Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

gema, cunosc foarte bine programul asta de trezit noaptea... Si Maria se trezeste de 2 ori pe noapte ( pe la 2 si pe la 5 ) si constat ca a devenit un obicei ca una din treziri sa fie "prelungita", adica are chef de vorba si zbenguiala, nu adoarme in mai putin de 1 ora si jumatate. Sigur de doar o faza, ca doar n-o sa faca asa pana la 10 ani, nu ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Gabitz, sper ca ati tras obloanele si ati terminat-o cu bolitul sezonul asta. mamica necajita
Mariaaaaa, hai sa-ti predau stafeta la schimbul 3 !

Mergi la inceput

Vad ca "vorbesc" de una singura pe aici. Transfer fata in patut si ma duc si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mariaaaa...ai curent?

Eu i-am parcat pe-ai mei, nici nu-mi vine a crede, tocmai ca am timp sa mai citesc ceva pe net, sa mai studiez probleme, etc.

Si eu il tin maine pe Vic acasa, sper sa-i treaca repede. Multumesc de incurajari. Am observat ca pe masura ce ai asteptari si sperante ma mari, dezamagirile si nervii sporesc. Asa ca ...zau ca am inceput sa-mi doresc chestii mici, mici si sa ma bucur daca ies (de obicei ies un pic mai bine decat ziceam eu ca ar fi multumitor ).

Acum mi-a traznit sa ma fac permanent, eu cu vopsitul nu le am, nu m-am vopsit niciodata, dar permanent am fost de mai multe ori.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Deci eu scrisem ditamai mesajul si desi am dat ctrl C nu mi l-a copiat. Pffiii. E de la conexiune, tot pica.

Nici nu mai stiu ce am zis.

Andries, multa sanatate lui Victor. Tie iti zisesem ca si noi suntem patiti cu locurile de joaca.

Vazut baieti dulci de Cecilia si Isabeluta. Vazut si achizitii super pentru Ebonee.

Luy, cum ai tu mereu o vorba buna.

Nu va suparati ca nu reusesc sa mai scriu tot mesajul, mi-a venit si bucuria, deci era PMS pur, si imi crapa capul desi am luat 2 Nurofen forte. Pupici si noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am ajuns si noi acasa, nu a fost chiar cum as fi vrut. M-am intors mai obosita decat am plecat, asa ca ma bag la nani, mai detaliez maine.

Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Chiar voiam sa intreb de tine, Sim
Imi pare rau ca nu ti-a priit deplasarea
Vorbim maine, am o propunere pt tine

Mergi la inceput

Andries, sa stii ca in general si eu adopt aceeasi strategie. In felul acesta reusesc sa ma bucur mai mult atunci cand lucrurile ies bine.

Mergi la inceput

Acum chiar ca plec la , am reusit efectuez transferul
Somn usor va doresc ! sa va lase micii tirani sa dormiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hai ca pana la urma nu am rezistat sa ma bag la nani fara sa va povestesc aventurile. Clar, site-ul asta da dependenta.
So, sambata am papat ceva care l-a suparat rau pe Stefan, i-a produs extrem de multe gaze si o mica diaree. De obicei face kk des si destul de moale, dar acum a fost ceva exagerat. Gazele l-au suparat atat de rau incat noaptea de sambata spre duminica a fost compromisa, canci somn. Azi pe drum a facut kk iar, a urlat cat a putut de tare, asa ca am oprit masina de vreo 2 ori sa il schimb, sa ii dau sa pape. In cele din urma, a adormit si s-a trezit cand am parcat masina acasa. Abia pe seara pe la 8 s-a linistit si l-am bagat la nani. In concluzie, in loc sa ma odihnesc am stat de paza la el, asa ca am ochii cat cepele, iar condusul in conditiile astea a fost... Am incercat sa ii dau putin ceai de menta acasa (4 -5 ml), dar l-a vomat in jet, a inceput sa urle dupa ce a vomat pentru ca nu stia ce se intampla, nu mai vomase asa niciodata. Sunt cu capsa pusa, asa ca incerc sa ma refac pana maine.

Luy, ce propunere? E de bine?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput