Bijuterii cadouri - o recomandare speciala
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Ciudat, Amaya. Am verificat chiar acum si in loc de poze imi apare chenarul gol cu un x rosu in colt. Nu mi se deschid. Mda...am verificat...merge foarte bine cu Modzilla si nu merge cu Internet Explorer. Scuze, e vina computerului meu
Amaya spune:
Nici o problema! Bine ca ai vazut de unde era!
Edit: acum am intrat si eu cu Internet Explorer si am vazut ca nu afiseaza imaginile ! Multumesc de atentionare!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
Amaya spune:
Am remediat problema si acum se vad imaginile si prin Internet Explorer!
Mii de scuze pentru defectiune! Multumesc mult Claujro!
Comorile mele
croco21 spune:
Amaya, tocmai am comandat setul tibetan bratara + colier din turcoaz. Cam in cate zile ajunge in Bucuresti?
http://andrei.seek-on.com/ro/
Amaya spune:
croco, am primit comanda ta...in general ajunge in aproximativ 2 zile (daca postasul avizeaza la timp il si ridici repede). Te sun ca sa verific adresa oricum.
Comorile mele
Amaya spune:
Cu ocazia Sfintei Sarbatori de Paste care se apropie avem o noua promotie si produse noi! Va astept cu drag!
Edit: bineinteles fiecare comanda beneficiaza si de un cadou din partea noastra! Paste Fericit tuturor!
Comorile mele
Amaya spune:
Intai de toate imi cer scuze ca nu am mai reusit sa intru asa des si astfel sa continuam comunicarea si, probabil (conform mesajelor primite prin e-mail), am creat impresia ca acest subiect nu mai este asa activ.
Pentru acei useri mai noi sau care nu au rabdarea sa citeasca tot subiectul reamintesc produsele pe care le puteti gasi in magazinul online www.bijuterii-cadouri.ro : seturi peruane, lucrate manual, fie din 2 piese, colier si cercei, fie din 3 piese, colier, inel ajustabil si bratara cu agate; seturi tibetane, fie cercei si colier din pietre semipretioase sau cu motive tibetane, fie bratara si colier montate pe matase indiana; seturi cu perle de apa dulce formate din colier, inel si cercei; coliere peruane cu murano sau coliere tibetane din pietre semipretioase; bratari cu perle de apa dulce, bratari peruane din piele cu material inca tratat cu ulei de migdale sau bratari tibetane Boho (charm bracelets).
Trebuie sa recunosc faptul ca am deschis acest magazin cu o mica teama fiindca stiam ca in Romania, pentru marea majoritate, inca exista acea reticenta de a comanda online, fara sa vezi direct, sa pipai, sa probezi produsele (si eu o am cateodata)...de aceea si garantia noastra este deplina, oricine nu este multumit de produsele noastre le poate returna in decurs de 2 saptamani fara nici o explicatie necesara. Aceste temeri s-au spulberat acum si pentru asta doresc sa multumesc tuturor celor care ne-au acordat incredere si carora, speram noi, le-am raspuns cu respect si promptitudine prin calitatea produselor, preturile decente si livrarea rapida. Deasemenea imi face deosebita placere sa multumesc tuturor celor care si-au impartasit satifactia prin mesajele scrise la acest subiect si astfel au dat curaj si altor persoane de a ne incerca produsele.
Va doresc un week-end minunat!
Comorile mele
Amaya spune:
Va anunt ca am adaugat noi produse in magazin: superbe seturi peruane din bambus! Va sugerez sa le acordati putin timp si sa vizualizati pozele marite pentru a avea o imagine cat mai apropiata de realitate a produselor. Din pacate, oricat as incerca, pozele nu pot face dreptate pe deplin acestor bijuterii deosebite.
Comorile mele
LiliaToma spune:
Vreau sa spun ca m-am intalnit si eu ieri cu Amaya si mi-am ales un set victorian, superb!! Mentionez, ca pana acuma nu am avut niciodata! bijuterii de genul asta, dar la astea mi-a ramas inima si imi place ft mult ce am luat
In plus, cu ocazia asta cred ca imi fac si gauri in urechi, ca pana la 27 ani nu am reusit sa fac, dar acuma ca tot am luat setul cu cercei...
Dar merita orice banut... Multumesc, Oana!
Amaya spune:
Lilia, ma bucur tare mult ca esti incantata de setul cumparat. Si ma bucur ca astfel am reusit sa mai cunosc inca o colega de forum. Cu multa placere!
Comorile mele