Fulguleti de nov-dec-2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pe aici, pe aici si eu...

long story, short...e ca de pe 11 feb Julia va incepe alta gradinita..ca de la cealalta am fost "expulzati"..deh, la cat era de cuminte nici nu se putea altfel ..nuuu, glumesc..dar tovarasa a trebuit sa reduca numarul de copii si dupa principiul last in , first out...o dadu si pe Julie a mea ...dar mi-o dadu ...cu hartie, elegant..zici ca era data afara de la serviciu , cu preaviz...cu multumiri ..in fine, acum fac misto..dar mi-a stat inima in loc cand am citit negru pe alb cu 8 feb e ultima zi in care poate intra la gradi...
pe cuvant de pionier va spun ca, dupa ce am baut un pahar cu apa ...sau nu l-am baut ? ...nici nu mai stiu...dar oricum as fi vrut sa ma racoresc nitzel...am iesit cu hartia in mana pe strada...si am luat-o sistematic aproape din usa in usa ...ca deh, am 2 gradi chiar pe ulitza...si 2 vecine educatoare...not lucky...ies de pe strada ...intru la gradinita din vecini, din aia mai mare, cu 80 de copii...pe grupe de varsta, tinuta de niste greci..zic, da Doamne sa nu ma recunoasca sefa aia...ca in vara cand cautam si mi-a oferit loc...ceea ce era de-a dreptul SF sa se produca in cateva zile...io am refuzat ..ca aveam de ales...acu, mi-am indesat caciula bine si am intrat tocmai cand dadeau cu mopul pe jos...nu m-a recunoscut, yeeessss...secretara era romanca, le spun pasul si mi se spune sa sun a doua zi, desi, practic nu e nici o sansa ...si iaca, a doua zi :imi dau loc...de cand vreau...uraaaaaaaaa !!!!! no zic, asa se explica de ce nu am castigat la loto...s-a varsat norocu in alta parte...bine si asa...am multe temeri ca sunt mai multi copii, etc, etc...dar e si mai aproape de cealalta, adica pot sa o aduc pe jos, si e tot la 150cad pe luna......

revenim dupa publicitate.

Mergi la inceput

wow,Dolores mama, ce faci la ora asta? tot bolnavior David? ..la noi cand s-a rupt tusea a fost si semnul ca totul e spre bine...si a mai durat f putin ..dar noi nu am avut nimic altceva, tusea si atat..la inceput sec, apoi cu expectoratii...nu am dat nimic ca nu am reusit ..

flore, LA MULTI ANI! cu intarziere...te-ai distrat de minune...27 auzi..... pfuiii ...

dbunny, ne tine in suspans...sau nu vrei nici tu sa stii ?

ruxandradar te plimbi nu gluma...tzaca-paca..acu NY, acu Florida...bey, spun drept ca despre masini sunt nula, adica le stiu destul de bine, dar nu ma impresioneaza industria asta deloc...si nici pe mine nu ma misca nici o marca, nici o culoare...culmea, e ca nici pe barbatu-meu..daca ati mai vazut asa mascul sa nu ii placa masinile...noi stim una si buna, japoneza sa fie...restul..peanuts...si golf?? ai rezistat sa te uiti tu asa luuuuunggg...la sportul ala...?? bey ce activitati plicticoase si pe Floridenii aia...daca mi se permite ...bine ca ti-ai revenit cu croisantul, juice-ul si oceanul...asta da! despre shopping nu mai zic....ai varat si tu piciorusul intr-un Blanik ?....senzual...asa...aaa, nu aveau numarul tau ?!...of [omuletz ofuscat]..ce ghinion cherie!
of, ce te invidiez pt escapada asta!! ..apropo, dar tu ai fost invitata de ceva socialites din aia?...nu pot traduce, ca nu stiu cum...
abia astept sa "citesc" episodul urmator ..maine dimineata la cafea, sper sa ma delectez.

la tema cu camerele de copii: camera noastra contine o garderoba din constructie (o camaruta cu usa), o saltea , o masa pt "de toate" , un covoras, perdele si draperie...si banuiesc ca mult timp va ramane asa...as vrea sa iau o comoda de la Ikea, o masuta si un scaun, cele din gama mammut...mi se par cele mai potrivite pt varsta asta.apoi mai vedem.
desiree, e marisoara camera? ca mobila pare destul de ..multa si incapatoare...frumos.

Dia, vad ca si tu tot mamutul il vrei. tu de ce nu te uiti pe site la ikea sa vezi dimensiunile...sau nu este ikea.ro? iti da si dimensiunile pachetului.de ex www.ikea.com/ca/en/catalog/products/10099492" target="_blank">cam asa..si te uiti jos la package measures and weight...iti dai seama de acolo. eu am devenit maniaca de-a dreptul cu site-urile...nu ies nici pana la magazin daca nu stiu exact programul, ma uit imediat pe internet, la autobuz la fel, sa stiu cand trece ca sa ies din casa..ce mai comoditate..dar lasa, ca sunt atatea care ma iau prin surprindere in viata...ca previn si eu ce pot

yagmur, trebuie musai sa pipai baiatul ala al tau...ca io nu cred ca exista in realitate! atata-i de frumos ..si n-are fata nimic la ochi ...ce tot zici tu ...vezi pe mana cui te dai, sa nu strice frumusete de ochisori, ca jar mananci !!

adinazot, ce iubarete sunteti!

trebuie sa va marturisesc ca fata mea s-a mai cumintit ...te credem, o sa ziceti, dupa ce a speriat si gradinita...dar sa stiti ca asa e...ma vaitam ca dureaza seara adormitul mai mult de o ora ...ei, de vreo 2 sapt...pune capul, sting lumina...si nani.
seara se joaca mult singura, te miri ce tot face...i-am luat o canapea de burete, care se desface ca un pat, mica, joasa...exact cat sa stea si ea comod...ca prea se tot tara pe parchet... se vedea ca are nevoie sa stea jos.. si nu avea unde...

in magazine sta cu noi de manutza, daca o baga cineva in seama devine chiar timida si isi baga capul intre picioarele noastre...ea, care ar fi plecat cu primul chinez ce-o baga in seama ...in vizite e ff la locul ei, nu mai alearga, nu mai trage nimic...studiaza lumea si obiectele...

Dia, concluzia era ca... miracles happen! ..asa ca, go for it! ce poate fi mai rau ...decat sa vii inapoi si sa te plangi la noi ca a scos untul din tine ?? ..parca noi nu stim.....o sa zicem , hai draga...iar incepi? ...seriously now, nu mai omora florile alea..ca "are" si ele o veatza ..start packing..

donia , mamaana

madaluta: programul nostru de somn e 8 seara - 6 jumate dimineata , la gradi 1-3 ..in weekend noaptea la fel, o siesta de o ora pe la 10 dimineata si somnul de dupa amiaza de la 4-6...asa incat iti f*** tot weekendul dar noi ne conformam ei .....

Mergi la inceput

vai cat am scris...va inteleg perfect daca nu ma cititi....nici eu nu am putut sa o fac

roana, luly, shoshika, kiki, danutz, bambo, erika, dandusa, asiza, deny, dianarus, lucia, laura, raluca...va pup pe toate!
sbogdana, bine ai revenit!
ziggy, succes la gradi!

sper ca nu am uitat prea multe!

predau scutecul ..chinicooooooooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

da... ma rog... pot sa-l iau eu?!

luly, sanatate multa tatalui tau! nu are posibilitatea sa faca recuperare cu un kinetoterapeut? cum a ramas cu gradinita dianei? ai gasit alta?

asiza, ianis sta cate minute are rabdare. max 10. si numai cu ser fiziologic, cand e f infundat. la el am folosit fluimucil la o singura tura, 2-3 min aprox.

dolores plantusin este un sirop de plante marca plantextract (patlagina, tei, pin). contine zahar, este dulce. pt 1-5 ani se dau 2-3 lingurite/zi. scrie ca merge la orice tuse. asta nu inseamna ca reactioneaza la fiecare bb la fel. oricum, credca dureaza sa se vada efectul... sanatate! si noi cu tuse naspa si muci urati...
daca stiam ca esti treaza... m-am culcat dupa 1...

ktrinel bine ca s-a terminat cu bine...

am avut un vis cumplit. nici nu vreau sa ma gandesc. dimineata la 4 m-am trezit langand din somn... eram treaza si continuam sa plang in hohote cu nasul in perna sa nu-mi trezesc familia... realizam ca sunt treaza dar nu realizam ca a fost doar vis, chiar credeam ca e for real. mi-a luat cateva minute sa-mi dau seama... groaznic. si aici ar trebui sa revin la o discutie pe care o vroiam si nu am deschis-o, legata de depresia post-natala tarzie, asta de la 1 an. dar acum n-am putere...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DESIREE,f faina mobila!!!
KTRINEL,felicitari pt cumintirea Juliei!!Draga si frumoasa de ea!!!
DIA,pozele ni le-a facut bona lui Ale,o fata draguta !!!Tati..bineinteles nu e acasa,si normal ca a fost primul caruia i le-am trimis!!!
VA doresc o zi buna la toate minunatele cu fulguletii lor!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu pe fuga....
Tema: Luca seara se culca pe la 20.30 si doarme pana la 6.30; mai adoarme dupa bibele de dimineatza vreo ora, si la pranz, dupa plimbare si masa mai are un somn intre 14-16.
Desiree, super mobila..... incep si eu sa ma stresez ca stam doar intr-o camera, dar imi dau seama ca nu am de ales.... sper doar sa-i fie bine lui Luchitza si asa... deja il vad ca se plictiseste repede ptr ca se termina mansarda repede cand se plimba
Dianarus, vai de mine cand o sa-mi ceara Luca sa-i fac chestii... eu am 2 maini stangi ... sper sa apelez la prieteni.. ma bazez pe Danutza ca doar ea este artist plastic ; sambata ne vedem.... vin si pe jos de la Savadisla la Cluj daca este nevoie.... URA!!!!!
Bogdana, felicitari pentru nepotel!!!!! Si ce bine ca ai mai scris si tu...
Deci... trebuie sa plec... dar revin io!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata tuturor!

Multumesc celor care m-au felicitat de ziua mea si scuze ca intru cu intarziere.

Asiza, nu, inca n-am fost cu Calin la operatie, spre sfarsitul lunii februarie- inceputul lui martie cred ca ne vom duce. Am vazut poze cu Denis, frumusel foc. Auzi, n-am fost pe faza cand ai scris, voi ati plecat in Anglia definitiv sau numai ptr o perioada?
Sunt la servici, de citit am citit ieri, iar acum nu mai stiu cui si ce vroiam sa spun.
Poze cu noi aici
Daca am timp, revin mai pe seara.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

N-am putut sa plec fara sa va multumesc pentru laude... m-am topit toata, asa cum patesc si cand ajung acasa si-mi vad nazdravanul...
Shoshika, Asiza - am ras cand am citit postarile voastre.. Oana, anu' trecut pe vremea asta ne pierdeam cu orele pe afara... si mie mi-e tare, tare dor.... ce repede au trecut lunile alea!!!
Ktrinel, mi-a placut carnatul tau.. eu l-am citit cap-coada; ma bucur ca ai rezolvat cu gradi, numai de stresul asta nu aveai nevoie.. si sa stii ca eu sint sigura ca ne-am vedea intr-o zi.. si stau bine cu premonitiile... sa apuci sa-l vezi pe Luca real.. acum nu zic ca nu ar putea avea 18 ani atunci
Dolores, insanatosire grabnica puiutului....
Ar mai fi, ar mai fi.. a... Adina, super pozele... sinteti niste frumoase....
Valeu... au venit dupa mine - la munca cu jeYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata

in speranta ca ma mai tine limbarita o perioada va scriu si azi.

vazut pozele Adinei cu donsorica mica si frumoasa. pupam fetele.

vazut si poze de Roxana_c frumosi copii mai ai. si mie dor de tine si de mesajele de la odisee. si acum imi aduc aminte cum te interesai tu de carucior pt papusi dar de ala mai trainic si eu cum am ajuns in METRO direct la jucarii m-am dus sa vad daca au si pierdusem nr de tel sa-ti dau detalii si am sunat la miro sa-ti transmita ea. ce mai eram in perioada de sarcina cand ma parindeam la orice si atata ma straduiam si ma emotionam... mama mama.

