Remedii pentru par moale
Firul meu de par este din ce in ce mai moale si subtire si in plus se electrizeaza.
De ceva vreme nu mai are nici un volum si sunt nevoita mereu sa-l strang pentru ca altfel am impresia ca e lipit de pielea capului si se electrizeaza.
Daca cineva are vreo sugestie astept raspunsurile voastre*
Merci
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Raspunsuri
matildasep spune:
parul meu e la fel, subtire, gras si se mai si electrizeaza, trebuie sa-l spal la max. 2 zile, altfel e dezastru. am gasit o sg. modalitae, cat de cat sa stea cuminte si sa para firul mai greu, chiar pot s-l las 3 zile nespalat, imi dau cu spray pt. fixare nr, 3, 4, de care gasesc, wella, scwarzkopf, in general, sunt foarte multumita, nu imbacseste firul de par, il tin cum vreau, are vol, straluceste. La mine merge si sunt multumita.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
cait spune:
Asta folosesc si eu pentru ca nu am incotro la cat se eectrizeaza dar as vrea ceva ca firul sa devina mai gros si sa aiba volum si mai ales sa nu se mai electrizeze.
Deci daca mai sunt si alte solutii, le astept
Cait
tierry spune:
Hmm, eu am incercat (si se pare cu succes) clatitul la final cu otet de mere si miere de albine (cel mai bun mi s-a parut cel de la magazinele apicole - de electrizat se cam electrizeaza, dar in a 3-a zi arata super ok, nu aveam parul gras de pana acum. Sau un alt remediu foarte bun este si clatitul cu bere. O sa le folosesc in continuare.
Si spuma de volum e ok, dar parca totusi incarca...
Carrye spune:
Dar voi vs vopsiti parul? Pentru ca vopseaua de par ingroasa firul de par.
Si eu am parul lipsit de volum dar m-am obisnuit asa. Am gasit la Tony and Guy o crema pentru volum foarte buna.
Imi usuc parul cu capul in jos. Imi masez parul la radacina, il tapez, mi-am acceptat soarta ca am un par lipsit de volum.
Iar balsamul de par il aplic doar la varfuri.
puppe spune:
Eu am avut intotdeauna probleme cu parul meu lipsit de volum, care se lipea de cap; am tot bagat permanent in el, l-am ars, l-am distrus, ajunsese ca parul de papusi. Asa ca, acum 2 ani, m-am tuns scurt (foarte scurt chiar), am renuntat la balsam (aplic o data pe saptamana o masca de par), am scos spuma din ecuatie, ca-mi facea matreata, indiferent de marca, il clatesc o data pe saptamana cu infuzie de ceai negru (sunt bruneta, altfel foloseam musetel), si dupa ce ma spal il usuc cu prosopul si imi bag putin mainile prin el. A doua zi, ca sa aiba o forma, mai folosesc putin gel sau ceara de par. Acum sta bine, nu mai e pleostit, chiar ma deranjeaza cand creste prea mult, fiindca sta precum creasta la cocos.E drept ca ma si vopsesc, in general o data la 2 luni, dar o fac din necesitate, ca-mi ies firele albe in breton. In rest, nu ii mai fac mare lucru. Folosesc Wah& Go Volumising si gel ordinar, sau ceara Schwartkopf. De cand am aruncat toate produsele Avon, parului meu ii merge mult mai bine...
cait spune:
Eu ma vopsesc cam de 3 ori pe an in blond si mi se pare de cand cu vopsitul parul meu s-a subtiat rau de tot.Am renuntat ceva vreme la balsam dar acum il aplic doar pe varfuri pentru ca se incurca prea rau si nu-l pot descurca.
Am mai auzit de clatitul cu bere ca ar fi bun si cred ca-l voi aplica dar cum se foloseste?La sfarsit te clatesti cu berea si atata sau mai dai si cu un jet de apa?
Cait
dulcetica spune:
Sincer chiar daca ar avea efect nu-mi inchipui cum te simti dupa ce-l clatesti cu bere.Parca-l murdaresc!Eu paharele de bere le spal.
karfe spune:
Si eu am un par de 2 bani.Intr-adevar berea il mai aspreste si-i da volum fara sa-l ingrase,dar pun bere diluata cu apa,asa simpla il apreteaza.
De asemenea este buna henna,ii da volum parului.
Annie80 spune:
cred ca renuntatul la vopsit e o sugestie, vreo 6luni de zile cand nu mam vopsit sa mai aranjat si nu a mai cazut, cum mam revopsit au aparut problemele, si ca sal mai inaspresti un pic mai renunta la balsam, eu pun doar cand simt ca nul mai pot descurca la baie
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.