scrie aici gandul tau ascuns din clipa asta ! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vreau in vacantaaaaa!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ah, ce-as merge la concertul Judas Priest!! Ce bine ar fi sa am cu cine lasa bebelusul sau sa o pot lua cu mine...

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ce mi-ar placea sa gasesc pe cineva sa il ajute pe bodo ... are nevoie de banuti ptr logoped ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu vreau sa mi se termine concediul, mai vreau o vacanta, mai vreau balaceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Vreau sa stiu daca e baietel sau fetita!

Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

as manca o inghetata de vanilie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Sa fie un pic mai racoare in seara asta ca sa pot dormi!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maha spune:

Sa nu mai fiu asa pesimista!Sa am incredere ca pb se vor rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Iarasi am insomii. Si acu e bine, ca bantui pe net, dar de dimineata parca vad ca ma trezesc habauca si cu o durere crunta de cap. Of, de as rezolva odata dosarele care le am de depus la Primarie, mi s-ar lua o piatra imensa de pe inima....Oare concediul va fi chiar asa cum il visez?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da de ce tre sa fiu bas asa proasta si sa imi fie dor de tine din ce in ce mai tare?Si parca pe zic ce trece simt nevoia sa vorbesc cu tine si stiu ca imi vine o sa imi vina o idee sa iti dau un mesaj si tu clar o sa fii cu ea si ea o sa ma injure si tu.....sunt curioasa tu ce zici.....stiu aaa saraca....hmm da din cand cand ii bine sa ne givanim pana tarziu in noapte a?
Din cand in cand

Mergi la inceput