Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia eu nu vreau sa pleci de ce?????? Stiu ca ai scris de ce dar te rog sa te mai gandesti totusi nu merita sa renunti.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multa sanatate sarbataoritilor de azi!

Celia, Slippers multumim.
Astazi l-am trecut pe antibiotic ca nu se mai putea, tot intr-o febra o tinea
mai citesc din urma si revin...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Infectia urinara (daca exista) nu trece fara tratament, ideal este sa faci urocultura cu antibiograma, sa vezi exact ce trebuie sa-i dai. Fetitele sunt mai predispuse pentru ca au "traseul" mai scurt si microbii urca mai usor. La baieti ..."instalatia" e mai greu de traversat, dar nu imposibil..

Sabina sa stii ca sotul tau are dreptate. Bucurestiul nu e un loc bun pentru copii. Scoala buna se poate face si in alte orase din tara. Cu pianul..nu stiu ce sa spun, nu ma pricep. Eu as pleca si maine daca nu as fi legata prin meseria sotului meu, care nu poate fi exercitata chiar oriunde. Cat despre firma si investitii...asta e un vechi vis al meu si cat de curand as vrea sa-l transform in realitate. Doar ca o firma iti consuma mai mult timp decat doi copii la un loc , muncesti 12-14-16 ore, nu ai stare, esti mereu in priza si daca nu te ocupi pierzi timp, bani si-ti piere si cheful si curajul. Astept si eu sa-l ridic pe Mircea un pic si ...decolarea...

Celia chiar armasar ...doamne pai o sa-mi iasa peri albi...

Sanatate maxima va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

v-a zis Annisia sa nu incepeti cu rugaminti si interventii... daca nu se mai simte aici ca intre prieteni o inteleg perfect...
Haideti sa inchidem subiectul... si-a luat ramas bun..gata..

acuma...o intrebarica... dariusicu meu plange in somn...da` destul de des in ultima vreme...o fi problema? sau are cosmaruri saracutu?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamaries

Luy...pai bust mare si talie mica...asta e bine draga...eu am bustu mic si talia mare...

haide, haide...nemultumitului i se ia darul... sunteti un cuplu de invidiat si fotogenici pe deasupra, nu-i de mirare ca Darius este asa frumos.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Magda, multumim! pupici si voua!
ce lunguti sunt copilasii vostri..a mea are 3 luni jumate si are 62 cm..nu mai zic de kile..are 5,300 gr..Cred ca eu si Natalia lui Toma_lly mai suntem asa firave..
vorba vine, ca a mea arata bine, are chiscute, face kk des..
ma duc ca s-a trezit...

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Noi la 3 luni 5.150 , deci mai tzantzaritza...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

multumesc...m-ai facut sa rosesc...

Mergi la inceput

si al meu plange in somn Rodica, eu il trezesc si il re-adorm, deobicei il readorm cu mine in pat, ei pot visa si pot visa chiar si urat.

Andries

Mergi la inceput

si al eu adoarme...dar dupa plans nu mai doarme linistit...se tot fataie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andries, urocultura a iesit sterila, dar in perioada asta a fost cu tratament pentru amigdalita si ca sa fim siguri o sa repetam urocultura.Antibiograma mi-o face automat daca iese ceva. Sper sa nu, ca la noi e buba mare cu antibioticele.

Gabriela , unul tie si unul pentru Sara vesela.

Roxali, of, antibiotice...

Rodica, s-ar putea sa viseze, s-ar putea sa aiba gaze, s-ar putea sa fie dintii. Eu zic ca nu-i nici o problema. Mai chitaie si al meu, dar acum cred ca e din cauza dintilor si a nasului infundat.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput