Incredibil - Hertz nu inchiriaza masini romanilor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

uite cum se lamureste un mare mister al vietii mele.

Saptamana trecuta eram in vacanta in Barcelona. Cum mai aveam ceva de calatorit pana la destinatia finala si singura optiune era cea a inchiriatului unuei masini am apelat la Hertz. Am rezervat din Ro, totul bine si frumos pana la ghiseul Hertz din Barcelona unde toate cartile noatre de credit/debit etc au fost respinse. Nu am reusit sa obtinem de la respectiva functionara nimic mai mult decat ca ea nu stie decat ca sistemul zice denied. Nici vorba sa cheme sef sau altceva ea l-a luat in brate pe nu si gata. Si cum eram in criza de timp ne-am dus la Europcar si ne-am inchiriat masina. O sa ne alaturam si noi campaniei lui Marius si o sa-i trimitem pozele pe care le avem de la hertz in barcelona cu cardurile respinse.
Oricum se intampla in mai multe locuri deci nu e o decizie arbitrara a unui anumit oficiu ci o politica generala a Hertz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Daca cineva care a patit ceva similar e dispus sa mearga mai departe, sa faca plangeri oficiale, Marius mi-a trimis pe mail o lista cu adrese de contact si mailuri din tara si strainatate, unde puteti trimite reclamatii. O puteti descarca de aici:

http://www.fileshare.ro/484451289.92

Indrazniti, deja exista un precedent, acum e momentul sa va faceti auziti!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

multumesc, ma apuc de reclamat chiar in aceasta secunda. Cred ca o merita din plin.

Mergi la inceput

vreau si eu o adresa de email a lui hertz in spania ....pe site-ul lor nici nu exista rubrica reclamatii , cel mult pot sa trimit mesajul in neant pe site-ul lor ca poate ajunge undeva
si io'st fair...intai vreau sa-i anunt ca ii reclam peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Marina nu stiu cat te ajuta, am gasit ceva pe site-ul lor:
www.hertz.es
in josul paginii la rubrica informacion legal, din pacate se deschide alta ferestra, altfel iti dadeam direct link-ul, te duci cu cursorul pana jos, la rubrica: interposicion de reclamaciones si iti dau o adresa, dar fii atenta de statele unite...uita-te poate gasesti ceva mai mult decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Exact am patit-o si noi acum doi ani si tot la Hertz in Clermont Ferrand,nu ne-au refuzat sa ne inchirieze masina, dar ne tot respingea cardul cu acces denied ca sa constatam in final ca banii fusesera retrasi de cate ori incercase functionarul sa ne faca plata. Deci mare atentie la suma de pe card!

quote:
Originally posted by Marina

uite cum se lamureste un mare mister al vietii mele.

Saptamana trecuta eram in vacanta in Barcelona. Cum mai aveam ceva de calatorit pana la destinatia finala si singura optiune era cea a inchiriatului unuei masini am apelat la Hertz. Am rezervat din Ro, totul bine si frumos pana la ghiseul Hertz din Barcelona unde toate cartile noatre de credit/debit etc au fost respinse. Nu am reusit sa obtinem de la respectiva functionara nimic mai mult decat ca ea nu stie decat ca sistemul zice denied. Nici vorba sa cheme sef sau altceva ea l-a luat in brate pe nu si gata. Si cum eram in criza de timp ne-am dus la Europcar si ne-am inchiriat masina. O sa ne alaturam si noi campaniei lui Marius si o sa-i trimitem pozele pe care le avem de la hertz in barcelona cu cardurile respinse.
Oricum se intampla in mai multe locuri deci nu e o decizie arbitrara a unui anumit oficiu ci o politica generala a Hertz.

Marina

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Pai exact acelasi lucru l-am patit si noi saptamanile trecute cand am vrut sa cumparam cate ceva de pe net (niste haine).
Le-am platit, dar nu au acceptat plata.
Atunci sotzu le-a trimis un mail sa intrebe de ce nu ne-au acceptat comanda si respectiv plata. Raspunsul a fost oarecum acelasi: sunteti din Romania si am mai avut probleme cu carduri piratate!
Ca sa ne accepte totusi comanda ne-au propus sa le trimit copie fata verso dupa card (da, crucitiva oameni buni), bineinteles ca am refuzat!
Da, se pare ca tragem pacatele pentru ce fac dragii nostrii compatrioti carora nu le place munca si acum europenii fug ca dracu de noi!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Marina, ma minunez in continuare de curajul si hotararea ta. Urmaresc cazul tau, si desfasurarea intamplarilor si raman uimita. Sunt mindra ca nu sunt singura ,,nebuna" care merge pina in panzele albe pentru dreptate, chiar daca ar fii sa ma bat cu morile de vant.
FELICITARI inca o data si povesteste-ne pe larg cele intamplate in continuare, pentru ca o un subiect foarte interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Asa se v-a intampla tot timpul,cat timp o parte din compatrioti vor face tot felul de minuni,cei cinstiti vor trage consecintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna Candy, mai ai vesti de la Marius?

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput