Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Carla, din cate am calculat, ziua prielnica pentru cura cu orez este 24 (3 zile dupa luna plina); si chiar asa, vorba lui Silar, ce inaltime ai? ca la kg esti ... nu bine, ci sub limita)
Codrutza4 , despre ce lamai vorbesti?

mai fetelor, dar despre cura cu otet de mere ati citit? ce parere aveti?

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Buna,dragutelor,sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi.De cand nu am mai intrat pe aici!!!Despre mine aflati ca ma mentin tot asa dar sa stiti ca mi-ati lipsit mult.Fara voi nu am mai avut deloc ambitie si nu am mai dat nici un gram jos.In schimb nu stiu ce s-a intamplat dar chiar daca am inceput sa mananc nu am mai depus.Sper ca de acum nu o sa mai lipsesc asa mult ca sa nu mai cad prada ispitei.Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor ...scuze ca v-am indus in eroare...vroiam sa scriu 54,7KG, vrabia Mihai Viteazu... Inaltimea este de 1,56 :))), ca nu am de gand sa ajung piele si os! Am modificat in mesajul anterior! Va pup!

Asa calculasem si eu cu luna plina, dar nu mai stiam catse adauga 2 sau 3 zile! bine ca m-ai lamurit! Spor la slabit la toata lumea!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by silar

Poate totusi ar trebui sa ma inscriu si eu aci la voi, dar sa nu ma certati prea tare pleaseeee

Bine ai venit la noi si mult spor la slabit.In ceea ce priveste raportul nu avem o regula fiecare raporteaza cand se cantareste si obsearva ca a mai slabit
oricum nu trebuie exagerat nici cu cantarul deoarece oricum slabirea se produce foarte lent

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

carla, feliictari
caminik,bine ai revenit printre noi si bineinteles felicitari pentru ca ai reusit sa te mentii.Se pare ca organismul tau s-a obisnuit cu noul prag si de aceea nu te-ai ingrasat chiar daca ai mancat normal.
am observat ca pragul meu e undeva in jur de 64 de kg.greutate la care pot manca si lucruri interzise fara sa ma ingras
de o perioada ma mentin bine pe la 60 de kg.dar cum mananc mai bine sare si acul cantarului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alic
mai fetelor, dar despre cura cu otet de mere ati citit? ce parere aveti?[/maroon]

din cate stiu are acelasi efect ca si bautura cu lamai -de curatire/dezintoxicare/taie apetitul si ajuta la dizolvarea grasimilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Ma inscriu si eu in randul celor care vor sa dea jos cevaaa kg.Dupa cea de a doua nastere am ramas la rusinoasa pt mine,greutate de 84kg.Am reusit ca in aproape 3 saptamani urmand dieta tinuta de Catalin Crisan sa dau jos pana la 79kg,dar nu m-am simtit prea bine si am intrerput.De ieri m-am hotarat si am inceput cura cu grapefruit si din 24 voi incepe si pe cea cu boabe de orez.Incerc sa ajung la 65 kg cate aveam inainte de prima sarcina.Va voi tine la curent de aici inainte si eu cu evolutia mea.
Va pup si spor la slabit!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Raportez si eu azi 51.5 kg fata de 52 cat aveam luni.
Si aseara ne-am strans in family ca a fost ziua sotului si n-am putut sa nu pap si eu o pizza si o felie din propriul tort!
Dar...stau bine, zic eu deocamdata!
In continuare papa....mai mult NU decat DA!
Am renuntat la 21 boabe de orez de sambata si vad ca sunt ok deocamdata!
O sa vrea sa ma apuc si eu de grapfruit sau lamai.Mai ma gandesc cu care!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

vad ca suntem mai multe care vrem si orez si grapefruit; oare putem cere si noi o listuta unde sa ne-aratam ?
eu una ma declar, 24 febr. - prima zi - 1 bob + un grapefruit

ALICe
eu

Mergi la inceput

alic,deci tu incepi pe 24
eu tot atunci ma apuc de Scarsdale - in mod normal ar trebui sa incep intr-o zi de luni dar citeam undeva ca dietele incepute in ziua de luni au sanse mici de reusita prin urmare incep duminica si continui cu boabele de orez in ordine descrescatoare caci eu am o luna avans
sa nu uiti sa imi dai datele tale cate kg.ai si la cate vrei sa ajungi

Mergi la inceput