei, da?![]()
Plec spre gradi, vb de acasa.
Crys si Dany
Zuzilici spune:
quote:
Zuzulici grea limba o fi cand o scrii dar cand o vorbesti te sperii.iar la conversatii amoroase te lasa rece sau iti trece cheful
.
Marilena si Mara Augusta
Aha! Acum am inteles eu... Pai pune-l pe Olandez sa ia lectii de Franceza sau Italiana decat sa-si piarda timpul cu masa de mixat
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Da numai nu facem nunta repede ca sa dau moluzu asta jos.Si eu am sa ma ocup de menaj ca imi place.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Zuzulici grea limba o fi cand o scrii dar cand o vorbesti te sperii.iar la conversatii amoroase te lasa rece sau iti trece cheful
.
Marilena si Mara Augusta
Aha! Acum am inteles eu... Pai pune-l pe Olandez sa ia lectii de Franceza sau Italiana decat sa-si piarda timpul cu masa de mixat![]()
ZIETGEIST
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Nu ca mie nu imi trebuie sa-l aduc e asa liniste la noi incat am si eu timp sa ma relaxez.Iar daca e sa facem nebuneli pe muteste ca e asa bine.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Ati inteles ca am pauza de ceai.
Cuscra pai eu ar trebui sa am prioritate la cuscru sa imi faca cantarul ca am niste suparari acuma .
Delia sincer mi se pare ca mananci super bine.De ce zici sa dau cu biciu cand tu chiar nu cred ca depasesti 1500 de calorii.
Rolo mie imi spui ca acuma imi vine sa pun bateria la loc
.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
Mihuta, bine ai venit, si multumesc pentru lamuriri! Da, stiu de beyaz peynir light, dar noi preferam branza din piata de la tarani ca e mai buna. mancam intr-un timp si branza din supermarket, dar cand am dat de asta de la tarani...
! Voi ce ati facut pe aici? Sotul tau e turc?
Carmen, am citit ce ai scris despre excursia ta, si mi-a ramas un gust amar! Banuiesc ca si tie! Despre targuiala, probabil ca asa e in tarile musulmane; si aici e la fel!
Acum m-am mai obisnuit dar la inceput nu mai vroiam sa merg la cumparaturi din aceasta cauza! Oricum, noi fiind straini nu ne lasa pretul prea jos, doar asa ca sa ne inchida gura! Iar preturile la prima strigare sunt de cel putin doua ori mai mari decat ar fi normal!
Gusta, vorbesti despre viata ta ca si cum ai avea cel putin 50 de ani! Esti inca foarte tanara! 
Zuzu, da stiu de branza feta, numai ca aia e f.f.f. grasa si ma astept sa aiba mult mai multe calorii dacat o telemea normala!
Eu cred ca o sa ma retrag din concurs! Va spun maine; urmeaza perioada delicata a lunii, si am un gol in stomac de as manca si un bivol intreg! sa nu dati bice, e ceva ce ma depaseste!
tlaura spune:
quote:
Originally posted by gustaquote:
Originally posted by Tzuniquote:
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Da numai nu facem nunta repede ca sa dau moluzu asta jos.Si eu am sa ma ocup de menaj ca imi place.
Marilena si Mara Augusta
Ati luat-o razna fetelor...de foame! Puneti mana si mai mancati cate ceva!

?
.Sunt suparata rau pe mine asa ca dupa ziua de maine chiar ca apa paie si bataie ca de aveam baterie veche si ma vedea frumoasa foc
.