Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (6)
Raspunsuri - Pagina 18
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Luna....Scuze...! Sunt....
eu doar te-am tras de maneca
Laura,ideal ar fi sa mananci spanacul oparit dar
o varianta dar nu sanatoasa ar fi clasica reteta arhicunoscuta
Se fierbe spanacul in apa cu sare si dupa ce s-a scurs de apa se toaca marunt cu tocatorul de lemn(ca si vinetele). Intr-o cratita se prajeste putin usturoi apoi se adauga 2-3 linguri de faina si se face un rantash(adica se prajeste putin faina). Se stinge cu putin lapte rece si se amesteca cu grija sa nu se formeze cocoloase, apoi se adauga spanacul tocat Se pune din nou pe foc si se amestec in acelasi timp adaugand lapte
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
brianamica spune:
Laura, eu la regim fac spanacul cam asa
Dupa ce il oparesc si il toc, intr-o creatita pun ceapa taiata, si sare in apa (nu in ulei). Las ceapa sa fiarba asa...vreo 5 minute cu grija sa nu scada apa, dupa care pun spanacul ...mai pun apa, bullion ceva sare daca mai este cazul ! Fara faina si fara prajeala...ca de regim ! Sa stii ca nu iese rau deloc. E chiar bunutz !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Regimul Scarsdale este tentant si deloc greu de tinut.adica chiar se mananca bine.Ma tenteaza si pe mine.As vrea de luni sa incep.Oricum va dau datele atunci.Acum am o intrebare.Unde scrie spre ex rosii, morcovi, varza, broccoli sau conopida, ce se poate manca de fapt???La alegere din toate astea sau putin din fiecare??????
brianamica spune:
Adina te asteptam !
Si eu intru de luni......Gata cu mesele copioase ....cel putin pt o luna !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Laura25 spune:
Mai fetelor, voi cate kg ati slabit in primele zile? Ca eu m-am suit dimineata pe cantar si am cu 500g mai putin, dupa 4 zile de regim. Nu e cam putin? Cand o sa scada celelalte 6kg?
Incep sa cred ca sunt eu defecta .
Multumesc pt retetele cu spanac. Am folosit-o pe a Brianei si a iesit bun.
Trebuie sa recunosc ca aseara am incalcat meniul Am luat 2 linguri de iaurt cu fulgi de porumb din farfuria copiilor. Imi era asa de pofta!
Bafta si spor la slabit!
Am mai auzit o faza la colege, ca cica trebuie a te apuci cand e luna plina, ca scazi odata cu "scaderea lunii".
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
svety spune:
Intru si eu!
De cand lucrez am pus pe mine o gramada si vreau sa dau jos 10 kile. Am 67 kile . Tot Scarsdale tin de can is membra pe DC si e cel mai bun pt. mine, dar de un an de cand lucrez cred ca statul la birou si pranzul de la ora 9... Eu incerc sa tin de azi, dar oficial ma bag de luni.
Fetelor spor!
Laura, prima saptamana e grea. In a doua dai mai mult. Mai dai si in sapt. de mentinere si apoi inca. Straduieste-te ca poti.
Svety, mami de Dany boy
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Mai fetelor, voi cate kg ati slabit in primele zile? Ca eu m-am suit dimineata pe cantar si am cu 500g mai putin, dupa 4 zile de regim. Nu e cam putin? Cand o sa scada celelalte 6kg?
Incep sa cred ca sunt eu defecta .
Multumesc pt retetele cu spanac. Am folosit-o pe a Brianei si a iesit bun.
Trebuie sa recunosc ca aseara am incalcat meniul Am luat 2 linguri de iaurt cu fulgi de porumb din farfuria copiilor. Imi era asa de pofta!
Bafta si spor la slabit!
Am mai auzit o faza la colege, ca cica trebuie a te apuci cand e luna plina, ca scazi odata cu "scaderea lunii".
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
<Laura nu te dscuraja.....eu de ex dau jos in primele 5 zile 4 kg si apoi in ultima sapt doar 1-1/2 deci depinde de organism......
si sincer nici eu nu am tinut strict..am mai luat cate o lg din meniul fetei....sau o i cand am fost plecata cu sotzul era joia si nu aveam cum sa mananc ouale...am luat cu mine 2 cbuc peste si 2 felii de paine si asta am mancat in ziu aia...sau de ex eu pestele nu-l pot manca decat prajit...simplu in ulei...si am avut bafta si a functionat......
Capul sus...si spor la treaba.....fiec organism e diferit!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Martie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
Faza cu luna pe min e m-a ajutat...am mai scris ca am mai incerc in ianuarie sa incep si nu ma puteam abtine nicicum la mancare....tura trecuta am incep exact cand una ere in descrestere...si a functionat nu imi era foame deloc si nici pofta!
Acuma o sa incep iar pe 24 sper daca nu luna viit dupa luna plina.
Cu mandrie anunt ca dupa o sapt de cand am term nu am pus nimik la loc ba chiar am scaz juma de kg!!!!Si am papat un rafaello pe zzzi
spor la slbit....frumoaselor!
A ce era mai important...dupa tura asta AM REUSIT SA INTRU IN BLUGII DE DOMNISOARA..... care-i purtam inainte de nunta ...acum 4 ani!!!!!
Mai tre sa bag si ceve abdomene ca se vede inca burta da trece.....
sa vedem daca se vede ceva.asta e facuta anul trecut in mai la 79kg
si asta acuma in 8 martie la 65 kg
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Martie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
carstea spune:
Carstea are 71!!!!!!Sunt in mentinere gen monti
Va pup si va urmaresc din umbra!
Eu nu am slabit nici in prima nici in a doua tura 7 kg.Prima 4 mentinere 2 tura 2 3kg mentinere deocamdata 1.Fiecare organism da cum poate jos.Cert e ca funtioneaza fara sa te infometezi.
Succes noilor venite!
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare