SUPERDIETA - editia 2008- 16*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna dimineata!
fetelor, ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de aceasta dieta, dar inainte de asta trebuie sa ma pregatesc psihic
si bineinteles trebuie sa-mi fac o lista cu ce voi manca , ca daca las pe ce gasesc se duc toate bunele intentii cand mi-o fi foame...
ce vreau sa va intreb: vanata face parte din alimentele permise?
multumesc aniticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Raportez si eu STAGNARE, deci tot 72 kg. S-au dus centimetrii dar, cum am mai spus, ma enerveaza ca se duc asa greu kg. In fine, de maine as vrea sa reincep numa cu fructe si legume sa-i dau un svung cantarului.

Pupiu
Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatzaaaaaaaaaaaaa!

poftiti la o cana mare de ceai!

Silvana, te pandeam la cotitura, ca n-ai mai dat pe la noi si ma asteptam sa zici ca ai calcat stramb; ma bucur ca te tii de treaba, lasa ca o sa treaca si stagnarea. Faci exercitii in continuare?

Alina, vinata e permisa, eu personal nu am mancat f des (in primul rand ca nu prea e sezon, in al doilea rand din cauza ca nu prea stiu cum sa o gatesc in combinatii cat mai permise). Link-uri catre retete de mancarici sunt pe prima pagina.

Fug si revin mai spre prinz cu numaratoarea de floricele!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Avem capitol nou aici

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput