VREAU un fond de ten bun!

VREAU un fond de ten bun! | Autor: Criss75

Link direct la acest mesaj

Am incercat multe, foarte multe, inainte de Craciun mi-am cumparat Infaillible de la L'Oreal. Nu e bun pt. tenul meu, cel putin. Am tenul mixt, adica gras in zona T, iar de la acest fond de ten se ingrasa si mai mult. Tind sa cred chiar ca e mai prost decat cel spuma de la Avon, pe care l-am folosit inainte. Cel putin atunci nu-mi lucea fata atat de repede, ma tinea vreo 4 ore. Acesta care ar trebui sa tina 16 ore, nici vorba. Cand il aplic, arata foarte bine, insa dupa aproximativ o ora, toata fata mea luceste si arata ingrozitor.
Ce mai pot incerca? Vreau un fond de ten cu adevarat bun.

Criss si Alex (11.05.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71346&SearchTerms=fond,de

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69443&SearchTerms=fond,de

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65292&SearchTerms=fond,de

si cred ca mai sunt..incearca sa faci "un sondaj" legat de feedbackul fetelor..eu am mers pe "mana" lor si acum folosesc MaxFactor - Age Renew..e ok pt. mine.

Pupic,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Criss, daca vrei cu adevarat un fond de ten bun, incearca Double Wear - Estee Lauder.
nu te tine 15 ore cum scrie pe site, dar fata mea arata ok cam 10 ore (tot ten mixt am si eu).

mie imi mai place foarte mult Teint Idole - Lancome; acoperire buna, arata natural.

pe mine fondul de ten ma tine cam 5-6 luni, in conditiile in care il folosesc in fiecare zi, mai putin in weekend (daca nu iesim).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu am tenul mixt. Multa vreme am crezut ca fondurile de ten scumpe sunt oau! si ca daca as da 150 lei pe un Estee Lauder as avea un ten impecabil. Am facut asta si...nimic spectaculos...
L'oreal am incercat si eu toate variantele lor si nu mi-a placut nici unul. Toate imi uscau fata. Cred ca si acum mai am vreo 2 prin baie abia incepute.
In schimb, am dat de Max Factor Lasting Performance. Nuanta nu face nici o diferenta cu tenul meu, se intinde minunat pe fata, nu imi usuca fruntea si rezista nici nu stiu cate ore, pentru ca de dimineata si pana seara tenul meu arata la fel. Nu l-as schimba pe nici un alt fond de ten. Sunt foarte multumita de el.
Clyo am auzit pareri pro si contra despre Estee Lauder, depinde de la caz la caz, fiecare cu ce se impaca bine. Poate este bun pentru tine, pentru mine insa, nu. :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Carrye, normal ca ce e bun pt mine, tie s-ar putea sa nu ti se potriveasca; Criss ne-a cerut sfatul, eu i-am oferit niste sugestii, ea ar trebui sa mearga si sa testeze mai multe produse, doar asa poate alege.

iti spun f sincer ca nu iau EL pentru pret (nu am dat niciodata 150 lei pe el), ci pentru simplu fapt ca-si face treaba foarte bine: imi acopera bine petele de pe fata si dureaza cam toata ziua, plus ca fata mea nu are acel aspect de masca (cred ca asta tine mai mult de nuanta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu folosesc acelasi fond de ten ca Clyo, double wear de la estee lauder.
Criss75, daca ai ten mixt/gras si lucios pe zona T incearca un max facotr, un clinique (e putin mai ieftin decat estee lauder si eu am mare incredere in produsele lor).
spun din nou a nu stiu cata oara - fondurile de ten sunt ca si cremele - adaptate fiecarui tip de ten. asa ca vorbiti cu o vanzatoare (cele din sephora/beauty shop sunt chiar bine instruite) si cereti intotdeauna o proba - nu aruncati banii pe un produs inainte.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

"...daca vrei cu adevarat un fond de ten bun" la asta m-am referit.
Sunt de acord cu incercatul, altfel nu avem cum sa ne dam seama. Doar ca din pacate, uneori nici atunci. Pentru ca in afara faptului ca vanzatoarele imi sufla in ceafa atunci cand vreau sa testez niste produse, cel putin la fondul de ten nu mi-am dat seama niciodata pana nu am ajuns acasa si l-am testat asa cum trebuie. Dimineata, pe un ten odihnit, curat, pe toata fata.
Nu o lua personal, nu am nimic cu preturile, nu am spus-o ca si cum ai fi o snoaba care il cumpara pentru ca este scump. Spuneam despre mine, ca eu credeam ca daca sunt mai scumpe decat un MaxFaxtor de exemplu, trebuie sa fie neaparat mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

si eu folosesc acelasi fond de ten ca Clyo, double wear de la estee lauder.
Criss75, daca ai ten mixt/gras si lucios pe zona T incearca un max facotr, un clinique (e putin mai ieftin decat estee lauder si eu am mare incredere in produsele lor).
spun din nou a nu stiu cata oara - fondurile de ten sunt ca si cremele - adaptate fiecarui tip de ten. asa ca vorbiti cu o vanzatoare (cele din sephora/beauty shop sunt chiar bine instruite) si cereti intotdeauna o proba - nu aruncati banii pe un produs inainte.

Roxana

Pai eu am cerut parerea vanzatoarei, mi-a dat si untester, l-am incervat, insa la prima aplicare mi-a placut, avand in vedere si faptul ca n-am stat foarte mult sa vad cum se comporta in timp, si l-am cumparat. Bine, nu e exagerat de scump, a costat 50 lei, insa ma asteptam sa fie mult mai bun. La cata reclama i se face... In fine, poate ca e bun dar nu mi se potriveste mie. Am mai folosit de la ei Cashmere Perfect, insa imi usca fata, aveam mereu tenul descuamat, si arata urat.
Multumesc pentru sfaturi, am sa incerc Max Factor. Ma cadorisesc de ziua mea .

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Pentru ten mixt (gras in zona T) eu folosesc fondul de ten de la Avene, gama Couvrance. Sunt super incantata de el, costa cam 600 de mii si se gaseste numai in farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Eu acum sunt mare fan dermato-cosmetice,acum folosesc Avene.Am tenul mixt..spre gras.Cand nu foloseam dermato,Max Factor si Clinique au fost cele mai potrivite pentru mine.In schimb L'Oreal intra la categoria"nu categoric".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si eu sunt de acord cu NU-ul hotarat marcii L'Oreal. Am incercat si eu o multime de fonduri de ten de la ei si nu am fost multumita de nici unul!!! De la Max Factor mi-a placut de la inceput Colour Adapt si acum am luat si Age Renew ca a fost o promotie si imi place la fel de mult! As vrea sa mai incerc Clinique, dar nu prea gasesc nuantele, probabil o sa-mi iau din strainatate cand voi merge. Deocamdata, insa, sunt f. multumita de Max F (am si pudra transparenta, uneori ma dau si cu ea si rezultatul e foarte bun).

Mergi la inceput