Pensat cu ata
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Am si eu o colega care merge la un salon (la o indianca)in care se penseaza cu ata si spune ca nu doare absolut deloc. In plus, tipa la care merge e si foarte priceputa si ii da o o forma frumoasa la sprincene.
Cred ca e vorba despre indianca de mai sus pentru ca nu cred ca sint doua care fac acelasi lucru.
Annie80 spune:
o fi metoda mai invechita dar arunc toate pensetele din casa.
ma pensat o filipineza, si am ramas uimita ce repede si ce sprancene super aveam dupa.
...pe mine m-a durut un pic, suportabil, poate unde ca din graba care eram nu mi-a inmuiat sprancenele inainte .
Pacat ca nu mai e langa mine
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Siminaf spune:
Eu nu am putut sa ma uit pina la capat!
Am mai incercat si eu pe viu o depilare cu miere si zahar prin tari arabo-africane (cind am lucrat acolo) si vreau sa va spun ca epilarea cu ceara e dulce mingiiere. Daca asa o fi si cu atza fatza de penseta... mersi, nu.
P.S. Eu oricum am sprincenele absolut asimetrice si nu se pot face egale, no matter what shape au incercat diverse persoane. De cind sint aici nu am incercat insa, recunosc.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Daca asa o fi si cu atza fatza de penseta... mersi, nu.
procedura nu e dureroasa absolut deloc pentru ca ata de fapt taie parul de la suprafata pielii (de unde si dezavantajul pensatului cu ata - parul creste din nou in doar cateva zile)si nu se smulge ca in cazul folosirii pensei
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Andrada, de ce ti se pare dezgustator?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ata taie orice par de pe fata, si cel normal/invizibil ca aspect care protejeaza pielea. Nu e igienic (provoaca infectie la nivelul porilor), se raspundeste usor peste tot, dizzzzzzzzzgusting chiar si la cele mai selecte locuri unde se practica.
In America nu e asa intilnit decit in anumite culturi si anumite medii.
Of course, parerea mea,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
kokorina spune:
vazusem inca demult la tv,procedura asta,ba chiar in romania.nu m-am gandit niciodata sa ma pensez asa....oricum mai nou,mi-am facut make-up permanent la sprancene.insa mie imi creste niste perisor pe langa sprancene si credeti-ma ca e imposibil de smuls cu penseta.e atata de fin ca penseta nu apuca firicelul...."firicelul",bine zis.cred ca de hac le vine ata.am sa incerc...mie mi se pare fain si auzisem ca forma mai frumoasa la sprancene nu iese decat "la ata".am vazut ca in saloanele turcesti (eu locuiesc in austria si sant muuuuulti turci),mai practica asta,si chiar si barbieritul.sotul meu a fost barbierit asa,eram de fata si avea ala o dexteritate....nu mi-a venit sa cred ce bine arata barbierit dupa o simpla ata....merita de incercat...eu abia astept!
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Luna75quote:
Originally posted by Siminaf
Daca asa o fi si cu atza fatza de penseta... mersi, nu.
procedura nu e dureroasa absolut deloc pentru ca ata de fapt taie parul de la suprafata pielii (de unde si dezavantajul pensatului cu ata - parul creste din nou in doar cateva zile)si nu se smulge ca in cazul folosirii pensei
Ah, atunci chiar nu merita deranjul. Adica sa ma duc de 2 ori/saptamina la atza?!
Si apoi, Andrada are dreptate, nu putem rade tot ce e normal sa se afle acolo unde se afla.
Av kors, tot numai parerea mea.
CameliaH spune:
Am fost eu la indianca de la Kushi Salon. Este la Foisorul de Foc. M-am epilat cu ceara normal brate si picioare si ea m-a intrebat nu vrei si pensat cu ata? Eu auzisem de asta, eram curioasa si desi eu nu ma pensez deloc, deloc (imi plac sprancenele mele asa cum sunt, pur si simplu) zic hai s-o vedem si pe asta.
Concluzii, experienta si parerea mea personala
1. pe mine m-a cam durut, dar se poate si din cauza ca nu ma mai pensasem niciodata.
2. nu e adevarat ca taie firul, din contra creste muult mai greu, ca am tot asteptat sa imi revina sprancenele la forma initiala (mi s-a parut ca mi le facuse prea subtiri desi toate prietenele mele s-au aratat f incantate de noul meu look)
3. probabil ca din cauza ca nu eram eu obisnuita cu tratamentul sau din cauzele descrise de Andrada sau sunt eu extrem de sensibila a doua zi m-am trezit cu partea de deasupra pleoapei drepte (portiunea pensata) umflata. Nu mai tin minte daca am dat cu ceva sau nu, mi-a trecut in doua zile.
Nu m-am mai dus pentru ca nu m-a incantat experienta (durerea, umflatura, sprancene prea subtiri, parerea mea - v-am zis prietenele erau incatate), dar cunosc tipe si unele chiar din lumea "buna" care numai asa se penseaza si nu s-ar mai intoarce la penseta. De curat era f curat peste tot, eu am fost in primavara, deabia deschisese.
cezariana 4 februarie
Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
mama_lui_alex spune:
Ei..las' ca va spun si eu impresii maine..ca mi-am facut programare pt. maine..Macar o data, de curiozitate..sa vad ce iese..desi..nu stiu ce va avea sarmana de smuls..dar sa-mi iasa din cap..
Kokorina, draga mea, daca tot ai adus vorba de tatuat sprancene..ai facut "make-up" temporar?? sau forever&ever?..Cum se vede?(adica, exista un contrast [mult prea] vizibil incat sa "bata" la ochi?!)..Unde te-ai facut?
Pupici,
Mama_lui_Alex
kokorina spune:
quote:
Kokorina, draga mea, daca tot ai adus vorba de tatuat sprancene..ai facut "make-up" temporar?? sau forever&ever?..Cum se vede?(adica, exista un contrast [mult prea] vizibil incat sa "bata" la ochi?!)..Unde te-ai facut?
MAMA_LUI_ALEX....eu faza cu make-up permanent nu o prea pricep,si asta pt ca la fiecare doi ani trebuie sa ti-l refaci,altfel se estompeaza culoarea.si de ce naiba se mai cheama permanent?ma gandesc ca in saloanele de frumusete,nicaieri in lume nu se foloseste culoare for ever.culoare permanenta se foloseste numai pt tatuajele pe pile.acu eu am fost atata de nervoasa cand mi le-am facut prima data(mi le-am facut in austria,unde si locuiesc de altfeL),ca nimerisem una care ma luase cam cm vroia ea,repezita....si dupa ce ca am platit 600 euro,nu am fost multumita deloc.folosise o culoare acm deschisa,cam putina si nu erau frumos "desenate".acum am gasit alt salon,unde am gasit o dulceata de femeie,si asta m-a "reparat".am dat 800 in total,dar sa mi le si stearga pe celelalte.mi.a desenat frumos astfel incat zici ca,,,,,creste firul de par.acum inca le mai "creia o pauzasc" sprancenele,in cateva zile sant "la gata"...eu aveam par la sprancene,dar foarte subtire,cam deschise la culoare chiar dac eu sant brunete de fel si trebuia mereu sa mi le innegresc cumva,ca sa cada bine si cu machiajul,ca nu puteam avea ochii innegriti si sprancenele albe...eu sant multumita si fericita ca nu mai trebuie sa imi fac repede sprancenele cu creionul,atunci cand suna cineva brusc la usa..:)