Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
sim_stoian spune:
Tomitza, a inceput sa manance Naty si de la san, sau tot muls?
Sunt cu capsa pusa, cred ca revin dupa ce il adorm pe musiu. E marait rau de pe la 5, am reusit sa il adorm cu greu pe la 6, iar pe la 6 si ceva a inceput sa ma sune maica-mea pe toate telefoanele inclusiv pe fix pt ca nu stia ce fac de nu ma gaseste . Asa ca Stefan s-a trezit, maraie in continuare si nu mai am nervi. Il astept pe taica-su sa i-l pasez.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Andries spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Teo e la ploiesti.
Si poate relacteaza....nu-i luati globulii
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
pai eu ziceam sa-i ia cu imprumut pana face rost de altii din germanica...era o sugestie
si apropos' de relactat...cred ca si eu daca m-as apuca as putea sa relactez, vad ca si acum, la doua luni de la medicamente tot mai am picaturi de lapte in sanul drept (ala mai productiv), daca si eu mai am, e clar ca-i posibil.
Andries
Andries spune:
Bebeka nu stiu unde e depozitul ala, dar am o vaga senzatie ca-i departe de mine.
Betty mai era interesata si de asemenea gabitz78.
Eu saptamana asta nu pot ca am o gramada de treaba, dar de luni as putea sa merg, eventual trec si te iau de undeva de la tine...in ce cartier stai?
Andries
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Vad ca vb de kile:am trecut si eu la prefixul 6.Sambata aveam 68 kg mai am de dat 5 kg jos ca sa fiu cum eram odata.Si as putea sa fiu dar ale naibii napolitane,nu ma lasa...
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
hi hi hi, si eu tot cu napolitanele
Andreea, mami de Miruna Ioana
gabitz78 spune:
bebeka - si eu sunt interesata, dar nu sapt asta, ca sunt cu balaurii bolnavi amandoi acasa...asa ca nu ma pot misca.
eu stau la piata domenii!
pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bebeka spune:
Azi m-am plimbat cu fat si mi-am propus sa rezist eroic sa nu cumpar napolitane.La un moment dat am vazut niste Yup intr-o vitrina ,intru intreb daca are cu cacao,n-avea ,. Ies ,la alt butic vad joe si n-am mai rezistat...
Da mananc si 3-4 mere pe zi.Si mi s-a pus pata de vreo 2 sapt numai pe bot de iepure,alt soi nu -mi mai place.
Si mi s-a mai pus pata si pe iaurt cu fructe da numai cu caise,tot asa de vreo 2 sapt.
Citind ce-am scris chiar ma minunez cum de oi fi slabit.Acum ma-ntreb daca o fi fost bun cantarul sau daca am vazut eu bine...
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Celia spune:
Si_bv, ce frumos ca va faceti planuri de vacanta, sa fie o iesire benefica pentru toti.
Toma_Ily , ne bucuram ca nu ati auns la internare, sa reusiti cu lactatia.Inca o data felicitari Sabinei pentru convingere.
Andreea1002,bine ai venit.Sa va traiasca si sa va bucurati de dulcetica Miruna Ioana.
Andries, mamica , vei speria mamicile cu prmul bebe, nu vor mai pleca in concedii.
Bebeka, sanatate taticului.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)http://good-times.webshots.com/album/562311613jxjrvH?vhost=good-times