produse kalos

produse kalos | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare pt. fetele care isi intind parul cu placa.Folositi vreun produs pt. par inainte de a va intinde parul cu placa?Ieri mi-am luat un luciu de par de la KALOS, dar se foloseste dupa intinsul/ coafatul parului.Aveti idee cristalele de la Kalos se folosesc inainte sau dupa coafat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Nu folosesc produse Kalos, asa ca nu iti pot raspunde. Eu pentru placa folosesc "Flat Iron Spray" de la Wella. Este un produs profesionist, se gaseste doar in saloane. Protejeaza parul la caldura, previne electrizarea, e special pentru placa. Se pulverizeaza pe par inainte de intinderea cu placa. Este intradevar foarte bun,ti-l recomand.
_
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Sunt chiar curioasa si eu de acel ser de intins daca este eficient...eu folosesc de la ei masca cu placenta de care sunt f multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Mai au si acum tratamentul ala cu plcenta?Eu inainte am folosit mult si am fost foarte multumita.Cat mai costa acum,recipientul ala mare si verde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

13lei-14 lei cam asa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu folosesc tratamentul cu cocos. Miroase demential si imi face parul f matasos. Il folosesc de ani de zile. Acum il mai alternez cu balsamul de la Dove pt par matasos si lucios

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu folosesc masca cu placenta, e foarte buna. De asemeni am folosit samponul "Gri reflex", pe parul blond arata destul de bine. Acum nu-l mai folosesc, m-am plictisit de el. Am vazut ca au multe produse, fixativ, spuma, vopsea. Dar coafeza mi-a spus ca vopseaua lor e foarte agresiva, eu n-am incercat-o.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu am incercat si vopseaua lor si este super ok.Mai folosesc de la ei masca cu placenta( o folosesc de ani de zile ca balsam, dupa vopsit o las sa actioneze ca masca), am si gelul reflex pt par gri, asta nu mi se pare chiar ok, trebuie sa te dai repede cu el si imediat sa te clatesti , altfel parul devine mov.Sprayul pe care la-m luat zilele trecute este super, da stralucire parului si parca il tine mai bine intins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Unde ati gasit luciu de par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

mie de ex.nu imi place vopseaua de la ei - mi-a uscat parul foarte tare in schimb culoarea tine mai mult timp decat vopselele gen Wella,L'oreal,Garnier

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Luciul la-m gasit intr-un magazin de produse cosmetice, nu este un magazin cunoscut, este unul de cartier, trebuie doar sa intrebi daca au asa ceva in orice magazin cu specific cosmetic

Mergi la inceput