Nou stil de viatza (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am fost la plimbare si am venit inghetat.mi se pare asa de frig in conditiile in care ieri au fost 15 grade si azi nu cred ca sunt mai mult de 2.

Carmen 2003 bicele erau pentru cealalta Carmen.Ti-am citit experienta si mi-a trecut de vacante in Dubai si reclamatie cred ca poti face pe site .

Rolo cum sa nu iti placa asa bijuterii ca sa vada toata lumea ce mult aur ai..

Carmen Eftimie am mai zis acuma nu sunt casatorita si daca nu o sa ma ia olandezu ma ia Tzuni asa ca fiti pe faza ca o punem de o nunta aici.

Meniu de azi
Cafea + actimel
lapte cu cereale
un bol de supa
fructe

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, ok, o sa modific.

L_carmen, multumim pentru rabdarea pe care-ai avut-o de a povesti experienta traita in Dubai. Am citit cu interes, nu comentez...

Marilena, sa continui cu meniul, :
-putin macrou in sos de rosii
-doua oua fierte moi, o felie de paine. Nu stiu ce mai mananc diseara.
Acum sa te intreb: cum adica te ia Tzuni? Pai ea ce face cu decodoru'??? Nu vezi ce des o viziteaza? Te pomenesti ca-n vara ne invita la nunta...vom avea o masa separata " Nou stil de viatza", cu meniuri dietetice.

Tzuni, ti-am spus-o eu, ti-a spus-o si Delia, nu-ti vedem fatza de la semnatura. Te-ai sesizat acum?

Roloooo, te intrebasem ce face Ileana Cosanzeana...?

Mergi la inceput

Carmen imi pusesem atatea sperante ca ma ia Tzuni si acuma tu ce faci imi spulberi visele.gata raman nemaritata da vin la nunta lui Tzuni cu Decodorul si sa vezi atunci distractie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Mephala
Bestia e ciufutzica, saracutza, ii apare un dintisor sus si e tare nervoasa. Am luat ieri un gel de gingii dar nu imi place cum arata si are excipienti si E-uri. Nu am gasit ceva homeopat. Cica ar fi la boiron dar nu se comercializeaza in Ro. Azinoapte am stat vo juma de ora sa ma uit la ea cum doarme si am tot pupat-o. M-am gandit ca nu as mai putea trai fara ea. mi-am dat seama, mai demult de asta dar noaptea trecuta m-a apucat asa un sentiment de teama, ca daca ar pati ceva as muri. Mi-as da viata pentru ea fara macar sa ma gandesc la asta. Uff ce ganduri ma palesc cateodata.
Gusta daca se marita Tzuni cu decododoru' divortzez io si te iau de soatza

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Rolo, imi pare rau pentru mititica. Eu i-am dat Chamomilla (musetel) -remediu homeopat, CH30. A mai luat din durere.

Marilena, sa asteptam replica lui Tzuni, apoi mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Fetelor, stie careva cate calorii are 100gr branza telemea? ca mie imi place foarte mult sa mananc dimineata si seara, dar stiam ca e si foarte calorica. In tabelele cu calorii nu gasesc decat cascavalul (caci aia e cheese la americani)!
Stie cineva?

Laura, mama lui Andrei

Poze

Laura daca ai gasit deja tabelul american cauta in el Feta Cheese, Macedonian or Greek style.

'Neatza fetelor!

Mihuta bine-ai venit la noi!

Merg sa-mi iau cafeaua si revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Carmen pai daca asteptam sa dea Tzuni verdictul raman singuraa.

Rolo imi surade propunerea ta.

Am calarit stepperul si acuma ma duc sa fac curat in bucatarie in niste dulapuri ca se cere si vad ca nimeni nu vrea sa faca parca ar mai fi cineva care sa faca asta.

Carmen tu ce faci azi si restu de fete care nu sunt la birou ce mai fac?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

am intins niste rufe la uscat, indata ies la plimbare + cumparaturi, apoi vreau sa gatesc pentru maine: vita Stroganoff, salata de vinete si poate o tarta cu vanilie si fructe. Nu da bice, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai fetelor, mi-am oprit filmarea ca sa va spun sa stati linistite ca nu ma marit! Poa sa fie si aurit decodoru' ca nu vreau!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Sa inteleg Tzuni ca ma iei pe mine pana la urma?

Carmen nu dau ca si eu am zis ca maine o sa fac ceva bun dar nu stiu inca ce.

Sunt suparata vaca grasa ce sunt eu si scroafa.Mi-am luat baterii noi la cantar si acuma arata 63,7kg..Sunt suparata rau pe mine asa ca dupa ziua de maine chiar ca apa paie si bataie ca de aveam baterie veche si ma vedea frumoasa foc.cam asa ceva imi vine sa imi fac.Ma duc sa plang si sa strang cate ceva ca nici chef nu am dar nici nu imi ofer alternative culinare poate niste ceai antiadipos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput