Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
luly spune:
Salutare fetelor!
In primul rand sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi si ma bucur ca va gasesc la fel de frumoase si minunate cum v-am lasat. Am m-ai avut eu niste tentative sa scriu dar sortii mi-au fost potrivnici. Iar in ultimele 4 zile n-am mai apucat sa citesc nimic. Am reusit in schimb sa mai recuperez niste ore de somn ca eram restanta rau de tot. Am in schimb spatele rupt ca Isa m-a chinuit rau de tot vreo 3 zile in care ar fi stat daca se putea numai la tzatza. Nu mai pot de spate am deja o durere cronica si dc o mai tine mult asa ma gandesc serios s-o intarc ca mi-e ca raman cocoshata. Problema e ca nu stiu ce lapte o sa-i dau ca deocamdata nu accepta nici un alt fel de lapte (pe Di am intarcat-o la 1 an si 5 luni si de-abia dupa 10 zile a inceput sa bea lapte integral).
Am un tonus f. ridicat mai ales ca azi (de fapt ieri pe 28) a fost ziua tatalui meu. Duminica am fost ca sa-l serbam si ne-a intampinat in picioare fara sprijin (nu cred ca stiti dar in nov tata a suferit un accident vascular destul de puternic de-a stat 3 sapt in spital si care l-a lasat paralizat pe partea stanga) M-am bucurat tare mult sa-l vad ca se recupereaza bine pt ca din pacate nu reusesc sa ajung prea des pe la ai mei fiind legata de astea mici si ei stand in celalt capat al orasului.
Luly mamica de Maria Isabela si
Diana Andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
shoshika spune:
Dianarus, nu e imposibil sa mutam patutul... Ne-am gandit la varianta asta, dar stam cu chirie si inainte de-a naste eu am zugravit doar dormitorul (din banii nostri, evident). E singura camera pe care am aranjat=o cat de cat si de-asta am ales sa fie camera lui Tudor. Vorba vine... ca toata casa e a lui!
Si da, asa am patit si noi in deplasari. Am fost la parintii mei fara patutul lui. A fost cosmar!!! Am fost la socrii mei cu patutul lui. N-am avut nici o treaba cu el. A dormit de-a rupt noaptea, iar eu am petrecut cu familionul... Dar asta e o alta poveste!
shoshika spune:
Luly, la multi ani tatalui tau si multa sanatate!
Adinazot, pozele sunt superbe!
Gata, ma bag la culcare! M-a prins 2 noaptea citindu-va si incercand sa raspund cat de cat...
Va pup pe toate, va doresc o noapte linistita si multa sanatate bolnaviorilor!
luly spune:
Am apucat sa citesc capitolul asta asa ca am admirat camera lui Octavian - tare faina este, si l-am vazut pe scumpul de Luca ce m-a farmecat cu bujorii lui in obrajori din pozele de la bunicul. Aaa si-am mai vazut si 2 fete frumoase pe Alessia si pe Adina pe care n-avem cum sa le uitam dar ne face placere sa le vedem oricand in poze.
Hai ca am chef sa ma uit la poze, ma duc sa caut si eu pozele cu Flore si Luciaro ca prea le-ati laudat.
Si pe urma cred ca plec .
Va si va doresc o noapte cat mai linistita!
Diana Andreea
asiza spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Yagmur, ce mare s-a facut Denis! Frumos baiat!!
Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)
De acord...Denis e mare si frumos
![](icon_smile_approve.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Dia...si cu toate astea, eu m-as duce fara sa stau pe ganduri!
Ruxandra,
Dolores, cum se mai simte David?
Roxanica, Denis a stat in spital si pentru laringita (doar o noapte), si pentru amigdalita (9 zile)...aaaa, si cu treaba cu aerosolii, clar n-o sa stea, mai ales la inceput, dar dupa vreo 3/4 sedinte se va obisnui desi nu va fi incantat. La noi functioneaza distragerea atentiei, mai fac si eu, si tati, cu randul, sa-i aratam ca e ok, apoi iar el etc etc...dar nu-i pune masca ca va fi mai mare jale, Denis n-a stat deloc cu masca, aia e pentru copii mai mari. Are un alt dispozitiv care nu-i atinge fata si pe care i-l poti tine in dreptul nasului si al guritei sa inspire solutiile medicamentoase. Noua asa ne facea si in spital. Noi am folosit adrenalina la laringita si solutie de bicarbonat la amigdalita, recomandarea era sa faem aerosolii doar 2 minute. Diana, voua asa vi s-a spus sa faceti 10 min? Mi se pare asa mult! Si medicul de la orl ne-a spus sa nu facem exces in folosirea aerosolilor intrucat, folositi prea mult, de multe ori intretin infectia. Nu ma intreba de ce ca n-am mai intrebat ca aveam 1000 de lucruri de discutat cu el atunci, am retinut doar ideea. Va pup pe amndoua
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dolores spune:
asiza, david nu e bine..nas fff incarcat, tuseste..parca e putin ragushit..de la tuse seaca a dat-o in expectoranta parca..
dianarus, plnatusi e sirop, dar ii dai si lui marc? ce cantitate si de cate ori pe zi? pt ce tuse este?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
luly spune:
Bai da' sunt. Da' mai bine mai tarziu decat niciodata.
Flore
sa traiesti, sa infloresti, sa fi sanatoasa si tu si tot familionul tau si sa ai parte numai de bucurii in viata. Faine poze, faina petrecere.
Diana Andreea
luly spune:
Dolores uite aici http://www. XXX faresbiovital.ro/sirop.htm gasesti informatii despre sirop. Eu l-am folosit la Di dar m-a cam dezamagit, n-am vazut absolut nici un efect si vezi ca e fff dulce.
Sanatate multa lui David!
Diana Andreea
dolores spune:
multumesc tare mult
quote:
Originally posted by luly
Dolores uite aici http://www. XXX faresbiovital.ro/sirop.htm gasesti informatii despre sirop. Eu l-am folosit la Di dar m-a cam dezamagit, n-am vazut absolut nici un efect si vezi ca e fff dulce.
Sanatate multa lui David!
Luly mamica deMaria Isabela si
Diana Andreea
dolores si
![](copilas.gif)