Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)
Raspunsuri - Pagina 9
MsLara spune:
In sfarsit, 49 kg din nou! Draga Luna poti sa ma scapi de bila neagra si sa-mi dai o floricica!
Daca saptamana asta ma mentin ma declar multumita,numai sa nu mai vad acul la 50 !
o duminica frumoasa!
Lali
codrutza4 spune:
buna fetelor din nou! da luna, vreau sa ma treci pe listuta!
luam detoxifiant pe la 6-7 seara sie pe la 9 seara o cana de ceai verde antiadipos. acum.....sunt sile in care iau, zile in care nu mai iau. am 1.68 si 60 kg!!!de cand v-am scris am mai dat jos 2 sau 3! ca nu am mai mancat seara, cum imi luasem un obicei de cateva zile. fusesem stresata rau.
vreau sa ajung macar la 54 kg!am inceput sa ma las pagubasa de cand m-am imbracat in fusta scurta si....am vazut ca imi sta f. bine!
stiu ca trebuie sa mai dau jos..ptr. la vara, la plaja....
si sunt dezamagita cand vad ca nu nu scad sub 60!!!!uffff!!!
macar pot sa va spun ca de cateva zile, vreo 4 sa fie, beau apa plata obligatoriu , iar seara NU MAI mananc!iar de mancare...f..f.ff. putin si mai ales f. sanatos!iaurt, apa multa, mamaliga cu branza, cafea.....cam atat.......si putin...
dau party cand vad acul ala sub 60!!!!!!!!!!!!!!
va pup
Alyna24 spune:
Luna, pai in sapt aia am mancat in fiecare zi altceva:fructe, legume, carne pui, peste, lactate....Acum n-am mai reusit sa dau jos cu regimul asta!
Acum...ce sa vreau si eu....sa ajung la 45 kg cat aveam cand m-am maritat?Multe mai vreau!
Da' ma multumesc cu 49 cat aveam inainte sa nasc!De' se simte un bebe, nu?
Ma oftic ca desi nu pare cu mult mai mare decat eram.....nu mai incap in anumiti pantaloni de dinainte...si asta probabil pt ca m-am mai latit in bazin!Asta e riscul!
Raportez 52 kg si sapt asta incerc sa mananc in fiec zi altceva!Sa vedem ce-o fi!
In wk am papat cateva bunatati pe care le-am facut ca nu puteau fi negustate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Luna75 spune:
Felicitari pentru care au mai slabit si mult succes la toate fetele
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
buSe_dulci spune:
eu de o saptamna oscilez intre 61 si 62 de kg dimineatza aveam 61 acuma acul bate putin spre 62 si parca nu mai dau deloc jos cu aceiasi rapiditate am inceput de aseara cu o cana mare de ceai pentru slabit poate pot sa fac ceva acuma stau si ma gandesc ca la sfarsitul lui decembrie aveam 67 de kg ...doamneeee mare mai eram si nu puteam sa ma abtin de la nimic...mancam non-stop si numai mancare nesanatoasa si acul se ducea spre 68 ...acuma imi cad pantalonii de pe mine ...eh saptmana asta vreau 59 de kg si o sa reusesc!!!!
Luna75 spune:
buse_dulci,intr-adevar in prima parte a dietei se slabeste mai usor dupa care trebuie depus un dublu efort pentru acelasi rezultat iar dupa inaintarea in varsta adio 10 kg.pierdute intr-o luna
Mult succes in continuare?
coarda ai reusit sa iti cumperi?
ellinia ,bine te-ai intors din vacanta!
adrianafedorca spune:
helloo fetelor
apar si eu cu vesti bune...azi dimi cantarul arata 64,4 kg deci cu 2,2 in minus ...yupyyyyy, sper pana la sf lunii sa-mi ating tinta...si abia dupa aia incepe greul
si spor la slabit
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
gabiu spune:
buna fetele
am lipsit in ultima vreme si nici de slabit n-am mai slabit. Era si normal, am fost la un botez in Bucuresti si nu am mai tinut nici un regim, am renuntat si la cura cu boabe de orez..., iar acum joi plecam la munte, deci nici urma de regim. Asta e. O sa reiau cand ma intorc desi urmeaza ziua unei prietene si apoi a nasilor de cununie...deci cam greu fara sa mananci bunatati. Totusi nu am pus pe mine nimic, am 56.5 kg. Mai am putin...
bafta tuturor
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
carla2005 spune:
Vreau sa intru si eu in grupul vostru! Am 56Kg, vreau sa ajung la 50-51 ! Am citit sfaturile de pe prima pagina...sunt super...cred ca le printez si le citesc zilnic...langa ele o sa pun si o poza cu o tipa super(ca sa imi taie pofta de mancare) :)!
Am mai citit ceva-cand mergeti la cumparaturi sa mancati ceva inainte... daca te duci flamand la cumparaturi risti sa uiti de dieta si cumperi tot ce iti cade in mana!
Eu de doua zile beau apa 2 cani pe stomacul gol dimineata! Si sar coarda ( pe buna... am citit ca consuma multe calorii, mi-am facut dintr-un cablu o coarda si am inceput cu 500 de sarituri vreau sa jung la 1000 sarituri si 100 abdomene). Daca nu ma evacueaza vecinii ca stau la 4 si le sar in cap!
Revin, citesc din urma sa ma pun la curent!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Luna75 spune:
Adriana,felicitari pentru rezultate si mult succes in continuare
carla2005,bine ai venit in grup si mult spor la sport - daca ai un magazin specializat in apropiere incearca sa iti cumperi o coarda profesionala - e mult mai rapida decat cea confectionata acasa