Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Vrem poza cu printzesa Sofia !!!!!!!!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slippers76 spune:
Acum m-am adunat si eu de pe drumuri. Am fost cu copiii la doctor (pe rand). Analizele Mirunei cica sunt neconcludente, pentru ca le-am facut in timpul tratamentului, si bineintels n-a iesit nimic. Asa ca nu stim daca are sau nu infectie urinara si o luam de la capat peste cateva zile. Cu Vlad am fost sa-l mai asculte, ca tuseste cam tare. N-are nika, in afara de muci. Dar tuseste bietul de el de se ineaca. Oricum joi mergem din nou la doctor si mai cerem o parere.
Sabina, sa poarte Sofia hainutele cu placere. sunt foarte frumoase.
Fug sa mananc ceva ca am vedenii de foame.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
pana sa-i fac io poza...a luat-o tacsu la trei pzeste ca sta in maneca scurta in conditiile in care tuseste inca mult.
nu c-ar fi frig la noi in casa....dar...
next time
aaa, si veste proasta lu bb i-au curs mucii nitel.
pfiuuuu. Sper sa fie doar asa....cat sa-mi incerce nie nervii....ca daca o luam de la inceput....
nu mai spun ca eu am o stare pregripala de toata frumusetea, nu ma simt prea rau, doar asa, cat sa simt ca e posibil sa urmeze. Bag propolis, vitaminaC...acuma fac un ceai.....
Ano, ce sa zic....o mai doare pe Mirunel? Infectia poate sa treaca de la sine?
Lui Vldutz nu i-a dat nimic pt tuse? eu am vazut acuma siropele care se pot da si la bb, prospan e unul din ele, e din iedera si i-a facut bine galagiei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Celia spune:
Daniela76, felicitari pentru Alexandra, bine ca v-ati linistit legat de displazie.
Andries,sa va traiasca, "din tantar se face armasar"...
Mada28,felicitari pentru papanas Luca.
Annisia, imi pare rau de decizia ta pentru ca nu voi putea sa ma bucur de postarile tale...nu vreau sa cred ca incepe sa se destrame acest grup unit unde s-au trait clipe si zile unice...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Celia spune:
Ana,sanatate micutilor.
Sabina, sanatate papanasului Gheo .Ne pare rau ca tati nu a lasat micuta sa se bucure mai mult de noile tinute si noi de parada lor... Tie sanatate multa sa reusesti sa combati eficient gripa.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
luy spune:
ceamica, multumesc mult pentru informatie . Am sunat si eu si "s-a rezolvat, nu se poate". Mie mi-a zis tanti aia de la telefon ca a venit o suma mica si ca a ajuns doar pt 3 zile, asa ca au ajuns la 25 august. Cum o fi aia nu stiu, ca acum 2 saptamani cand am sunat tot la data aia erau
crisjo, mesajele tale sunt moderate si apar cu intarziere, eu l-am vazut acum ca m-am dis in urma sa caut ceva. Scrie si tu niste mesaje scurte... sa treci de 15 mesaje si sa te putem vedea si noi in timp real. Foarte interesanta experienta ta, bravo pt reusita, poate asta ii va da incredere si Tomitzei.
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ana, vad ca iepurasii tai tot "problematici" sunt, of, bietii de voi... Tu cum mai esti ? Sanatate multa va dorim !
Sabinelu, sper sa fie numai semnale false... Si gripa ta, si mucii lui Gheo. Si da, rochita si fustita sunt superbe, sa le poarte sanatoasa mica printzesa ! ( auzi tu, si-a luat pisica alba in brate... ah, sunt adorabili copiii astia )
Iar tu, mamico, sa porti cu placere pantalonii ! Sa nu te mai aud ca esti grasa, ca vin si . Eu mi-am luat pt botez rochia marimea 14, ca 12 imi era stramta la piept
, desi imi venea bine la mijloc.
( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
Luy, Celia
Sabina, pe Miru o mai doare putin, dar mult mai putin. O sa repetam analiza luni, ca sa fim siguri ca nu-i nimic. Ca de trecut de la sine slabe sanse. Pentru Vlad nu mi-a dat nimic pentru ca a zis ca tuseste din cauza mucilor. Cica sa-l aspir mai bine. De obicei imi dadea Stodal (la Miruna), dar acum chiar mi-a subliniat sa nu-i dau numic. Ne mai luminam joi. Sper ca nu raceste si Gheo...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
rodicamaries spune:
Luy...pai bust mare si talie mica...asta e bine draga...eu am bustu mic si talia mare...
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
Gabriela77 spune:
Multumim din suflet de urari! Ce mari sintem!!!!! Uram si noi La Multi Ani colegilor nostri de pahar!!!!
Sara mi-a facut cel mai frumos cadou de ziua ei, a ras continuu in hohote, nu ma stiam cum sa ma prostesc sa o provoc, asa dulce e…
Ma bucur de vestile despre Tomitza. Bine ca nu s-a internat!
Rodica, felicitari pt progresele lui Darius!
Lavinia, felicitari pt examene!
Ana, tu stii ca eu sint moarta dupa Miru….
Sabina, frumoase hainute.
Am mai vrut as scriu, dar am ajuns la mesajul Annisiei si m-am cam intristat...Cu bune si rele, asta era grupul nostru...Simt ca se destrama si am doare...
Annisia, nu o sa iti zic ca imi pare rau, ca nu ai tu nevoie de asta! Dar cred ca te inteleg si pe tine!Pacat!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)