Sistemul medical!!!Chiar nu se poate face nimic???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Nu te- a atacat nimeni,ti se pare...Cind vei profesa mai vorbim...Dar daca era cineva din familia ta?Nu mai erai asa nonsalanta...Ai un tupeu inimaginabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ei , da . In tupeul meu inimaginabil si de necrezut mi s-aparut mie ca "o fi una din alea care a intrat pe pile sau pe bani" e o jignire. Si altele. a' nu-i nimic , voi aveti dreptate tot timpul.

Ca sa nu aveti fluctuatii tensionale aiurea :
-nimeni in lumea asta nu da afara un doctor pt. diagnostic gresit. Este imposibil sa gasesti un om care in intreaga sa profesie sa nu fi gresit.
-asigurari de malpraxis exista
-greseli se fac peste tot , ceea ce doreste toata lumea este ca acele pers. care au facut greseli fantastice(exemplu fiind diagnosticul gresit pus apendicitei si moarte pacientului care era un baietel de 8 ani , deci prea multe diagnostice diferentiale nu erau) sa fie date afara si sa plateasca legal pt. ce-au facut.
A , ca pacientii pot cere despagubiri , da , e acord , este si normal. A venit la spital o batranica aproape caectica cu diagnosticul de cancer pancreatic pus pe baza CT-ului sau RMN-ului , nu mai stiu . Intra femeia in operatie , este deschisa si ... stupoare! Nici urma de tuora , de metastaze , nu avea absolut nimic femeia. Caz fericit , a urmat un regim de ingrasare si gata .
Am vazut si paciente care au ajuns cu tumori de san cat pepenele si cand le-am intrebat de ce nu s-au dus mai devreme saudaca au fost la doctor mi-au spus "da , mi-a dat domnisoara doctor o crema cu galbenele sa ma ung , a spu ca trece dar m-a adus nepoata mea aici " , sau , o femeie cu tumori multiple la san extinse panape stern , ulcerate a venit la spital dupa ce inconsteinta ei de doctorita a trimis-o la raze 2 ani aproape . Cand am intrebat-o cat de mare era tumora cand s-a dus prima oara la doctor a spus ca avea 3 cm . cand a vazut-o profesorul si-a iesit din minti si cred ca daca era doctorita aia la spital o calcam in picioare pe rand.
Asa ca , daomnelor , inainte sa sariti sa judecati si sa-mi numarati banii , mai intai ganditi-va bine.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Dragå, aici este vorba de DOCTORI,nu de studente la medicinå ce mai au cale luuuungåååå.....pinå så profeseze
Tu vorbesti de despågubire?Påi ce så facå pacientul cu despågubirea dacå a fost nenorocit pe viatå sau a murit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Oare o sa ajung sa vad cum medici din Romania ,ca si o conduita normala isi cheama un coleg sa discute despre un pacient ,ca nu e sigur de un diagnostic? Sotul meu a facut peritonita, dupa ce succesiv i s-a pus diagnostic de giardia, la cabinet particular de interne si gastrita la alt medic.
Tatal meu a murit la urgenta dupa 10 zile in care ni s-a spus ca e bine si o sa-si revina.Cu citeva minute inainte de a muri, medicul in cabinetul lui, ma sigura ca totul e in ordine si la cererea mea expresa sa-l mai consulte odata isi da seama ca picasera rinichii.II dadusem 500.000 in 2002 numai pentru acea consultatie,ca mai primise anterior destui bani,imi spune cind imi completa hirtiile ca ma ajuta scriind pe foaie de externare ca e in coma de gradul nu stiu cit ca sa nu mai platesc la morga.Nu a avut decenta sa-mi restituie banii total nemeritati, in contextul in care e si vecin de palier cu mine.Au trecut 5 ani de atunci si cind il vad si acum, ma mai gindesc sa-i crap capul. Stiu ca suna rau,ca mai sint si medici de bun simt care nu merita sa fie condamnati din vina altora,dar am convingerea ca o sa se intimple intr-o zi o nenorocire si un doctor care omoara copilul cuiva va fi asasinat.
Sa nu se inteleaga faptul ca e vreun indemn la crima,e numai un presentiment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by mikki2

o fi una din astea ce e la o facultate particularå sau la una de stat cå a intrat pe pile
....

Mesaj de la moderator:
Atacurile si jignirile personale nu sunt permise de regulamentul acestui forum.
Avand in vedere ca esti membru nou si poate nu ai apucat sa il citesti atent voi trece cu vederea aceasta prima abatere.
Urmatoarea incalcare a regulamentului nu va trece insa fara repercusiuni.

Multumesc pentru intelegere si bine ai venit pe !

Mergi la inceput

Clar.

Eu ma retrag din discutie ca e cam sub ce se intampla.

Mergi la inceput

Multumesc pentru intelegere dar totusi nu cred cå am incålcat regulamentul....am citit lucruri si mai uimitoare dar nu cred cå li s a atras atentia autorilor ...in sfirsit nu consider cå e o jignire så spui cuiva cå e la o facultate particularå sau cå a intrat pe pile...nu consider acesta ca un atac la persoanå.

Mergi la inceput

quote:

Multumesc pentru intelegere dar totusi nu cred cå am incålcat regulamentul....am citit lucruri si mai uimitoare dar nu cred cå li s a atras atentia autorilor ...in sfirsit nu consider cå e o jignire så spui cuiva cå e la o facultate particularå sau cå a intrat pe pile...nu consider acesta ca un atac la persoanå.

Ti-as fi scris pe privat ,dar nu pot.
Oricum , era un singur cuvant : ipocrizie. cand spui ceva asuma-ti raspunderea sau nu mai pune deloc.

Mergi la inceput

Dragå Xio...eu imi asum råspunderea pentru ce am scris si pårerea nu mi o poti schimba.Nu scriai mai devreme cå te retragi de la acest subiect?

Mergi la inceput

quote:

Dragå Xio...eu imi asum råspunderea pentru ce am scris si pårerea nu mi o poti schimba.Nu scriai mai devreme cå te retragi de la acest subiect?

La subiect nu am scris. Am insa "alergie" cand vad comportamente in genul acestuia. Raspunderea nu ti-o asumi , ca intr-un mesaj scrii ceva si cand esti avertizata spui ca nu este nici o jignire si ca tu DOAR ai spus una sau alta. zau asa ....

Mergi la inceput