Remedii pentru par moale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Buna..

Din pacate cunosc tare bine aceasta problema...dar eu am gasit o solutie tare eficienta. Imediat dupa spalarea parului si uscare (tamponarea cu prosopul pt. indepartarea surplusului de apa), masez scalpul, la radacina firului de par cu spuma forte pt.volum. Il pieptan astfel incat sa se mai intinda spuma si pe restul firului de par..si gata..il usuc..incerc pe cat posibil sa-l usuc la aer, fara a folosi uscatorul de par (caci mai gresesc proportia de spuma si ma trezesc ca am mult prea mult volum!!)

Solutia e buna pt. ca tine cateva zile (cam 3-4) pana la o noua spalare, si, in plus am observat ca nici nu se mai ingrasa asa repede.

Sper sa fie ok si pt. tine (pt.voi) - insa atentie la ce fel de spuma folositi caci la un moment dat am cumparat una mai ieftina si m-am trezit cu matreata.

Pupici,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci mult pentru sfaturi, voi incerca clatitul cu bere ca nu se stie niciodata si ideile pe care mi le-ati mai dat.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruthlesss spune:

buna .. akm 2 luni prin decembrie pe 15 mi am colorat parut roscat cu nuantator..culoarea spune k ar fi trebuit sa iasa dupa maxim 14 spalari insa eu ma spal o data la 2 zile si d atunci si pana akm nu a iesit ..se vede culoarea naturala la radacina..stie cnva c as putea sa folosesc k sa am din nou culoarea naturala :(

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna,
Eu am spus de cate ori am putut sa se evite nuantatoarele de par pentru ca desi ar trebui sa iasa culoarea, ei bine, nu mai iese...mai ales un nuantator roscat. Nu te mai intreb daca erai vopsita inainte:)
Doar iti recomand sa iti vopsesti parul cu vopsea. Si sa nu mai pui niciodata un nuantator decat daca vrei sa dai mai multa stralucire culorii pe care o ai deja, ton pe ton. Altfel, risti sa nu mai scoti culoarea din par.:(

Mergi la inceput