Bijuterii cadouri - o recomandare speciala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Andanii, multumesc! Probabil va ajunge in aproximativ 3-4 zile, insa fiind vorba de Posta Romana este posibil sa fie si o saptamana (pana acum am avut un singur caz de genul acesta si sper sa fie si ultimul).

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

amaya mii de multumiri .... abia astept sa-l primesc

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya draga, nu contenesc prin a admira bijuteriile de pe site-ul tau si de asemeni sa fac recomandari prietenelor mele.
As avea cateva intrebari si as aprecia daca mi-ai raspunde:
- din ce este facut suportul bijuteriilor? (Mai exact, partea metalica) Exista riscul ca in timp sa cocleasca/sa-si schimbe culoarea etc?
- ce este matasea indiana? ceva textil?
- Care sunt bijuteriile indiene?
O sugestie: marcheaza noutatile cu ceva: o stelutaza, flash, etc.
O nota: Ai un bronken link aici http://www.bijuterii-cadouri.ro/index.php/cPath/22 la bratirile BOHO.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Liviana, multumesc.
Referitor la intrebarile tale:
- conform garantiilor producatorilor, partea metalica este din aliaj comun, fara nichel, hipoalergenic, care nu rugineste; este posibil ca in timp sa-si piarada luciul/stralucirea, ca orice tip de metal, situatie in care stergerea cu zeama de lamaie rezolva problema.
- matasea indiana este material textil, ca o ata mai groasa, o matase foarte fina insa rezistenta.
- cum eu nu am bijuterii indiene sincer nu stiu la ce te referi.

In legatura cu noutatile, ultimile produse adaugate apar primele pe pagina principala si la fiecare in parte apare data adaugarii.
Am rezolvat link-ul, multumesc mult.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, multumesc si eu pt raspunsuri.
vazusem intr-un post de-al tau anterior "Seturile din matase indiana sunt de o finete ireala." si crezusem ca ai si bijuterii indiene. Acum e clar insa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Mirela, marimea 52, spre ex. este echivalentul unui diametru (pe interiorul inelului) de aprox. 18,2 mm. Pentru cine doreste, va pot trimite un document cu metode de afla masura inelelor fiecaruia.

Comorile mele

Multumesc,Amaya!
Mi-am masurat acum, un inel pe interior, si am aproape 17 mm.
Oare ce masura am eu nevoie...?
Mirela

Mergi la inceput

Liviana, cu placere!

Mirela, in conditiile acestea cred ca masura potrivita pentru tine este 50

Comorile mele

Mergi la inceput

Incepand de astazi si pana in data de 10 Martie avem o noua promotie!

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

oooo ce faina oferta , si eu de ce nu am asteptat oferta asta ca sa primesc cadout

amaya am fost ieri la posta si nu era venit pachetul , astept avizul abia astept sa le primesc

stii ce vreau sa te intreb .... de ce nu mai vad colierul pe site ... am vrut sa il arat la fete si nu mai e

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Andanii, trebuia sa soseasca. Ieri cand am intrebat la Posta mi-au spus ca este deja in Timisoara coletul. Apropo de cadou, il vei gasi in pachet!

Setul nu mai apare pe site fiindca tot ce nu mai exista in stoc este scazut automat si dispare de pe site. Cum aceste seturi sunt doar cate o bucata in stoc in momentul finalizarii unei comenzi ele devin indisponibile si ies complet de pe site. Nu vreau sa creez confuzie si sa las si produsele care nu mai exista.

Comorile mele

Mergi la inceput