vazut si camera albastru de flacau Octavian.

ca tot ziceam ieri de carti am fost la o librarie sa caut niste carti pt Danita, care imi pare rau dar au fost retrase cica de furnizor, pt ca nu mai colaboreaza cu librariile astea dar nu am putut pleca cu mana goala de acolo si am mai luat 7 carti cartonate.
am luat 2 cu ochi parca Flore spunea de ele, 1 cu o ratusca pufuoasa, in care poti sa bagi degetul prin coperta din spate si sa o faci sa se miste (acum nu stiu sigur ce ati inteles voi din explicatia filosofica - ideea e ca adina a inceput sa planga ca nu putea lua ratusca de pe carte), cenusareasa, punguta cu doi bani, hansel si gretel si una cu un ursuletcare se misca - e prins cu un fel de nit si poti sa-l misti.

si acum sa va mai impartasesc ceva, acum nu stiu daca e coincidenta sau nu dar avem 3 nopti de cand adina se trezeste doar de 2 ori pe noapte. si acum detaliu nostru: seara in patut cand isi bea laptele ea nu-l bea niciodata pe tot fara oprire. se opreste se ridica in fundulet, vine la mine ma pupa ma mangaie se mai gudura si apoi la loc in patut si termina lapticul apoi se intoarce se mai foieiste putin si adoarme. acum 3 nopti cand a venit sa ma pupe nu stiu cum dar am gadilat-o cu parul si a inceput sa rada asa cu pofta si ne-am mai jucat vreo 5 minute asa adica o atingeam pe gat cu gura sau pe burtica, pe la coaste - care la ea nici gand sa se simta si radea de se zguduia patutul nu alta, ii dadusera lacrimile. si apoi cand am vazut ca gata da semne ca e de ajuns am lasat-o a venit a pus capul jos a cerut lapticul, la terminat si a adormit ca un ingeras asa linistita... ea care era intr-o permanenta forfoteala si maraiala.
acum am stat si am cugetat si am ajuns la concluzia ca si eu cand rad asa din tot sufletul parca se duc toate tensiunile si durerile trec ai ma simt mult, mult mai bine si cred ca si la ea e la fel. se mai trezeste pe la 1: 30 si maraie si se freaca de cearsaf si trage cu dintii de patura - o dor maselele care ies dar se linisteste cu un bibe cu ceai si doarme la loc pana pe la 4 cand vrea lapte si apoi doarme iar pana la 7 cand e trezirea. e a treia seara de ras asa serios si a treia de somn cu mult mai linistit. eu sper sa nu fie coincidenta.

va pup si ma intorc la munca ...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata si eu! nitel deprimata ca nu-s in lista cu pupuri a lu' ktrinel, dar...eehhhh...asta-i viata (si oricum... iubirile mari raman doar in suflet...bla blaaaaa...) :)))

dianarus, lasa visele in lumea lor acolo.. ca e bune, ca e rele, e doar vise :) tre' sa aiba si micile si maruntele spaime de zi cu zi o supapa micuta pe unde sa rasufle.. ca altfel, vai si-amar de sufletele noastre :) pup apasat, fruncea sus, si da..exista depresie post-natala si la 10 ani de la nastere daca vrei, depinde de cat de mult a fost evitata si "simulata" (..hmm..nu-i un cuvant tocmai bun, da' nu ma duce capu' la altu' momentan..) de-a lungul timpului...

sanatate multa in continuare fulguletilor bolnaviori, si un brat de flori pt mamicile lor iubitoare si puternice

chinicule, da, si eu ma gandesc la voi!! haida cu vesti!!

am vrut si eu sa pun poze.. no chance. picasa e blocata, dropshots imi da numai erori..nush ce se intampla.. am dezinstalat picasa, reinstalat, nu vrea.. o sa mai incerc zilele acestea, cand oi avea timp... cale prin care imi cer si scuze celor care (daca..) au mai trimis poze de incarcat in albumele fulguletilor (n-am mai intrat pe mail sa verific).

va pup, ma duc sa bag in seama chitaitorul. aaa..si tineti pumnii, facem priorixul azi :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput