scrie aici gandul tau ascuns din clipa asta ! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Dorsilia spune:
ganduri ascunse? adica dorinte ascunse? exact in acest moment? bineee...uite:
- sa fie toti copiii sanatosi, sa se faca bine si mica Emma, fetita Aidei, a suferit atatia ani si ea si au suferit si parintii ei...
Dar eu am in fiecare secunda aproape cate un gand ascuns, asa ca....
szivarvany spune:
As vrea sa-l rog chiar acum, dar asa, face to face, pe DD sa insanatoseasca toti copiii, sa ajunga toate burticile sa-ti tina bbii in brate ... Cer eu prea mult, mai mult decat foarte mult ?! ...
De multe ori ma gandesc oare cum ar fi ca maine dimineata sa deschid DC ul si sa fie sarbatoare ... toata lumea e sanatoasa si implinita si fericita , cred ca as plange de fericire !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
lorellay spune:
In momentul asta ma gandesc.."Ajung acasa si-l strang de gat"! pe sot ....
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
anidaz spune:
As face-un test dar daca e iar negativ???
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
flavia maria spune:
de unde sa fac rost de bani pt vacanta???
mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
evenstar spune:
Vreau un bebe cat mai repede! Daca s-ar putea chiar la sfarsitul acestei saptamani sa raman gravida!
Daria_Ioana spune:
Vreau sa primesc si eu si copiii nostri viza in Statele Unite sa plecam la sot....
m-am saturat de asteptat aici in Romania si el acolo ......eu cu 2 copii...aici si el acolo ...singurel...
Asta nu e viata...deja avem 3 ani ....eu aici cu copiii si el acolo...vreau vizaaaaaaaa
Vreau sa fim o famile unita...sa isi ia mai repede cetatenia...sa ne faca si noua dosare de imigrare...si sper....sper....ca la anu pe vremea asta sa fim toti 4 sanatosi si impreuna acolo...
Nu mai vreau sa fiu singura...nu mai vreau relatie la distanta sa ma ocup eu de toate...sa fiu mereu puternica...m-am saturat
...toti pleaca in America...nu mai eu si copiii nu putem pleca..............nu e drepttttt
Am nervi pe Romania..pe America...pe caldura...pe mai multeee si mai multia bad day!
Aprilie spune:
Daria, sa-ti ajute Dumnezeu sa vii incoace cit mai repede,impreuna cu copilashii tai !
Nu-mi pot imagina cum ai rezistat 3 ani !
Noi am asteptat doar 6 luni si a fost groaznic !
Gindul meu ascuns : sa pot pleca in Romania in vizita cit mai repede ! Am afaceri importante de rezolvat (asta ca sa nu se creada cumva ca ma usuc de dorul tarishoarei )
angela1975 spune:
eu am primit acu' 15 min. sms de la un nr. necunoscut care zice ca am castigat un premiu in valoare de 2000 de euro constand in produse samsung, cu ocazia implinirii a 15 ani pe piata din Romania ...
gandul meu ascuns in acest moment este ... sunt o norocoasa sau cineva are chef de glume ... nu stiu ce sa cred ...deocamdata nu ma bucur ... am sunat la acel nr si suna ocupat ... e si duminica azi , astept pana maine ... chiar asa de norocoasa sa fiu ...
Una buna, una rea ... ieri m-a prins controlorul si am primit amenda pe loc - 50 ron ... ieri ghinion, azi noroc ????
Angy
rall spune:
quote:
Originally posted by Cristina_A
De astazi am 21 de ani!
Suntem nascute in aceeasi zi, doar ca la 4 ani diferenta