Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
hai ca am deschis si eu la[ptopul si am citit tot din urma.
Noi suntem slava Domnului f bine.
bre,. sa nu care cumva sa faceti intalneala sapt viitoare, ca sunt inca plecata! dupa 11 febr, ati auzit?
Sanatate tutoro piticilor si mamicilor, mie mi-a trecut raceala, Gh inca e tanculetz...l-am cantarit acasa inainte sa plecam: 7.3 kg.
Cum a crescut in halul asta?
Betty...felicitari lui Mario! si te inteleg cu diversofocarea....eu am scris prima de chestia asta mai demult, il vreau doar al meu si numai al meu!
bine, si Sofia il vrea la fel....de 2 zile rade incontionuu cu ea, f f zgomotos si tareeee....la fel ca Andrei cu Alex de Rox.
Ia zi , ce scria menajera Roxana? ce tupeu domne!
Carpatina, tin pumnii stransi!
Si-Bv, s-ar putea sa vin la Brasov Miercuri. Da nu e sigur! poti sa-mi recomanzi un restaurant bun (poa sa fie si f scump, odata merge), in Piata sfatului sau langa, dar unde NU se fumeaza?
aaah, poate ne vedem...dar nu promit, mergem sa vedem o casa in Stupini
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
Va scriu si eu repejor, ca striga Lisa...
Ne laudam si noi cu 6.7kg la 4 luni. A pus intr-o sapt. 200 g, ceea ce zic eu ca e bine. Nu concuram la categoria grea, ca noi suntem fetite, asa, mai delicate...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
devylla spune:
Am fost la vaccin.Micuta n-a schitat nici un gest,nimic.
Am intrebat medicul daca pot incepe diversivicarea bucuroasa,mi-a taiat macaroana si mi-a spus ca n-are sens sa ma grabesc.Sa incep peste o luna.Asadar,mai asteptam putin.
Azi dimineata am pus-o pe Erika nitel in premergator,cam 5 minute.I-a placut la nebunie...cred ca ar fi stat asa ore intregi.Insa mi-a fost frica s-o las mai mult.Inca nici in fundulet nu sta.
Nush ce obicei si-a format Erika,insa se trezeste la 5-6 dimineata si nu mai vrea sa adoarma.Trag de ea cat pot,sa mai fur cateva minutele de somn,cu greu insa.Ba eu ba tasu'...insa la mine doar se linisteste.De cateva zile sunt zombie :)Ea adoarme la 8 seara dupa ce papa,ma gadeam sa incerc sa mai o tin treaza sa o culc mai tarziu?Sau o fi numai o perioada?
Roxali bafta cu munca.Ce faci cu bebelina?Cine vede de ea?
Peste doua saptamani pleaca mama,sa ma vezi atunci...habar n-am cum ma voi descurca.
Cecilia asa sunt bunicile.Pai si mama nu m-a tot batut la cap sa ii dau fetei cate ceva...Si cand mananca ea un mar sau alt fruct...zice:stai sa ii dau si ei pe buze sa vad cum se stramba...Vaaaiii,ce nervi ma apuca.
Daniela sper ca esti bine iubita.Daca mai simti nevoia sa vorbesti cu cineva,nu ezita sa imi scri.:*
Luy ce te inteleg.Si eu am impresia ca a zburat timpul,nu alta.
Parca ieri ma minunam ca este asa micuta si plapanda...si acum...eheee are deja 5 luni.La fel,incerc sa ma bucur de fiecare lucru nou,si in ultima vreme a cam inceput sa faca destule:)
De ex,cand o adorm seara in pat,isi lipeste fata de a mea si ii place tare mult sa imi frec nasul de nasucul ei.Zambeste asa dulce:)
Vai vai,deabia astept sa vad pozici de acasa.Acum sunt la munca si nu pot vedea.Ce curioasa m-ati facut.
Rox cam ce zici tu acolo...asa patesc si eu.Tocmai aseara m-am certat cu al meu,dupa ce am ajuns acasa,fusesem cu niste prieteni si m-am luat de el motivat.Ce sa mai zic...simt ca explodez si eu cateodata...numa cat frec la podele de acasa,ca sunt nebuna sa nu vad praf pe jos...si ma apuca nervii.De ar fi avut si japonezii astia femei pentru mesaj...offf.
Si da,as vrea sa fiu in locul tau:)Io te consider superwoman,la varsta ta cu doi copii,un sotz minunat si o situatie financiara de invidiat si toate astea realizate in Romania.Bravo tie!!!
Andries toata lumea cu copii mai amri din jurul meu m-a avertizat la fel.Perioada cea mai grea de acum incepe,sau de cand incep sa mearga de-a buselea.Vaaaiii,sa ma vezi atunci cum o sa mai fac fata.
prisi sper ca e bine Miru.Sanatate!
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Buna si o de la mine azi!
Cum am vazut atatia copilasi care mai de care mai dulce si mai frumos, va invit sa ne admirati:
www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">mutrite de Robert
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
sim_stoian spune:
Neatza! Am facut pentru toata lumea. Hihihi, cine se baga la nani devreme, se treeste devreme.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
M-am trezit mai odihnita, deci e bine. Stefan a dormit saracutul de la 8 seara pana la 5 juma, deci era rupt de oboseala. A papat la 5 juma si iar la somn pana la 8 juma.
Am vazut pozici cu bebelusi frumosi. Vladut s-a facut un adevarat cavaler, si-a luat si masinuta, tare frumos. Imi place si mie masina . Ebonee zambeste frumos la mami
. Sara vad a are halat de baie nou. Gabriela, cum te impaci cu bagatul in halat?
Si ca sa imi revin de tot, pe la 12 ma duc la Cora sa iau scutece si servetele . Mai am de luat tarate pt bors, dar habar nu am unde o sa gasesc.
Pana una, alta, ma duc in pat sa mai dorm o ora doua cu puiul mic.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Sim eu am luat tarate de la paine . Nu stiu daca in supermarket au tarate.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
magdaz spune:
Buna dimineata.
Sim, pai asa, ne dai cafea si ne lasi s-o bem singure....
Sa nu-mi spui ca faci bors...
Devylla, ma bucur sa avem vesti de la tine. Care e chestia cu menajera in Japonia, ce , nu exista jobul asta?
Ia sa intind si eu oferta pe taraba, poate racolez pe cineva: