Stiu cateva magazine ale reprezentantei,unul la Pta Crangasi,in complex la etaj,unul pe Blv Iuliu Maniu,aproape de Pta Veteranilor si unul pe strada Toamnei parca.Sper sa va fie de folos.
In ce priveste vopseaua eu o folosesc pe cea fara amoniac si e foarte buna.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Fara amoniac e cea in cutie rosie numerele au adaugat cate un R,inauntru sunt 2 tuburi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Serul cu cristale lichide il folosesc inainte de a-mi intinde parul cu placa si il dau pe varfuri. Firele nu se ard... Chiar mi-a zis odata doamna de la coafor: "Nu iti intinzi parul cu placa, nu?" Am inceput sa rad si i-am spus ca o folosesc destul de des...
Dupa ce intind parul pulverizez spray pentru stralucire, care miroase foarte bine...
Lorreddana, am sa-mi cumpar si un ser de-asta care se foloseste inainte de a-ti intinde parul cu placa, tu tot de la Kalos foloseste?, sau de la alta firma?
Mi-am procurat si serul cu, cristale, pe care il folosesc inainte de coafat, este super.