Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari fetelor care ati dat asa de bine kg jos!
Multumesc mult pt incurajari! Ma tin tare. Adevarul e ca deja mi s-a reglat stomacul si nu mai am foamea aia in vene non-stop .

[red]Kara[red] arati f. bine! Ce diferentza! si nu ma pot abtine sa nu iti complimentez si domnisoara f. frumoasa si eleganta

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Fetele, am venit sa fac o confesiune : nu m-am apucat de regim azi !

Mi-am facut toate cumparaturile, dar...am uitat sa imi pregatesc tot ceea ce era necesar pentru azi adik carnea fiarta si rosiile, si mi-am amintit la birou ...dupa ce am papat o napolitana...ca eu trebuia sa incep regimul........

Imi vine sa ma dau cu capul de zid !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,
Eu am inceput de azi.Va rog sa ma treceti in listuta si m-am jurat ca pe-asta n-o mai incalc, ca eu sunt mai neserioasa asa din fire cd e vb de diete...Asa ca am 65 de kg, la 1,67.Eu sper sa slabesc cat mai mult, de fapt ma intereseaza colacelul de la burta si sold care se cam incapataneaza sa dispara, insa i-oi veni io de hac cumva.
KARRA, noi suntem colege de la clubul scutecelor.Arati ff bine, se vede ff mult diferenta.Ce bine c-ai intrat in blugii vechi ca si pe mine m-asteapta vreo 2-3 perechi tare faini si sper ca voi intra in ei.O sa intru pt neclaritati sa intreb.Am vazut ca se slabeste si in per de mentinere.In cele 2 sapt trebuie eliminate mancarurile din listuta, doar atat asa?,
Spor la slabit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickyS spune:

Buna fetelor!
Vreau si eu!!! Mai primiti o mamica dornica sa ajunga la greutatea ei ideala (adica 55 kg)??? Sper ca da pentru ca am nevoie de sustinerea voastra ca sa reusesc (nu de alta dar sunt foarte pofticioasa si nu prea
rezist dulciurilor...). Asa ca...ma inscriu si eu!
Am vazut ca dieta pare usor de tinut, sper sa reusesc pentru ca eu nu am tinut pana acum nici o dieta.
Nu stiu cum sa fac cu miscarea. Eu am o fetita de 1 an si 3 luni si nu am cu cine sa o las ca sa fug la o sala...sper sa reusesc sa fac ceva miscare acasa.....Va tin la curent cu progresele. Pupici voua si bebeilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Karra bravoo tie!

Fetelor tineti-o tot asa
si eu am avut surpriza ieri sa intru intr-o pereche de pantaloni pe care o cumparasem doar sa ma uit la ea.

Ghibuadina si eu am de dat jos tot de pe acolo si de pe pulpele superioare,asa ca spor la slabit.

Mickys bine ai venit hai ca te sustinem si daca nu rezisti fara dulciuri poti sa mai calci stramb dar doar cu cele fara zahar,ma ferer la cele care au inlocuitori de zahar.

Briana
nu te necaji ,las ca si de maine e bine,niciodata nu e prea tarziu.

si spor la slabit!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Gata,de azi si eu intru la regim.Ieri ca si briana pur si simplu am uitat...Acum am in fata grapefruitul si carnita pregatita pt pranz.
Va pup si o zi buna,spor la slabit!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare!Nimeni pe aici?Eu am dus la capat fara mari eforturi prima zi de regim.Aseara e drept ca parca aveam ceva soricei in stomac,dar nu am vrut cu nici un chip sa le dau mai mult de o conserva de peste si putina salata.Azi cu siguranta nu apar tentatii majore,fructele imi vor tine de urat si va fi bine.
Va pup,o zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

HAI FETELE!!! Hai ca se poate!

Eu refuz sa ma mai sui pe cantar o saptaman! Cred ca e defect cantarul, ca iar nu vrea sa se mai miste in jos . Dar e cert ca eu ma simt mai bine cu mine, in pielea mea. Nu mai sunt balonata tot timpul ca inainte si nu mai am burta umflata ca la 4 luni (am facut gemeni, deci burta mea la 4 luni era burtica serioasa!).Este inca suncutza in partea de jos, pe la burica in jos, dar nu mai sunt ca un balon. Parca si blugii s-au largit un pic .

Trebuie sa vin sa marturisesc ca am calcat un pic stramb . Am baut aseara 3/4 de pahar de vin , dar toti in jurul meu mancau pizza, eu salata cu piept de pui la gratar . Iar duminica seara cumatrii nostri ne-au chemat sa 'ude' masina nou-noutza proaspta achizitionata si am inlocuit masa de carne cu legume cu o mana de popcorn si vreo 30g de visinata . Merit bataitza pt asta, dar macar nu am mai mancat mancare. Poate caloriile de la popcorn (am mancat f, putin, va jur!) si alcool nu au fost mai mari decat daca mancam ce era in meniu
In schimb, nu reusesc sa ma urnesc sa fac macar 10 minute de pillates! Sunt de groaza la capitolul miscare. Nu fac deloc! Si stiu ca daca nu fac sport, nu se duce sunca de pe burta, oricata dieta as tine .

Va tin pumnii sa slabiti usor si frumos!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Sunt in a treia zi.a inceput sa se simta si sa se vada un pic si la cantar.Am dat cam, 1 kg si ceva, nu stiu exact ca n-am cantar electronic.Ma simt binisor, oricum dieta e ff accesibila.

INTREBARE:Poate aparea si salata de varza in cadrul salatelor de marti si miercuri seara?Ca sunt amatoare de varza, m-am saturat de rosii, etc....Multam

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Sunt in a treia zi.a inceput sa se simta si sa se vada un pic si la cantar.Am dat cam, 1 kg si ceva, nu stiu exact ca n-am cantar electronic.Ma simt binisor, oricum dieta e ff accesibila.

INTREBARE:Poate aparea si salata de varza in cadrul salatelor de marti si miercuri seara?Ca sunt amatoare de varza, m-am saturat de rosii, etc....Multam

Mergi la inceput