Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

si ca sa nu uit, Porumbito, m-ai emotionat de numa cu sufletul fetitei reincarnat in bb 2...ce frumos! bravo, sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de ambii vostri copii!FELICITARI!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Fetelor trebuie sa ma apuc de slabit ca nu mai tine.
Ieri seara s-a apucat Di sa deseneze tot familionul (pt prima data si din proprie initiativa) si cand m-a desenat pe mine mi-a zis "uite mami te fac mai slaba, asa cum erai tu inainte" va dati seama cum m-am simtit. Si asta s-a intamplat dupa ce cu cateva zile mai inainte imi spusese "pe postul cu fluturas fac reclama la un aparat de slabit, sa-ti iei si tu".
Clar tb sa ma mobilizez numai ca deocamdata toate sunt doar pe capul meu si mi-e destul de greu (plus ca inca alaptez).
Niste palme mobilizatoare cred c-ar fi binevenite (dar de fapt pe langa cele de la Di nu stiu cata relevanta vor avea).

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

PS: Am si eu o intrebare: Chris pe unde e?

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DONIA-ce lucruri mari povestesti tu despre Roxana ! mai,ammai vazut copiide 6 ani,dar sa stii ca nu toti dau asa ceva din ei sa te dea pe spate,cum face a ta ! Nu degeaba a primit premiul ala.Felicitari ! Pai altii mai mari abia daca raspund ce fac si cate o fraza fara coada..Am cativa copii in jur mai marisori,si nu spun nici asa furmos,si nici pe departe asa idei mature ! E tare gagicuta ta !
LA MULTI ANI ,DONIA,SA FII FERICITA !!

DANUTZ.merci pt nume.le studiez.

ACS-LA MULTI ANI ! fericire,sanatate si noroc !!

CHINICO-citesc cu placere ce scrii.

LAURA-si a mearefuza de 2 zile lingurita.data trecuta a refuzat 3 luni,asa ca eu daca ma stresam ajungeam la nebuni. ieri spre exemplu a mancat fasole verde -o faci asa cum stii tu ca ii place,fiarta,cu ulei fara ulei cu sare fara sare,tu stii mai bine-lua cu mana ei si baga .o para intreaga mancata asa fara sa fie taiata,scuipa coajaca o maimuta.bisscuiti.carne de pui .depinde cum vrea carnea de pui,fiarta din ciorba,sau la cuptor.bucatele de banana.
si lapte cu cereale.
fa-i legume de tot felul,si combina-le asa cum stiitu ca iiplac ,sa fie bucati sa ia in mana.pe langa ii mai bagi tu cu viteza.
eu ammaireusit odata cu paste,spaghete sau macaroane facute cu sos de rosii si strecori si tu acolo ceva carne,sau faci piure de legume si in el macaroane..le manca cu mana dar macar mai lua si din piureul ala pe ele..
o alta perioada manca mult mrocov fiert .asa taiat mare.tot felul de legumeamestecate cu ceva paste.ii dadeam paste cand am descoperit ca le mananca bine.

ADINA-eu nu ma prindeam ca maimutoiul ala ascunde un link de poze ! de cand nu te.am mai vazut te-ai tuns si ai slabit mult .si zici ca abia ai terminat liceul !Si Alessia e o scumpa!

DBUNNY-

quote:
deja arunca cu bucatelele de cascaval dupa mine...

Ai voie in avion.restrictiile sunt pe la sfarsitul sarcinii.

DANDUSA-
quote:
daca-i destul de lichid duce castronul la gura sau baga gura in castron...

hahaaaaaaaaaaaa lacomaaaa

mi-am adus aminte ca fata mea nu a mancat niciodata mar ras cu biscuiti,l-a scuipat mereu.si eu cand eram gravida cu ea,muulte saptamani am mancat mere rase cu biscuiti ca aia mici ! imi faceam ditai castronul !

BEBINUTA-imi pare rau ca incepis erviciul,dar datoria e datorie sper sa iti mai faci totusi timp si de noi.

YAGMUR-

SIMO-bine ai revenit!ma bucur ca sunteti bine!

FLORE-te inteleg cand povestesti cat e greu a fost fara fata,eu cred ca nu pot niciodata.

MADALUTA-m-a emotionat pana la lacrimi mesajul tau ! si eu as fi innebnuit sa plece barbatul in Irak ! doamne,bine ca ati scapat !!

DEEAAAA,FRUMOSILOR !!! wow ce chef ati facut,si catai tortuuul !! tu esti frunmoasa rau si tanara si mai rau si ai ochi foarte frumosi.SI MIE IMI PLACEMULT POZA ASTA .

RALUCA-draga mea,citesc mesajul tau si ma uit la Andinuta cat de scumpa e,si parca te vad pe tine mica ,pe un un balcon ,suferind de vanatai si de singuratate...si imi dau lacrimile.Imi pare rau ca ai avut parte de asa copilarie.Esti o persoana nemaipomenita daca ia putut sa ii ierti si sa ii justifici si sa ii intelegi.Probabil asa a fost sa fie,sa tragi atatea...Ma bucur ca ai scapat dint oate astea,in ciuda diagnosticelor date ..Imi pare rau ca totusi vei merge cu durerea asta in suflet toata viata,ca undeva in coltul sufletului tau e Ralucat cea mica si batuta...

DESIREE-
quote:
dar eu cred ca cea mai mare pedeapsa a lor va fi pana la urma aceea de a-si vedea nepotii crescand altfel decat au stiut ei sa o faca...si asista neputinciosi la ceva ce ei nu pot intelege.

crezi ca e pedeapsta asta?
si mama ta crede ca un copil cand creste face ce vrea...
atunci tu cum nu ai facut ce ai vrut ? pe o parte recunoaste ca a fost dura?
Ai mei nu si-ar recunoaste niciodata ca a gresit undeva in cresterea noastra..
lor sa-si recunoasca,nu mie,ca mie nu mai au de ce,nu mamaiincalzeste cu nimic.

ATUDOR.frumosilor ! ce grasunel e Mihaita !! si tu tinerica si frumusica.Bine ati revenit!
vad ca bunicile au dat in greu cu Mihai ...lasa ca mai bine te descurci tu pe banii tai si cu mainile tale,si esti mai linistita ! desi e clar ca pe undeva te.ai simti si tu altfel sa ai un ajutor..

ERIKA-vai ce povestesti ca te-a inchis copilul pe balcon !! si plangea ...Nu s-a speriat ca ai spart geamul? apoi cum ati facut,l-atipus laloc?

PORUMBITA-felicitari pt fetita !! tu ai baietel si urmeaza fetita.eu am fetita si urmeaza baietelul ! sa fie sanatoasa ,sa ai sarcina usoara !

pana la urma cine e si ce face duamna din poza? ca m-atifacut curioasa

Ajutati-o pe Sonia

Sofķa (2ian2007)

26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

si pt ca mami are acu aparat bengos (adicatelea digital ) =>

Grigore va saluta

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, multzam de intrebare, baietii sunt ok. dar ianis nu e complet vindecat, nici eu de altfel, asa ca mai sta acasa.

porumbita ma bucur de fericirea voastra. DD e mare...

ruxandra, welcome back! asteptam pozele cu us! asa sa am la ce visa...

luly te astept aici

sper sa pape, fug sa le fac micul dejun...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata

doamne ce noroc pe mine cu atatea fete minunate. va multumesc mult pt gandurile frumoase si intelegerea voastra.

si ca sa am si mai mult noroc iote si poze cu ginerica al meu.
domnule ce frumusete de carlioti si ce burtica relaxata...
of Adinuta deseara va avea program de vizionat iubitul. tot e saptamana dragostei nu?

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ruxandra, ce creeeetzz e grigore!!! wow! si are un zambet dulce de tot! nu ma pot abtine... are o pata rosie pe piciorul drept? e dermatita cumva sau mi s-a parut?

gata fug. sper sa mai viu azi :))

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Ieri vaz ca lipsii de la chef de chef... vin si eu la spartul targului cu inca un brat de just in case ca nu dau cele din cada deja pe-afara.. draga noastra Donia. Sa ne traiesti! Sa ne infloresti!

Simo

Bebinuta bafta la job. Si Adei la cresa.

Flore

Madaluta.. oh, ce veste minunata! Ma bucur mult pt voi.

DeeA multamim pt poze. Fain cheful, fain sarbatoritul.

Raluca_u un brat de pt curaj. Bravo.. e mare lucru.

quote:
Originally posted by acs
Dau de baut ca pot sa merg (in curand si sa schiez :) ) si ca am implinit sambata 33 de ani.

Bun venit inapoi!! Si stim, stim!!
Sanatate, sa te refaci cat mai repede... sa te auzim curand iar de pe skiuri. Si asa-i ca si baietii is nemaipomeniti?? Si pot fi asa dulci si dragalasi si lipiciosi.. da tot au un defect de necorectat. Nu-i poti imbraca in rochite roz..

Sanatate la toti bolnaviorii. Mari si mici

tema cu Sf Valentin:
- nu, nu servim. Infiorator de comercial.. brr.

tema cu inspiratul:
- ahhh, pai ar fi multe de zis.. de la mama mai culeg cate unele, mai ales in ceea ce priveste job-ul cu copiii mici.. dar e un caz special si nu se pune. In rest, dintre prietenele mele de suflet, eu sunt prima mami.. asa ca poate pe invers sa fie cazul. Dar sa nu uit pe Pumpkin si pe cumnata mea. De la voi minunatelor am invatat multe.. si acu nu nominalizez decat pe Dandusa, Dianocica, Dianarus, Donia (bre, mai sunt multe fete cu d ??), A_deju, Yagmur, Lavinia, Ktrinel, Chinico, Dia, Adina, Roxanica, Mamaana, Teutz, Asiza, Marani, Flore, Aelita, Monica, Laura, Raluca_u, Kikineata, Danutz ..

Pt ca fiecare din cei pe care-i simtim aproape isi pun amprenta asupra noastra.. intr-un fel mai vizibil sau mai subtil.

Ref de tema cea delicata am remarcat "lucrarile" lu alde Chinico si Ktrinel. Jos palaria!

A_deju unde mi-e cafeaua?? Stai!! unde pleci??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

nu ma pot abtine... are o pata rosie pe piciorul drept? e dermatita cumva sau mi s-a parut?

Ihi.. si e intr-o faza buna acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

noi nu sarbatorim sf valentin, nu am facut-o pana acum cel putin. ne iubim la fel de mult in fiecare zi si incercam sa ne-o demonstram cat mai bine de fiecare data.
saptamana asta am primit un cadou frumos de la Ionut si daca tot era sf valentin pe aproape a zis uite sa nu zici ca nu iti fac cadou de sf valentin - anul asta primesti cadou ............... ................. ...................................... ..................................... o masina sa poti ajunge mai repede acasa la Adina si sa nu se mai lege nimeni de tine pe strada. si asa m-am facut cu un Citroen Saxo. bine practic o sa il am de sapt viitoare ca tr sa facem actele, casco, etc.

dar sunt fericita tare

se vede?
daca nu sa stiti ca stralucesc...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput