Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am intrat si eu intr-un tarziu.
Fetelor, am avut niste zile (si nopti de cosmar) cu Tudor. De marti a inceput sa faca febra, si cu tot nurofenul si panadolul luat la 4 ore, tot facea 39-39,5.Am avut 4 zile de alergat la mama( unde era bb), la serviciu, la doctor cu bb.Febra ajungea si la 39,6 si gatul rosu - diagnostic - laringita -augmentin 2ml /12 ore. Iar febra, crestea. Si de ieri -eruptie pe tot corpul! Vb cu doctorita la telefon -dupa ce fusesem a doua oara la ea dimineata, si spune ca are Rubeola sau rozeola- oricum sunt asemanatoare.Intrerupem antibioticul!. Important este ca nu mai face febra, eruptia nu este in relief, dar se intinde pe tot corpul, fata,gat, maini si picioare.Are ganglioni mariti ( occipitali si latero-occipitali)si tot rosu in gat. Dar in continuare nu maninca nimic, este plingacios, doarme de 2-3 ori pe zi.Nici laptele nu mai vrea sa-l vada, si cu greu bea 50 ml.Speram sa treaca cat mai repede.In rest, ,,vorbim" 3-4 cuvinte, merge tinut de minuta, si uneori face 1-2 pasi si se lasa singur jos.
LA MULTI ANI CELOR CARE AU IMPLINIT 1 AN! SA FITI FERICITI, NOROCOSI SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Scuze fetelor, dar nu mai am timp sa raspund la intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by MICKYN

Am intrat si eu intr-un tarziu.
Fetelor, am avut niste zile (si nopti de cosmar) cu Tudor. De marti a inceput sa faca febra, si cu tot nurofenul si panadolul luat la 4 ore, tot facea 39-39,5.Am avut 4 zile de alergat la mama( unde era bb), la serviciu, la doctor cu bb.Febra ajungea si la 39,6 si gatul rosu - diagnostic - laringita -augmentin 2ml /12 ore. Iar febra, crestea. Si de ieri -eruptie pe tot corpul! Vb cu doctorita la telefon -dupa ce fusesem a doua oara la ea dimineata, si spune ca are Rubeola sau rozeola- oricum sunt asemanatoare.Intrerupem antibioticul!. Important este ca nu mai face febra, eruptia nu este in relief, dar se intinde pe tot corpul, fata,gat, maini si picioare.Are ganglioni mariti ( occipitali si latero-occipitali)si tot rosu in gat. Dar in continuare nu maninca nimic, este plingacios, doarme de 2-3 ori pe zi.Nici laptele nu mai vrea sa-l vada, si cu greu bea 50 ml.Speram sa treaca cat mai repede.In rest, ,,vorbim" 3-4 cuvinte, merge tinut de minuta, si uneori face 1-2 pasi si se lasa singur jos.
LA MULTI ANI CELOR CARE AU IMPLINIT 1 AN! SA FITI FERICITI, NOROCOSI SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!

poze Tudor
poze 6 luni Tudor
7 LUNI
Tudor la 8-9 LUNI

Va dorim multa sanatate si sa va faceti bine repede! pe Tudorel

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

A implinit un anisor primul nostru bondarel.

La multi ani cu sanatate, fericire si noroc
ALEXANDRU EDUARD (ANCRIS)!!!

Sa te fereasca Dumnezeu de rele,sa cresti frumos si sa iti bucuri parintii in fiecare zi!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara fetelor.
noi suntem bine multumesc lui D-zeu.
am intrat sa i urez LA MULTI ANI ALEXANDRU EDUART sa cresti mare si sanatos

matilda mami fericita a lui MOUSAhttp://good-times.webshots.com/photo/2945890260096653195derQaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Acum un an Andra ne dadea vesti bune:

Trimis la: - 09/02/2007 : 23:00:09

Fetelor gata a inceput............
Prima membra a clubului nostru naste Ancris s-a sdus astazi la control si a fost oprita la spital cu contractii din 4 in 4 minute asa ca in seara asta isi va strange bebelusul la piept.
Hai Ana noi iti tinem pumnii!

Cum mai aflu ceva intru si va spun

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Trimis la: - 10/02/2007 : 02:35:17

Veste poveste Alexandru Eduard a scos nasucul in lume are 3080gr si 49 cm.
Ana sa-ti traisca sa te bucuri de el si sa dea Dumnezeu sa aiba drumul in viata presarat cu flori.
Fug sa pun si poza in albumul Anei.

La muuuuuulti ani, Alexandru Eduard, pui mic de Ancris... primul bondar de 2007!!!

Mereu sa fii primul in toate, asa cum ai dat startul aici!!!

Si pe mami Ancris o asteptam cu poze de la prima zi de nastere a puiului ei!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

La multi ani !!! - Alexandru Eduard - muuuulta sanatate tie bebelus si mamicutei tale.

Felicitari Ancris pentru prima aniversare a ingerasului.

P.S. Fetelor hai sa bagam si noi un LMA!!! acolo linga ,,Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) ,, - avem primul sarabatorit si ciiiti mai urmeaza - ne-am intins pe....4 luni

Puiul mamei la 10 lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU EDUARD! Acum un an am plans de emotie cand te-ai nascut tu! Mamica ta nu a mai venit sa ne spuna ce mai faci, dar tu esti pentru noi primul bondarel de martie-aprilie, cel mai grabit.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU EDUARD!!!! Sa fii sanatos pui mic si sa-i bucuri pe parintii tai cu giumbuslucurile tale!

Aliona m-am conformat

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Fetelor,chiar nu stiu ce sa mai fac...MArk are iar febra...38,7.Ieri n-a facut,dar alaltaieri a facut 38,7.A luat antibitic 5 zile...4 in branula si o zi pe gura..Zinnat.Nu-mi dau seama de la ce face febra.O sa ma duc iar la spital.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput