***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Felicitari Pauly!!!!

A propos, parca ne gandisem la o petrecere comuna la 1 an, nu? Cred ca ar trebui sa stabilim o data si sa ne ocupam.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fetele, se pare ca era o alarama falsa in legatura cu pauly. mesajul era datat gresit de aia m-a indus in eroare. Deci se pare ca prima mamica de la capsunici care il face pe bebe 2 e tot Alina25.
Imi pare rau ca v-am pus pe jar degeaba. offfffffffffff.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Poohy, si Ari ia 3 pic de Vigantol pe zi.Dar mie dr mi-a zis ca pana la 1.5 ani tb sa se inchida, ci nu mai devreme.In legatura cu inaltimea eu am citit ca de la 6 luni, normal ar fi sa creasca doar 1,2 cm pe luna.Iar cu tinutul biberonului, eu i-am luat mai intai biberon cu toarte, asa s-a obisnuit.Alea de sticla si acu sunt prea grele sa le tina, doar cate un pic.
Cam atat.
Aaaaaa, si eu ma gandesc la bb2 dar doar cand implineste Ari 2 ani.Eu o cresc singura si sunt convinsa ca mi-ar fi greu.Si prin maternitati sunt afise cu asta:sa fie diferenta de 2 ani sa isi revina, cica si corpul.
Gata, v-am pupat.
Ma duc sa ma imbrac ca ma intalnesc cu colegii de la firma unde am lucrat.Mai scap si eu de cotofana vreo 2 ore.

poze cu ingerasul
nasterea unui inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Teodoral, si Manu ia 3 picaturi de vigantol de la 4 luni. Acum diferenta este ca ia 5 picaturi o data la 2 saptamani. Pediatra a zis ca nu vrea sa ii dea mai mult, d'asta prefera D3. Si nou ne-a zis ca are pana la 1 an si 1/2 si mai mult sa se inchida fontanela, dar a lui Manu este foarte mare pentru varsta ei.
Ziceam ca nu creste pentru ca de la 7 la 8 luni nu a crescut deloc-deloc. Si de la 6 luni la 7 1cm, 1cm si 1/2...
Mie mi-a zis doctorul ca pentru a se reface organismul in general distanta dintre 2 nasteri (nu nastere-sarcina) trebuie sa fie de 1 an. Acum depinde si de persoana, cum a nascut etc

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Mihamora, ce dulce e puiutul tau! Elteka, Oare ai nostri vor adormi vreodata asa???

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci sa nu va ganditi la 6 iunie, pt ca de ziua Soniei sunteti toate invitate in parcul Kiseleff !!! incerc sa vad daca obtin acord de la primarie, ca sa facem ceva in parc. petrecere mare. de ce in parc? pt ca acolo nu raman microbii adica e spatiu eschis si se imprastie ! va tin la curent. totul depinde de ce se hotatraste marti in Germania.

in schimb, eu ma ofer voluntar la organizat pt petrecerea comuna !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

auziti, da ce-ar fi daca as face si eu bb2??? nu prea am spatiu... si, daca e de responsabilitati, nici cu cine, da nu-i problem` ! ma descurc !

nu sariti, ca e doar o idee. imi trece pana ma ridic de pe canapea !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay, super ideea pentru petrecerea Soniei! Mi-ar placea sa particip si eu!
uriasei!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, eu taman pe 6 iunie plec din Bucuresti!

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

cezar andrei de mica
sosonica

deci se anunta primul chef!!!vin si eu! oana fa repede o lista cu ce si doreste sonia si pune o aici.(apropo de asta.. de cate ori ma intreaba sotul de ce are nevoie bianca eu ii spun: "de o mama fericita!") cat despre bb2.... stiu si eu?.... tu te ai tzacanit??? sau doar glumesti? uite acu as arunca cu niste rosii...

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput