Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
desi am zis ca nu mai comentez nimic, ma vad nevoita..iaca, s-a redeschis subiectul, si vad ca iar incep comentariile nefondate ale unor persoane care fie nu au citit toate postarile mele, fie nu inteleg limba romana, fie sunt prea blazate, ca sa ma exprim elegant!...pana la urma, fiecare judeca cum vrea si cum ii convine, si putin imi pasa...
tocmai ce ma pregateam sa scot pasajele 'lamuritoare' pt 'nelamurite',dar a facut-o in locul meu , si inca foarte bine, gudinde.Deci cine vrea sa inteleaga, intelege!..eu nu vreau sa starnesc polemici, doar am povestit, repet, fiecare face ce vrea, cum vrea!...
LUNY,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Yasmine/Yasmine.jpg)
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by saphir
Luny, dar serios acum, de ce te-ai dus?? Te asteptai sa-ti ofere 10.000 de euro??
Daca nu erai interesata si esti asa de suparata, nu trebuia sa te duci. Banuiesc ca te-ai inscris, de te-au chemat....Saphir,
Amos ,
Ailish si
Dean
pozele noastre
Iarta-ma, dar daca suma era pe masura, era o amintire placuta pt. puiul tau si daca nu a fost, nu mai e placuta?!
Si aici se fac reality show-uri, desi nu stiu ce sume se ofera, eu sunt sigura, ca nici o suma nu e suficienta pt. a-ti pazi intimitatea.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
![](images/user_woman.png)
saphir spune:
http://www.primatv.ro/emisiuni/prima-zi.html
De astazi incepe noua emisiune, "prima zi".
"Pe langa suportul moral, Prima TV le va oferi parintilor un cadou de bun venit bebelusului. " Suma se doreste a fi un cadou pentru bebelus.
LiliaToma spune:
Mi se pare chiar draguta emisiunea. NU mai zic ca eu mai vars si cate o lacrima aici pentru ca imi aminteste de nasterea mea...
cici spune:
La cat se ridica "darul" pentru medicul ginecolog,si cel pentru medicul anestezist (pt cazuri de cezariana) in Bucuresti?
O fi on topic sau off.. intrebarea mea?
alexiaaa22 spune:
dragele mele,
intamplator ma aflam si eu in birou cu gandul de a participa la emisiune(si am participat).Doamna care acuza a venit impreuna cu sotul iar in momentul in care domnisoara ne-a sus ca ne ofera suma de 300 euro, s-au ridicat in picioare si au protestat ca aceasta suma este mult prea mica tinand cont ca intimitatea ei este in joc...In acel moment a intervenit o a doua domnisoara care a incercat sa ii explice ca ei nu cauta pentru emisiune oameni care accepta sa filmeze pentru bani ci ca vor oameni care fac asta mai mult pentru a ramane cu o amintire frumoasa si a intrebat-o daca pentru 10.000 euro ar accepta sa filmeze.Doamna a raspuns ca pentru suma asta ar accepta.Atunci domnisoara i-a spus ca ii pare rau ca nu are sa ii dea aceasta suma si mai ales ii pare rau ca doamna a venit la ei cu gandul de a face bani ...intimitatea nu se cumpara si nu se vinde. Doamna insarcinata a inceput sa vorbeasca tare si sa explice ca de fapt nu pentru bani a venit...CAM GREU DE CREZUT INSA CA A VENIT PENTRU ALTCEVA.
Am vrut sa spun asta pentru ca nu mi se pare corect ce se vorbeste pe aici .Eu am participat la emisiune si pot sa spun ca sunt cu totii foarte draguti , nu au facut nimic care sa ma deranjeze si m-au ajutat foarte mult in spital- medicii fiind mult mai atenti cu mine.Eu nu am acceptat sa filmez pentru bani...am vrut o amintire frumosa si nu regret nimic, ba chiar ma bucur ca am facut acest pas.Ne-au facut surprize frumoase si am trait clipe minunate.Cei de la prima au devenit prietenii mei si nici nu am simtit ca sunt filmata.
mathilda spune:
quote:
Originally posted by alexiaaa22
dragele mele,
intamplator ma aflam si eu in birou cu gandul de a participa la emisiune(si am participat).Doamna care acuza a venit impreuna cu sotul iar in momentul in care domnisoara ne-a sus ca ne ofera suma de 300 euro, s-au ridicat in picioare si au protestat ca aceasta suma este mult prea mica tinand cont ca intimitatea ei este in joc...In acel moment a intervenit o a doua domnisoara care a incercat sa ii explice ca ei nu cauta pentru emisiune oameni care accepta sa filmeze pentru bani ci ca vor oameni care fac asta mai mult pentru a ramane cu o amintire frumoasa si a intrebat-o daca pentru 10.000 euro ar accepta sa filmeze.Doamna a raspuns ca pentru suma asta ar accepta.Atunci domnisoara i-a spus ca ii pare rau ca nu are sa ii dea aceasta suma si mai ales ii pare rau ca doamna a venit la ei cu gandul de a face bani ...intimitatea nu se cumpara si nu se vinde. Doamna insarcinata a inceput sa vorbeasca tare si sa explice ca de fapt nu pentru bani a venit...CAM GREU DE CREZUT INSA CA A VENIT PENTRU ALTCEVA.
Am vrut sa spun asta pentru ca nu mi se pare corect ce se vorbeste pe aici .Eu am participat la emisiune si pot sa spun ca sunt cu totii foarte draguti , nu au facut nimic care sa ma deranjeze si m-au ajutat foarte mult in spital- medicii fiind mult mai atenti cu mine.Eu nu am acceptat sa filmez pentru bani...am vrut o amintire frumosa si nu regret nimic, ba chiar ma bucur ca am facut acest pas.Ne-au facut surprize frumoase si am trait clipe minunate.Cei de la prima au devenit prietenii mei si nici nu am simtit ca sunt filmata.
pai e bine daca gandesti asa. dar eu cand vine baby-sitter -ul nu se uita ce fata de ingeras are fii-mea ci cand pleaca imi intinde mana sa-i dau banii. la fel si cei de la prima fac rating si bani pe seama celor puri in gandire si simtire ca tine. dar asta e . nu toti suntem la fel. e ok daca nu ceri bani dar nici sa nu te vaiti ca viata e scumpa. sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de el.
saphir spune:
Mathilda, dar s-a vaitat femeia de ceva?? Si chiar de s-ar vaita, a venit la tine si ti-a cerut ceva??
A venit si a spus si "cealalta" varianta, nu numai varianta lui luny, care nu a vrut sa filmeze pentru 300 euro si care apoi vine si acuza pe forum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alra/alra.jpg)
alra spune:
quote:
pai e bine daca gandesti asa. dar eu cand vine baby-sitter -ul nu se uita ce fata de ingeras are fii-mea ci cand pleaca imi intinde mana sa-i dau banii.
mai, sincer si eu ma mir cum tanti de la cresa care numai vorbe de lauda are de fi-mea si o pupa pana nu mai poate tot imi trimite factura la sfarsitu lunii. si in fiecare luna! e ceva in neregula cu oamenii astia...
Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
da, hai sa dam cu pietre in luny si sa dam crezare unei persoane care abia s-a inregistrat pe forumul asta si prima postare pe care a avut-o a fost fix la subiectul asta...logic, contra a ceea ce a spus luny! iote cum s-a nimerit tocmai ea in birou in acelasi timp cu luny! pai nici asta nu e violarea intimitatii? contractele astea si termenii lor se dicuta la gramada, cate 10-20 in birou???
si apoi a mai devenit si prietena cu cei de la prima tv....mai, mai!! dar poate prietenia asta a fost mereu si poate alexia, postezi aici tocmai d-asta!!! 1 singur mesaj, trimis direct la tinta!!! wow!
hi bafta si poate pe viitor vei mai colabora cu prietenii tai!! daca iti vor vedea postarea poate iti mai dau un bonus de 50 de euro:))) nu ca ai vrea banii, asa din prietenie!
alexutza aproape 5 ani si 34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007