Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
alexiaaa22 spune:
principe imi zice ca nu acepti mesaje private....
lasa-mi te rog adresa de mail daca vrei
multumesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
principe spune:
Alexia,
poti trimite acum pm..sigur primesc..am facut "curat" in cutia de mesaje.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
NicoB spune:
quote:
Originally posted by motanik
Sper ca nu sunt off topic. Am vazut aseara emisiunea, am ratat-o martea trecuta. Am trait clipele alaturi de curajoasa mamica de gemeni ce a nascut natural, am plans si am ras odata cu ei, mi-a placut f mult emisiunea si mi-a dat curaj mai mult pt luna iulie cand sper sa aduc si eu fara probleme pe lume o bebitza.
Nu cred ca pt bani accepta mamicile ci pt ca intr-adevar este o amintire foarte frumoasa pt copil, mai tarziu. Cred insa ca tb sa fii curajoasa sa accepti o camera de filmare langa tine in acele momente si mai cred ca tine de fiecare in parte sa decida daca nasterea trebuie sa fie ceva intim sau poate fi impartasit lumii intregi (si aici as interpreta ca pe o dorinta de a arata tuturor minunea care are loc si a impartasi cu toti bucuria). Noroc cu astfel de mamici, mie mi-ar lipsi emisiunea.
--------------------
Andra
Buna Andra si ma bucur ca ti-a placut emisiunea cu noi.
Nu pot decat sa iti urez o nastere usoara si un bebe sanatos.
Am ramas cu amintiri f. frumoase in urma filmarilor, insa consider ca fiecare are dreptul sa decida daca vrea sa participe sau nu. Fiecare are propriile motive de a accepta sau refuza si nu trebuie judecat de nimeni.
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by chris80
ei, saphir, de unde stii tu ca acele asistente sunt taman exceptiile de la regula? eu cred ca e mai mare probabilitatea ca ele sa o fi facut-o de ochii lumii, fata de situatia in care s-ar fi nimerit doua, trei asistente amabile pe aceeasi tura. (vorbesc de asistente, pt ca -in general- cu doctorul stai mult prea putin fata de timpul in care stai cu asistentele, si oricat de frumos s-ar purta doctorul, din pacate se cam rupe filmul dupa ce pleaca). este regretabil, dar niste persoane dragute cu pacientul/clientul sunt raritati, asa ca eu tind sa cred ca a fost doar din cauza camerelor.
chris +alexandra
bebeii nostri
Poate in situatia data asa o fi fost...dar cu mine atunci cand am nascut s-au purtat f. bine(* tin sa mentionez fara "daruri" - inainte)
Iar in legatura cu ce a spus luny nu credeti ca e dreptul fiecaruia sa decida daca sa participe s-au nu la o emisiune, sa poata pune in balanta nastere cu reporteri sau fara/ vs. suma pe care o va primi, si daca suma este prea mica fiindca asa considera respectiva persoana, sa poata refuza chiar si daca ar fi fost o amintire placuta( poate ), poate multe dintre noi am fi reactionat asa....sau poate nu... dar asta nu inseamna ca trebuie sa dam cu pietre in cineva pentru simplul fapt ca a povestit ceea ce i s-a intamplat si asa a crezut ea de cuvinta ca trebuie facut la momentul respectiv....SI asta nu inseamna ca daca primea 10000 de euro isi "vindea copilul".NU exagerati totusi.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
CHOWPERSA spune:
Si ce era mai important SA-TI TRAIASCA BAIATUL SI SA VA BUCURATI DE EL!!!!
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by fianna
eu am o nelamurire, daca se semneaza contractul intre mamica si tv si medicul sau spitalul nu sunt de acord cu filmarea ce se intampla?
Cred ca schimba medicul.Chiar acum e reluarea unei emisiuni la tv. si echipa cu mamica trebuiau sa se intalneasca la mat. Polizu dar se intalnesc la CFR2 . Reporterita explica(de fapt doar spune ca nu a explicat nimic) ca a trebuit sa schibe medicul pe ultima suta de metri si a venit aici(cfr2) cu dosarelul la Dr. Tanase - o mai veche cunostinta a emisiunii.Iar la prezentarea mamica-dr. ia spus : V-am adus o mamica care si-a schimbat medicul"Si asta a fost tot.
In continuare face cezariana si ....sa vad ce se mai intampla.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)